Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GTA IV: Both versions will get DLC - Extra chapters are still Xbox 360 exclusive

http://www.n4g.com/News-104633.aspx
    Η Take-Two Interactive, δημιουργός του GTA4, μήνυσε τη διοίκηση του οργανισμού δημοσίων συγκοινωνιών του Σικάγο επειδή αποφάσισε να αφαιρέσει μια σειρά από διαφημίσεις του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού από τα λεωφορεία της πόλης.

Οι διαφημίσεις, μέρος μιας συμφωνίας 300.000 δολαρίων μεταξύ του οργανισμού και διαφημιστικής εταιρείας, είχαν τοποθετηθεί στα λεωφορεία της πόλης.
    Σύμφωνα με την Take-Two η διοίκηση των δημοσίων συγκοινωνιών παραβίασε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης.

Η διοίκηση δεν σχολίασε το γεγονός όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαφημίσεις αφαιρέθηκαν μετά από έντονη κριτική από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι τα λεωφορεία της πόλης διαφημίζουν παιχνίδι όπου στόχος είναι η κλοπή οχημάτων και η βία. Το γεγονός ότι οι κλοπές οχημάτων και η βία είναι από τα κυριότερα προβλήματα στην πόλη του Σικάγο οδήγησαν στην άμεση αφαίρεση των διαφημίσεων παρά τη συμφωνία με τη διαφημιστική εταιρεία.

Οι διαφημίσεις ωστόσο δείχνουν τους ήρωες του παιχνιδιού και δεν επικεντρώνονται στη βία που όντως προάγει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
    [/b]
    http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=...6&pubid=1042360

Επίσης λανθασμένα ανέφερα πως δεν κάνεις αποστολές με αστυνομικό αυτοκίνητο, κάνεις αφού ψάξεις για κακοποιούς στον υπολογιστή που διαθέτει το κάθε περιπολικό. Επίσης θέλω να αναφέρω και ένα παράδειγμα από την τελειότητα της Euphoria Εngine, καθώς έστριψα απότομα τρέχοντας στα σκαλιά μιας υπέργειας διάβασης πεζών σκόνταψα και έπεσα κάτω και αυτό με εντυπωσίασε, μετά το ξαναέκανα αλλά χωρίς απότομες κινήσεις και δεν σκόνταψα στα σκαλιά.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• edit--να συμπληρωσω πως τα σχολια των ταξιτζηδων του Ρομαν ειναι απιστευτα απλα.
      [/b]
      Πολύ γέλιο όντως! Ενώ όταν παίρνω κανονικό ταξί πατάω skip την διαδρομή,όταν καλώ cab του Roman περιμένω λίγο για να διαβάσω τις συζητήσεις του Niko με τον ταξιτζή που με μεταφέρει.

Κατά τα άλλα εγώ αν και παίζω αρκετά είμαι ακόμα στο 20%. Φαίνεται πως το απολαμβάνω περισσότερο από όσο περίμενα.Πιο πολύ ασχολούμαι κάνοντας άσκοπες βόλτες στην πόλη και βελτιώνοντας τις κοινωνικές μου σχέσεις με συγγενείς,φίλους και...γκόμενες παρά κάνω τις αποστολές που προωθούν το storyline.Πάντως μέχρι τώρα το story το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον,ελπίζω να συνεχιστεί με αυτόν τον ρυθμό και να δοθεί και το ανάλογο φινάλε!

Αν και θα ήθελα να το τελειώσω και μετά να καταλήξω σε τελικά συμπεράσματα,το βρίσκω λίγο δύσκολο να ξεπεράσει στο "personal" hall of fame μου τα Grand Theft Auto II και ΙΙΙ που είναι και τα αγαπημένα μου.Το II είναι το 1ο GTA που έπαιξα και απλά το θεωρώ κορυφαίο γιατί ήταν αυτό που με "μύησε",ενώ το 3 ήταν το 1ο που μετέβη στις 3 διαστάσεις και η διαφορά από το προηγούμενο ήταν τόσο χαοτική που επάξια πιστεύω θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο της σειράς.Ειδικά ο πρωταγωνιστής "δε μασάω πολλά,δε μιλάω ποτέ,είμαι ο πιο σκληρός άνθρωπος στη γη" είναι κλασική φιγούρα.Πάντως το IV μου αρέσει σίγουρα περισσότερο από το San Andreas (το Vice City δεν το έχω παίξει και δεν μπορώ να συγκρίνω).

P.S. Μιάς και αναφέρθηκαν διάφορες προτιμήσεις στους σταθμούς να πω κι εγώ πως ο αγαπημένος μου σταθμός που ακούω σχεδόν αποκλειστικά είναι ο "Journey".Με ηρεμεί απίστευτα όταν με κυνηγάνε δεκάδες(τι δεκάδες,εκανοτάδες ήθελα να πω) μπατσικά για να με μπαγλαρώσουν και ποτέ δεν τα καταφέρνουν Καμιά φορά ακούω και λίγο από rock,λίγο Vladivostok και αποφεύγω τον Heat όπως ο δίαβολος το λιβάνι.Ουστ...
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• Μετά από αρκετές μέρες διαβάσματος και καθόλου 360, έβαλα σήμερα να παίξω για πρώτη φορά το GTA IV online και ομολογώ πως έπαθα πλάκα. Έπαιξα 3-4 φορές GTA Race (εκ των οποίων η μία ήταν με ελικόπτερα και τα σπαγε κανονικά) και 2 Cops n Crooks. Ήξερα ότι θα ταν καλό αλλά αυτό παραπάει Πολύ γέλιο και δράση που σε κάνει να εύχεσαι να είχε Save Replay α λά Halo 3.. Όποιος ψήνεται για online ας με κάνει add (Gamertag: Alexandros GR)

Comment

• to eho teliosi ke eho pexi arketa online ine kalo game alla se kamia periptosi den ine san andreas ke oute axizi 10/10 diki mou gnomi

Comment

• Liberty City Obituaries
            http://www.gametrailers.com/player/34412.html

Tράκαρε κανείς με αεροπλάνο;

Επίσης ιδέα καμικάζι -- > πάρτε μια χειροβομβίδα, πάτε σε μέρος με κόσμο, και ενώ κρατάτε την χειροβομβίδα έχετε κρατημένο το fire button.

Comment

• Αντε βρε ΒΒ κανε account να καουμε μαζι με τον hideo στο PS3 GTA4!!

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Ο πραγματικός Katt Williams ----->

Comment

• Ένα άρθρο και ένα βιντεάκι που δείχνει τι έχει καταφέρει το GTA (όσον αφορά την αληθοφάνεια της πόλης).

Πριν μπώ μέσα για το βιντεάκι και έχοντας παίξει και τερματίσει το παιχνίδι, πραγματικά δεν περιμένα πως θα είναι ΤΟΣΟ αληθοφανής μια μέρα στο Game. Πάντα έτρεφα απίστευτο σεβασμό στην δουλειά που έχει πέσει σε αυτό το παιχνίδι και είναι απο τα λίγα που όσο περισσότερα μαθένω τόσο πιο απίστευτη μου φαίνεται η παραγωγή του. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το ακριβότερο Ever έτσι; Τουλάχιστον αυτό μου λέει το μέγεθος του.

Έντιτ: Οχ, λολ, απο πότε το ξέθαψα?!

Comment

• Άσε ChrisTop, όταν τα καναν αυτά οι παιχνιδάρες του Dreamcast, Metropolis Street Racer και Shenmue οι άλλοι ακόμα ψάχνονταν!
                    ΧΑΧΑ! Πλακίτσα κάνω, είμαι fanboy τι να κάνουμε! Όχι χωρίς λόγο φυσικά!!
                    Respect φυσικά στο GTAIV, βεβαίως το πιο ακριβό παιχνίδι από όσο νομίζω παραμένει το Shenmue!
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Απο πολύ καιρό

Αλλά καλά έκανες γιατί κυκλοφόρησαν τα 2 extra episodes σε δισκάκι. Ας γράψει κανείς τις εντυπώσεις του.
                      Insert Coin

Comment

• Ο επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi δήλωσε για παράδειγμα ότι το Gran Turismo 5 κόστισε $60 εκ. για να αναπτυχθεί, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του τίτλου, το ποσό αυτό είναι -αναλογικά- σχετικά μικρό.
                        Για να έχετε μια αίσθηση, το Grand Theft Auto IV κόστισε κοντά στα $100 εκ., περίπου όσα κόστισε και το Too Human (!). Από την άλλη, το θρυλικό Shenmue στέκεται περήφανα στα $70 εκ.

Είναι πολλά τα λεφτάααααααααααααααααααααα. GTA > Shenmue

Comment

• Όμως για τα δεδομένα του 1999-2000 που βγήκε το Shen Mue, το κόστος ήταν απερίγραπτα πολύ, και ακόμα είναι.

Comment

• Ναι και λαμβανωντας υποψη τη κατασταση που βρισκοταν η SEGA και οτι επροκειτο για νεο ip ηταν επιχειρηματικο fail.

Σε περιπτωσεις GTA και GT ειναι λογικο να δαπανωνται τετοια ποσα, μιλαμε για δεδομενη επιτυχια.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Συν ότι βγάλανε πολλά χρήματα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Όλα μα όλα τα GTA έχουν κάνει φοβερές πωλήσεις, σε όσες πλατφόρμες και αν κυκλοφόρησαν.
                              Insert Coin

Comment

• Aπ'οτι βλεπω το δευτερο DLC ειναι το καλυτερο κομματι του IV.Με τανκς,αλεξιπτωτα καινουρια γαματα οπλα,οποιος εχει 360 αξιζει.
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X