Azrael τα προσωπικα μας εκτος φορουμ, μην αρχισω να ποσταρω τα σκανς απο Αρλεκιν που μου εστειλες. Btw μερικα βγηκαν λιγο θαμπα, να μου τα ξαναστειλεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Grand Theft Auto IV
Collapse
X
-
-
Και εγω αυτο λεω και ας με πουν φανμποι, το ζελντα και το γκαλαξυ δε μου αρεσαν καθολου και σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν τα 10αρια που πηραν, υπηρχαν πολυ καλυτερα παιχνιδια που πηραν χαμηλοτερες βαθμολογιες για να βγει παλι GOTY το μαριο.Kι εγώ αυτό θα έλεγα αλλά είπα άσε μη με λένε fanboy
.
[/b]
Το GTA το εχω προχωρησει αρκετα και γινεται ολο και καλυτερο πραγματικα ηταν πολυ λαθος η αρχικη μου εντυπωση.. Μολις ανοιξα ολες τις περιοχες και παιζω και με ελικοπτερο τωρα.. B) B)
Comment
-
Εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί. Το είχα κάνει προπαραγγελία απο Πλαίσιο τη special edition για ps3 και λόγω της καθυστέρησης, είχαν έκπτωση. 80 ευρώ με δώρο το φουτεράκι της Rockstar... ^_^
BTW: Άκουσε κανείς τους ταξιτζήδες να σε βρίζουνε λέγωντας σε "stupid malaka"....;;;; Κορυφή...
" I've been waiting for you, Obi-Wan. We meet again at last. The circle is now complete. When I left you I was but the learner, now I am the Master."
Comment
-
Αντε απο δω ρε fanboys που δεν σας άρεσε το Galaxy!! Ουστ!!
Απο κει και πέρα είναι προσωπικές απόψεις του καθενός για το κατα πόσον αξιζει ενα παιχνίδι το 10αρι ή το εννιαρί! Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους το Mario ή το GTA ή το Halo ή το MGS κλπ αλλά το γεγονός οτι δεν μας αρέσει ενα παιχνίδι δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν αξίζει 9 ή 10!
Αλλα αυτός ο 666 ο dantesparda που έχει πάρει τη μορφή azrael φταίει για όλα! Αρχισε να ξαναποστάρει και σπέρνει ζιζανια!
Υπαγε οπίσω μου!!
Αντε να δω πότε θα έρθει και σε μένα η πατάτα το GTA4 (ακους εκεί να περάσει το μαριο!!)I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Αλλα αυτός ο 666 ο dantesparda που έχει πάρει τη μορφή azrael φταίει για όλα! Αρχισε να ξαναποστάρει και σπέρνει ζιζανια!
Υπαγε οπίσω μου!!
[/b]
Παντως ακομα 96% ειμαι.Τελικα δεν εβαλα το δαχτυλο στο κωλο μου που ελεγα για να κατεβασω το ποσοστο.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Τι να σου πω ρε που μας κοροιδευεις μπροστα στα μούτρα μας! Σαν δεν ντρέπεσαι, αλλα τι περιμένεις απο ατομα που θέλουν να αγοράσουν ps3!!!
Tέσπα μόλις με πήραν τηλ! ΗΡΘΕ!!!
Τρέχω να το πάρω. Το γραφείο κλείνει προσωρινά για τεχνικούς λόγους!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Που να βρει λεφτά η Nintendo να πληρώσει δημοσιογράφους, ρε σεις;
[/b]
συμφωνω.δινει ολα τα λεφτα της σε κουλα χειριστηρια.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
φαε ενα warning τωρα και κλαψε λοιπον.
Ground_Zero:
Comment

Comment