Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι;
    [/b]
    Πριν κάνεις Edit την απάντηση από πάνω έγραφες ότι φταίει το 360 για αυτό(εννοώντας τις ελλείψεις).
    Συμπλήρωσα και εγώ ότι φταίει και ο ΟΤΕ.

Βέβαια με το Edit που έκανες δε βγάζει νόημα αλλά δεν πειράζει.
    Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Πότε το έγραψα αυτό;
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• BigBoss.....................sigh.................
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Πότε το έγραψα αυτό;
          [/b]

Άσ'το ρε ΒΒ. Γάμα το.
          ΈΛΕΟΣ!!!!
          I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Καλα ρε γραψτε καμια εντυπωση απο το παιχνιδι !!! ( θα μου πεις κοιτα ποιος μιλαει...το εχω εδω και καποιες μερες και δεν το εχω βαλει ακομα lol ) . Τα μονα σοβαρα post ειναι του ueg που ο ανθρωπος ανεφερε καποια στοιχεια και του pilgrim που ο μονος λογος που παιζει το παιχνιδι ειναι για να ακουει τι βρισιες θα πουν οι ταξιτζιδες . Αυριο μαλλον θα το βαλω και εγω να δω τι παιζει αν και δεν θα το αρχισω κανονικα μεχρι το να τελειωσω το lost odyssey ( ασχετο αλλα με εχει ψιλομαγεψει γκουχ γκουχ evans γκουχ - μολις τελειωσω τον πρωτο δισκο θα γραψω εντυπωσεις-) . BB για το μεγεθος που ανεφερες νομιζω οσοι εχουν τοποθετηθει λενε πως η πολη ειναι σαφως μικροτερη απο το συνολο του san andreas...anyway θα το δοκιμασω και ξαναγραφω.

Comment

• Να ρωτήσω κάτι....κάπου διάβασα ότι στο παιχνίδι υπάρχει ένας σταθμός που παίζει hardcore..
              Ισχύει? Και αν ναι, υπάρχει songlist, έτσι από περιέργεια?
              Τhanx!
              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Να ρωτήσω κάτι....κάπου διάβασα ότι στο παιχνίδι υπάρχει ένας σταθμός που παίζει hardcore..
                Ισχύει? Και αν ναι, υπάρχει songlist, έτσι από περιέργεια?
                Τhanx!
                [/b]
                Δεν είμαι σίγουρος ως προς το τι εννοείς ακριβώς με την λέξη hardcore αλλά μάλλον τον L.C.H.C. λες. Πολύ καλός σταθμός και τον χρησιμοποιώ πάντα σε car chases και τέτοια. Λογικά αν ψάξεις στο Google θα βρεις τα τραγούδια που παίζει.

Comment

• Stathmos me classic iparxei akoma?
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• ασχετο αλλα με εχει ψιλομαγεψει γκουχ γκουχ evans γκουχ[/b]
                    Εμένα στον 3ο δίσκο με χάλασε απίστευτα πολύ .

Πάντως έπαιξα σε φίλο για 2 ώρες το GTA IV και έπαθα πλάκα με την πόλη. Το gameplay δε με ενδιαφέρει, pointless games είναι αυτά για μένα, αλλά η πόλη ήταν ZOMG.

Comment

• Πραγματι η πολη στο GTA4 ειναι μια απο τισ καλυτερες ever εγω το εχω φτασει στο 40% και πραγματικα μου βγαινει το λαδι για μερικες missions απαραιτητο να πω για το multiplayer που απλα τα σπαει !! εχω καψει τελειως !! ρωτηστε και τον Ηideo που εφαγε 2 ρουκετουλες στο online

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Μόλις ολοκλήρωσα όλες τις βασικές αποστολές του παιχνιδιού με ποσοστό ολοκλήρωσης 65%. Ότι κι αν πω είναι λίγο, τα παράπονα μου είναι ελάχιστα και οι έπαινοι πάμπολλοι. Από αύριο θα αρχίσω να παίζω και online (ήθελα να τελειώσω το παιχνίδι πρώτα) οπότε όποιος δεν με έχει ας με βάλει στην friends list του.(Gamertag: Alexandros GR)

Comment

• Άσ'το ρε ΒΒ. Γάμα το.
                          ΈΛΕΟΣ!!!! [/b]
                          Οκ το έγραψα για να δω αν θα τσιμπήσει κανείς αλλά μετά μετάνιωσα και έγραψα κάτι άλλο <_< .

Songoku δεν είπα ότι η LC του GTAIV είναι μεγαλύτερη από όλο το San Andreas αλλά και από τις τρεις του πόλεις (Los Santos, San Fierro, Las Venturas).

Όσον αφορά αυτά που είπε ο UEG πέρι κάτι ελλείψεων σε σχέση με το SA θα συμφωνήσω όχι τόσο για την απουσία γυμναστηρίου ή περισσότερου ρουχισμού αλλά για την απουσία των αποστολών ταξί, vigilante και πυροσβεστικής. Τα τρία τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα συμπεριέβαλαν. Επίσης ρε παιδιά δεν υπάρχει γκαράζ για να βάζεις τα αμάξια σου.

Όσο για το frame rate δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι το test που έγινε κι εγώ δεν έχω δει την x360 έκδοση. Στην ps3 που παίζω το frame rate μια χαρά μου φαίνεται με το 85-90% των περιπτώσεων να τρέχει το game στα 28-30 frames και σε λίγες περιπτώσεις να πέφτει και στα 22 με 25 αλλά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα κι έτσι κάτι τέτοιο δεν είναι ενοχλητικό. Γενικά το frame rate το θεωρώ εξαιρετικό και πολύ πολύ σταθερότερο από αυτό των προηγούμενων GTA. Aλλά αυτό που ξεχωρίζω εγώ είναι το τεράστιο draw distance καθώς και η euphoria engine η οποία δείχνει πολλά πράματα σε πολλούς και είναι εκπληκτικό που εφαρμόσθηκε σε ένα game με τέτοια έκταση συμβάλλοντας πολύ στον ρεαλισμό του. Γενικά το game καθαρά από τεχνικής άποψης είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν με εκπληκτικές λεπτομέρειες πχ η έκφραση του προσώπου του Niko άλλάζει ανάλογα με την περίσταση πχ δείτε τη έκφραση έχει όταν τον κυνηγούν οι μπάτσοι. Περισσότερα και κυρίως για το gameplay θα γράψω αργότερα όταν θα έχω προχωρήσει και άλλο το game αλλά κι εδώ το game έχει πολλές λεπτομέρειες, πχ έκανα "μαγκιές" σε έναν μπάτσο, τον έσπρωχνα κτλ και μου έβγαλε πιστόλι.

Όσον αφορά τους σταθμούς ακούω κυρίως τον Vladivostok με τα ρώσικα, σέρβικα κτλ τον rock σταθμό και τον Journey.

Comment

• ...

το πλήρες review του τίτλου από το EDGE για όποιον ενδιαφέρεται:
                            http://www.next-gen.biz/index.php?option=c...10416&Itemid=59
                            NDS themes

Comment

• LoL πάτε σε ένα internet cafe και επιλέξτε travel και μετά πατήστε κλικ στο american travel guide να δείτε τι λέει για τον πολιτισμό της Ευρώπης :blink: .

Comment

• SPOILER.

συμφωνω σε ολα με τον φιλο μου τον UEG.

απο μενα το ΙΙΙ επαιρνε 10,το vice 9,το SA 10 και το IV 8,5.

σιγουρα αν με ρωταγαν ετσι θα ηθελα να ηταν το νεο gta απλα παραειναι σοβαρο για gta ρε γαμωτο.μεχρι και οι τερματισμοι ειναι και οι δυο ασχημοι.

το εχω απο τη πεμπτη και σημερα το πρωι το τερματισα και με τους δυο τερματισμους(το story ετσι,στα 60%).Ειναι αρκετα ευκολο και λιγες φορες απετυχα σε αποστολη.

παντως ετσι θα επρεπε να ειναι το IV αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

edit--να συμπληρωσω πως τα σχολια των ταξιτζηδων του Ρομαν ειναι απιστευτα απλα.
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X