Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Motion blur όταν γυρνάς την κάμερα υπάρχει;
    [/b]
    Δεν ξέρω αλλά αν δεν υπάρχει δεν το παίρνω, πάει τελείωσε! Μάπα

Edit: 2160j θέλω βασικά για την OLED που θα πάρω τον Νοέμβριο !

Comment

Etsi graphic freeks kai ksero psomi.An den exei ta blur kai ta 1080p den to pairnoume leme asxetos an 8a'xei donwloadable content...
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Μόλις διάβασα το Edge του Απριλίου που είχα πάρει από την Αγγλία πριν λίγες μέρες και είχε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα GT από το 1 εώς το 4. Δεν μπορώ να κάτσω να το γράψω όλο αλλά προτείνω σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το παιχνίδι να το βρουν και να το διαβάσουν. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και είναι μια ωραία αναδρομή στο παρελθόν από έναν άνθρωπο που έχει επιβλέψη την παραγωγή όλων των Grand Theft Auto.

Comment

http://www.rockstargames.com/classics/index.html

Η ριζα του κακου, τωρα σε free download...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Αυτό υπάρχει εδώ και καιρό, από πέρυσι και ....
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Οποτε θεωρησες σωστο να σχολιασεις επι τουτου.

Ναι, το γνωριζω, εκτος ομως απο εμενα και εσενα υπαρχουν και παιδια που δεν το ξερουν ή θα ηθελαν να δουν την ιστορια του τιτλου μεσα απο τα ιδια τα παιχνιδια.

Και φυσικα στις 29 του μηνος κυκλοφορει ο τιτλος, οποτε με την ευκαιρια αυτη ποσταρα και το σχετικο retro link.
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

preorder placed.για να δούμε αν θα προλάβουμε.μη μας πάρουν τη συλλεκτική
                Carpe diem

Comment

Τη συλλεκτικη την βρηκες καπου πιο φθηνα ή στα 99 ευρω ? Και εγω τελικα λεω να αφησω το lost odyssey προς το παρον και να παω για gta , I am overhyped αν και θα περιμενω να διαβασω καμια κριτικη ετσι για την τιμη των οπλων . Ψηνομαι για τη συλλεκτικη αλλα μαλλον δεν το βλεπω αυτη τη φορα (προτιμω να παρω αλλον εναν τιτλο ) εκτος και αν τη πετυχω καπου φθηνα ...αν και με τη τροπη που εχουν παρει οι παραγγελιες το κοβω ψιλοαδυνατο .

Comment

99...και αν την προλάβω.
                    Carpe diem

Comment

Songokou μην πάρεις τη συλλεκτική. Όπως είπες και εσύ ο ίδιος, καλύτερα να πάρεις ένα δεύτερο παιχνίδι με τόσα λεφτά. Πάρε το GTAIV από ebay 40? και πάρε και Lost Odyssey 38? από play-asia και σου μένουν και 21? για τρίτο παιχνίδι (lol αλλά so true).

Έτσι κι αλλιώς θα τη βρίσκεις την Collector's φτηνότερα αργά ή γρήγορα (αν τη θέλεις τόσο πολύ, αν και ΙΜΗΟ θα άξιζε το πολύ τα 70?).

Comment

Ασ'τον μωρε, αμα θελει να χαλαει λεφτα ας στηριξει και καποιος την ερμη τη τοπικη αγορα. Μαθατε ολοι απο ebay.
                        Do a barrel roll!

Comment

Για να πω και εγώ το κάτιτίς μου...Όταν άκουγα για collector's στη νέα γενιά με έπιανε το άγχος,να προπαραγγείλω να σκοτωθώ να μαζέψω κανά ? μην την χάσω.Το Bioshock και το Oblivion(ευτυχώς το πρώτο ειδικά άξιζε imo)ήταν απο τις λίγες φορές που έσκασα πολλά και κοντά στο release date μάλιστα.

Μετά είχα προπαραγγείλει και το Halo legendary και είχα γύρω στα 120?...2-3 μέρες πριν την κυκλοφορία το ακύρωσα και πήγα και πήρα psp.Σπαζόμουν που δε θα το έβρισκα επειδή ήταν limited και μάλιστα numbered!(καλά στο ebay πουλιόντουσαν πανάκριβα!!!)Και τώρα μισό χρόνο μετά το βρίσκεις πλέον για 60?.Aπό τότε έπιασα το όλο concept "δόλωμα για full price purchases".(limited του κώλου δλδ)

Είμαι fan του GTA και πιο πολύ,από εμένα,ο αδερφός μου και ο ξάδερφος μου,αλλά 100?,προσωπικα,τα θεωρώ πολλά για αυτά που έχει.Θα πρότεινα αναμονή γιατί το price drop imo ειναι σίγουρο.Στην Ελλάδα δεν δίνει κανείς εύκολα τα 70 για την κανονική έκδοση πού να δώσει 100???Κλασικό παράδειγμα οι εκδόσεις για Assassin's και Halo 3 legendary οι οποίες μείναν στοκ στα καταστήματα.Ο παπασωτηρίου έχει ένα σωρό legendary...

Τέλος πάντων οι απόψεις μου πάνω στο θέμα των "limited".Όσοι το αγοράσετε first day μακάρι να το μην μετανιώσετε αργότερα(το φάντασμα της Halo legendary...)και το κυριότερο πέρα από ? κτλ. να το καταδιασκεδάσετε!!

EDIT:
                          Σωστός ο Ramp,αλλά όταν βρίσκω FF CC στα 14? και το βλέπω στο πλαίσιο στα 45...ε δεν θέλει και πολλή σκέψη.Kαι να μην είχα πιστωτική δλδ με αυτά που έβλεπα θα έβγαζα-έστω debit.Ευτυχώς μέσα μέσα και τα ελληνικά κααστήματα βάζουν καμμιά καλή προσφορά-ελέω στοκ φυσικά.Από Jericho μέχρι Blue Dragon και άλλους τίτλους.Ειδικά στο 360 παίζουν άριστες προσφορές-φαντάζομαι και στο PS3.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ασ'τον μωρε, αμα θελει να χαλαει λεφτα ας στηριξει και καποιος την ερμη τη τοπικη αγορα. Μαθατε ολοι απο ebay.
                            [/b]
                            Δεν υπάρχει πια η έννοια τοπική αγορά με την ΕΕ. Όταν ένας σε κλέβει και ο άλλος στο δίνει 20-30 ευρώ φτηνότερα εννοείται ότι θα πάρεις το πιο φτηνό. Έτσι θα αναγκαστεί και ο τοπικός μαγαζάτορας να ρίξει τις τιμές τους. Έτσι δουλεύουν οι αγορές και πάλι καλά να λες που είναι ξύπνιος ο κόσμος και δεν τα σκάει χωρίς λόγο.

Comment

you tell me...
                              Carpe diem

Comment

Eννοειται οτι συμφωνω με τον burai , αλλωστε μια limited που κοστιζει 5-10 ευρω παραπανω μπορεις να πεις οκ στην περιπτωση που την θες τοσο πολυ αλλα εκδοσεις που κοστιζουν 40 ευρω παραπανω , no thanks . Οπως ειπε και ο evans μπορεις με το ιδιο ποσο να κανεις αλλες πιο ουσιωδης αγορες . Τελικα το θεμα ειναι το παιχνιδι που γινεται απο τις εταιριες και τον ''περιορισμενο'' αριθμο κομματιων προκειμενου καποιος να ειναι early adopter . Για παραδειγμα εχει περασει τοσος καιρος και η legendary του halo 3 οχι μονο υπαρχει αλλα ειναι και πιο φθηνη απο την standar εκδοση .

<div class='quotetop'></div>
                                Ασ&#39;τον μωρε, αμα θελει να χαλαει λεφτα ας στηριξει και καποιος την ερμη τη τοπικη αγορα. Μαθατε ολοι απο ebay[/b]
                                I dont think so .. αλλωστε δεν υπηρχε περιπτωση να παρω αυτους τους τιτλους καινουριους απο την &#39;&#39;τοπικη αγορα&#39;&#39; με την τιμολογηση που υπαρχει (περα απο το play asia το play.com για παραδειγμα εχει ριξει το lost odyssey στα 41 ευρω - τρελη διαφορα με την τιμη του εδω- και λογικα θα την ριξουν κι&#39;αλλο σιγα σιγα και τα δυο sites ).

Anyway κατα πασα πιθανοτητα παω για την κανονικη εκδοση και δεν το βλεπω για προπαραγγελια .

Comment

Working...
                                X