Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Παίζαμε σε σπίτι φίλου την PS3 έκδοση μέχρι τώρα. Είναι το κάτι άλλο. Είναι ο πιο βροντερός λόγος για να επενδύσεις σε PS3/360 - HD TV κ.λ.π. Πραγματικά το παιχνίδι έχει τόσο φοβερές λεπτομέρειες και είναι τόσο βελτιωμένο σε κάθε τομέα, που αλλάζει τα δεδομένα. Και όλα αυτά χωρίς να χάνεται στο παραμικρό η παλιά καλή αίσθηση του GTA III μόλις το πρωτοέπαιζες. Είναι μεγάλο αλλά χωρίς να κουράζει, πολύ ρεαλιστικό χωρίς να χάνει το χιούμορ του (έπεσα κάτω από τα γέλια έριξα κάτω τον καφέ ενός περαστικού τρέχοντας δίπλα του!) , τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από τα videos, ο ήχος ζωντανός και γενικά είναι μια άψογη, γεμάτη ζωντάνια πόλη. Ακόμα και ατα αυτοκίνητα είναι τόσο κοντά σε πραγματικά μοντέλα σε εμφάνιση, ήχο, χειρισμό που το μόνο που λείπει από το παιχνίδι είναι ένα licence της πραγματικότητας... (και λίγο βελτιωμένο χειρισμό και κάμερα, λίγο όμως)
Υ.Γ. Πόσα δισκάκια είναι η Xbox 360 έκδοση; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χώρεσε τόσο περιεχόμενο σε ένα DVD...
1 δισκάκι είναι στο 360 Συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά που είπες. Είμαι στο 25% περίπου τώρα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Είχαμε κάτσει με κάτι φίλους χθες και παίζαμε σχεδόν 10 ώρες σερί !
Υ.Γ. Πόσα δισκάκια είναι η Xbox 360 έκδοση; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χώρεσε τόσο περιεχόμενο σε ένα DVD...[/b]
Λογικά κάποια πράματα θα είναι συμπιεσμένα, μπορεί και όχι βέβαια.
Το παιχνίδι εννοείτε πως είναι κορυφή και άνετα του βάζω κι εγώ 100%. Όλα έχουν υποσθεί τεράστια βελτίωση, προσωπικά από τον τεχνικό τομέα ιδίαιτερα με έχει εντυπωσιάσει το τεράστιο draw distance καθώς και το καταπληκτικό animation και τα physics της euphoria engine. To frame είναι εξαιρετικό στο συνολό του. Ο κόσμος του παιχνιδιού δείχει ολοζώντανος, περπατάς και βλέπεις npcs να μιλάνε μεταξύ τους, να ψωνίζουν και άλλες πολλές λεπτομέρειες. Επίσης τα cut scene είναι εξαιρετικά με πολύ έξυπνους διαλόγους, κλισέ πράματα δεν υπάρχουν. Επίσης λολ πολύ από βαλκάνια, τουλάχιστον στο σημείο που είμαι, έχει το GTAIV, άλλωστε και ο ήρωας είναι Σέρβος που πολέμησε στον πόλεμο της Βοσνίας, το malakas ίσως το βάλαν επειδή η χώρα του Niko Bellic βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα και επίσης διάβασα πως στη Ν.Υορκη υπάρχουν και Έλληνες ταξιτζήδες! Η η πόλη μου φάνηκε και μάλλον είναι τεράστια πολύ μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες GTA πόλεις. Πολύ πλάκα έχει ο χειρισμός οχημάτων ιδαίτερα ταχύπλοων και ιπτάμενων σκαφών με το sixaxis. Επίσης απίστευθη αίσθηση προσδίδει στο game η μη ύπαρξη loading times όπου και να πας ακόμη και μέσα σε κτήρια. Το θεωρώ επαναστατικό.
καταραμενο να ειναι αυτο το παιχνιδι, εχει καταστρεψει ολη τη friend list μου και δε μπορω να παιξω κανενα απο τα παιχνιδια που εχω, οποτε αναγκαστικα πρεπει να παρω ενα παιχνιδι που ποτε δε μου αρεσε, μεχρι και ο UEG ξεκολησε απο το call of duty σας λεω οτι ειναι σατανικο αυτο το παιχνιδι!
ΥΑΥ!!! Bugs ftw! Το παιχνίδι ξαφνικά αποφάσισε πως δε θέλει να φορτώσει και κολλάει στο Loading Screen!!!
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο του Gameover αν διαγράψεις το Data του παιχνιδιού και το κάνεις ξανά Install όλα λειτουργούν πάλι κανονικά,αλλά τζίφος.Το έκανα και ξανά τα ίδια.Μήπως πρέπει να σβήσω και τα saves ή αυτό δεν έχει καμία σημασία?Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα σε X360 ή PS3?
P.S. Είμαι ο μόνος που γουστάρει τρελά το κομμάτι που παίζει όταν φορτώνει στην αρχή το παιχνίδι?Ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα!
-----EDIT------
Το έλυσα τελικά το πρόβλημα.Ψάχνοντας σε διάφορα forums είδα ότι έχει συμβεί σε πολλά άτομα και το λύνεις πολύ απλά κάνοντας...log out από το profile σου ή απενεργοποιώντας την σύνδεση σου στο Internet.Ό,τι να 'ναι! Ωραία τώρα μπορώ να συνεχίσω να λιώνω γιατί έφαγα μία προσωρινή φρίκη Κατά τα άλλα όσο το προχωράω το παιχνίδι τόσο πιο πολύ μου αρέσει.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλος αυτός ο πανζουρλισμός ήταν λίγο υπερβολικός,αλλά μιλάμε για ένα εξαιρετικό παιχνίδι.Έχει ένα σωρό πράγματα να κάνεις και έχει και πάρα πολύ ενδιαφέρον σενάριο με πολύ σωστά εξελισόμενη πλοκή και φοβερό κεντρικό χαρακτήρα.Στην αρχή διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου,αλλά τώρα μπορώ να πω με σιγουριά:Nikolai Bellic RULEZ!!! Hell Yeah! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Το ξεκίνησα προχθές, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο.
πραγματικά δεν βρίσκω λόγια. Γενικα δεν είμαι πολύ fan της σειρας, εκτος του υψιστου Vice City, αλλα εχω μείνει τρομερα ικανοποιημένος και είμαι στην αρχή ακομα.
Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ο πρωταγωνιστής.. <_<
Περίμενα τον παλιό καλό CJ απ το San Andreas, αλλα μου το χάλασαν με τον πακιστανό <_<
Εμένα με χάλασε πάρα πολύ ο CJ και ήταν ο λόγος που άφησα στα μισά το SA. Όσο για τον Νίκο, θα τον συμπαθήσεις πολύ όσο προχωράς στο παιχνίδι. Είμαι στο 30% και ήδη έχει γίνει τρομερός τύπος και πολύ στυλάτος
Comment