Announcement

Collapse
No announcement yet.

Duke Nukem Forever

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    μολις το τελειωσα

μαπα γραφικα αθλιο animation ισως τα χειροτερα που εχω σε shooter αυτης της γενιας και τα γραφικα ολοι ξερουμε ποσο πολυ μετρανε σε fps, απο εκει και περα ακομα και σαν επιστροφη να το δει κανεις με ολη την καλη διαθεση , δηλαδη στο παλιο old school doomοειδες style απο την στιγμη που : 1)σου δινει shield με regeneration και τιγκα σε checkpoints=lame lvl design , 2)δυο θεσεις για οπλα και τελος 3)script events τα οποια ειναι διαχυτα σε ολο το παιχνιδι, τοτε μετα απο ολα αυτα ερχεται σε αντιφαση με τον εαυτο του , την φυση του και γενικα τον στοχο που ειχε το ιδιο το παιχνιδι και οι devs που το ανεστησαν

οποτε τι μενει? τα εφηβικα αστεια του duke , το εντυπωσιακο οπλοστασιο και η φευγαλεα ευχαριστηση απο καποια set pieces ισως και το συναισθημα του προσωπικου αποθυμενου οτι παιζεις ενα game θρυλο που εμεινε σαν project στη ναφθαληνη για πολλα χρονια

5/10 επειδη ειμαι ρομαντικος και fαν του duka, καλα που το νοικιασα μονο
    τολμω να πω οτι το daikatana ητανε καλυτερο

πολλα χιλιομετρα μπροστα το bulletstorm οσοι θελουνε κατι καφρικο pure fan ας πανε προς τα εκει

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Goldeneye, 14 χρόνια πριν.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΝΣΟΛΙΤΙΔΑ, ΑΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ !

/nerdrage

Turok 2. 13 χρόνια πριν. Καμιά 20αρια όπλα σε κονσόλα.
    Αν δεν μπορούσαν να το κάνουν ας ρωτούσαν κάποιον πως γίνεται.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το παιζω εδω και καποια ωρα, αρκετα "τρελο" θα ελεγα.. Πολυ πλακα γενικα και το gameplay κλασσικο shooter που θυμιζει παλιοτερες εποχες.. Περισσοτερα οταν το προχωρησω και αλλο..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Now, check out what the developer, George Broussard, said about the whole 2 weapons at a time thing:
    "Yeah, blame us for it if you want. It may change in the future and I don't know what will happen with it, but it was us. I stand by it too, as you cannot discount designing games for a modern world and part of that world is consoles where the bulk of the sales can be. And on those consoles you have a controller. We tried for a long time to support lots of guns but we simply could not find a nice way to map it to a controller, despite trying 4-5 designs. We gave it enough time and decided to stop swimming against the current and adopt what was basically the "standard."
    ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΝΣΟΛΙΤΙΔΑ, ΑΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ !

/nerdrage

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    το time to kill και εγω καλα περιττο να πω οτι εχω ριξει απειρο mp split screen με συμμαθητες τοτε στο γυμνασιο ηταν η εποχη των επικων καταληψεων
    Αυτο ακριβως

3 μηνες καταληψη στην πρωτη γυμνασιου. Μετα πηγαιναμε και τα σαββατα σχολειο αλλα τουλαχιστον ειχαμε χορτασει καθισιο, μπαλα και video games .

Ωραιες και ξεγνοιαστες εποχες τοτε , με τον Δουκα να ειναι αρρηκτα συνδεδεμενος με εκεινη την εποχη :xp:

Και σας παρακαλω μην κρινεται τον Duke με φυσιολογικα κριτηρια ποιοτητας . Οπως αγαπαμε τις ταινιες απο βιντεοκασετες των 80ς (Σταθης Ψαλτης κτλ) ετσι αγαπαμε και τον Δουκα .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το time to kill και εγω καλα περιττο να πω οτι εχω ριξει απειρο mp split screen με συμμαθητες τοτε στο γυμνασιο ηταν η εποχη των επικων καταληψεων

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Τι να λέμε τώρα, είχα τερματίσει Time to Kill και Land of the Babes όταν είχαν κυκλοφορήσει
    !!!!!!!!!
    Μα...πως...τι...δεν...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    H gearbox είναι developer κ το εκδίδει η 2Κ-εκτός κι αν ακυρωθεί πάλι :-p

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ποιος το φτιαχνε τοτε? κατι εχω χασει

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δεν το φτιάχνει η 3D Realms λέμε Και ναι τα δύο όπλα ξενέρα ακούγονται αλλά θα δείξει όταν με το καλό κυκλοφορήσει. Κι εγώ της άποψης πως το Duke τέρμα mindless shooting με μια κάποια στρατηγική ήταν. Τι να λέμε τώρα, είχα τερματίσει Time to Kill και Land of the Babes όταν είχαν κυκλοφορήσει και τα είχα ευχαριστηθεί, αν και είναι με πολύ επιείκια απλώς μέτρια

Α και το Fist of the North Star: Ken's Rage τα σπάει!! ( σχετικά με αυτό που ειπώθηκε για Dynasty Warriors)

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οχι απαραιτητα, η ουσια ειναι τελικα τι ακριbως θελανε να κανουνε εκει στην 3d realms, να δωσουνε ενα old school fps με HD γραφικα? ενα old school fps με HD γραφικα ΚΑΙ καποιους standar μηχανισμους απο τα νεοτερα fps? η εναν κλωνο-modification duke nukem skin πανω σε κανα halo η σε κανα cod

απο το demo δεν βγαζεις αποψη 100% αφηστε που λενε οτι ειναι το ιδιο demo με αυτο που δωσανε στην περσυνη PAX, οποτε θα δουμε μολις κυκλοφορησει

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Συγνώμη αν γίνομαι σπαστικός,αλλά αν έχει health regenaration και max 2 όπλα τότε ΔΕΝ παίζει όπως ένα παλιό καλό fps,έτσι δεν είναι;Γνώμη μου,διορθώστε με αν κάτι δεν κατάλαβα καλά.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εδω εχουνε βαλει περιορισμο στο δουκα να σηκωνει max δυο στα προτυπα ολων των συγχρωνων fps....το δουκα με δυο οπλα ειστε τρελοι??

ενταξει καλο lvl design πρεπει να εχει, τωρα για AI επιπεδου Halo lol τι να πω λες και οι κυριοι ανταγωνιστες του halo εχουνε κατι παραπλησιο

να γινει συγκριση του duke nukem με αλλα καφρικα fps '' οπως το bulletstorm τo painkiller το blood η το serious sam να το καταλαβω, αλλα με τα cod και τα halo?

απο ποτε η ποιοτητα δεν ειναι ποτε συνυφασμενη με εννοιες οπως mindless hack and slash, η mindless mass killing, η mindless shooting for fun?

με κατι τετοιες κατ εμε αδικες de facto σταθερες στη βιομηχανια και στο τυπο πχ ολα τα action hack and slash τυπου dynasty warriors θαβονται συνεχεια αλλα οταν πας να δεις αποψεις απο gamers βλεπεις κατι χαοτικες διαφορες στις βαθμολογιες, τιποτα δεν ειναι τυχαιο

δεν συνεχιζω γιατι παω να ανοιξω αλλο θεμα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Corridor shooter δεν το λες με τίποτα.Στο δεύτερο κομμάτι του ντέμο έχει κάμποση εξερεύνηση και πήγαινε-έλα.Δεν είναι δηλαδή όπως τα τωρινά fps που προχωράς από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Leave a comment:

Working...
X