Titus και εγω δηλωνω το παρων καθώς εχω κανει pre-order εδω και ένα μηνα περιπου
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Duke Nukem Forever
Collapse
X
-
Μόλις έπαιξα το demo.
Μου θύμισε κάτι από τα παλιά,με ολίγη από Half Life 2 και μπόλικα κιλά τεστοστερόνης,στη νέα γενιά.
Όποιος θέλει να αποφύγει πιθανά spoilers(σιγά τα spoilers δηλαδή),ας μη διαβάσει παρακάτω.
Ξεκινώντας το ντέμο πειραματίζεσαι λίγο με το χειρισμό,ρίχνεις ένα κατούρημα,πλένεις τα χέρια σου και μπαίνεις μέσα σε μια αίθουσα με διαμελισμένους στρατιώτες κι έναν τυπά να λέει τα δικά του.Εκεί αφού ζωγραφίσεις λίγο (θα δείτε όταν το παίξετε πως και γιατί),διασχίζεις κάμποσους διαδρόμους όπου μαίνονται μάχες.Εσύ έχεις μόνο τις γροθιές σου.
Με το που πάρεις όπλο,διπλό ρουκετοβόλο,αντιμετωπίζεις ένα αφεντικό σε ένα στάδιο.Αφού το αποδυναμώσεις,περνάς ένα QTE,και αμέσως μετά κλωτσάς το μάτι του στο τέρμα.Σας θυμίζει κάτι;Κι εμένα.
Στο δεύτερο κομμάτι του ντέμο ξεκινάς με ένα όχημα ανώμαλου δρόμου,περνάς πάνω από pigcops μέχρι που κάποια στιγμή μένεις από βενζίνη.βγαίνοντας από το όχημα έχεις μόνο ένα πιστόλι.Στη συνέχεια συναντάς shrink gun,sniper plasma rifle,shotgun,devastator,pipe bombs,rpg.Κάποια στιγμή επανδρώνεις κι ένα turret.
Αφού σκοτώσεις κάμποσους γουρουνόμπατσους,αντιμετωπίζεις ένα μεταγωγικό σκάφος.Μετά τη μάχη φτάνεις σε μια είσοδο ορυχείου,κλεισμένη με ξύλινες μπάρες."Eδώ θα ήταν χρήσιμο ένα crowbar" όπως λέει.Μπαίνοντας μέα στα ορυχεία και αφού λύσεις ένα μίνι γρίφο,φτάνεις σε μια αποθήκη με καύσιμα.Παίρνεις τη βενζίνη και σκάνε κάτι τερατάκια σαν αυτά που είναι στο HL τα οποία όταν κολλήσουν σε ένα πτώμα το κάνουν ζόμπι,συν κάποια άλλα λίγο πιο μεγάλα.Μετά από μερικές βόλτες με το βαγονέτο του ορυχείου,φτάνεις κοντά στο όχημά σου.Σκοτώνεις τους 2 γουρουνόμπατσους,βάζεις βενζίνη,μπαίνεις μέσα κι εκεί τελειώνει το ντέμο.
Ο χειρισμός είναι όπως σε όλα τα fps.Επίσης χρησιμοποιείται ένα σύστημα regenaration,μόνο που αντί για health έχεις ego.Απ'όσο κατάλαβα από τα διάφορα μηνύματα στις Loading screens,πρέπει να έχει αρκετά αντικείμενα για collection & interaction.
Οι γουρουνόμπατσοι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες ως τώρα.Στους απλούς,οπλισμένους,συνηθισμένους λακέδες,και στους Brutes οι οποίοι είναι άοπλοι,αλλά μπορούν να σου κάνουν λαβή για να σε πληγώσουν.Αλλά με QTE απόφεύγεται.Επίσης όταν ένας αντίπαλος είναι ετοιμοθάνατος,μπαίνει σε Berserker mode κατά το οποίο πέρα από λαβές,μπορεί να ανακτήσει και ζωή.Βέβαια κάποιες φορές στανάρουν και μπορείς να πας κοντά να εκτελέσεις ένα execution.
Αυτά μου έρχονται με μια πρώτη σκέψη.Αν μου άρεσε;Φυσικά!Carpe diem
Comment
-
Έπαιξα το demo και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ακυρώσω την προ-παραγγελεία.
Πολύ generic με γραφικά του 2004 χάρη στην Unreal Engine 2,5. Γενικά με χάλασε η όλη φαση και ξενερωσα καθως περιμενα κατι φρεσκο , ειδα κατι ανακυκλωμενο βγαλμενο απο την φορμολη . Σίγουα θα μπορούσε να ήταν 100 φορές καλύτερο με τοσο χρονο αναπτυξης. Οι ατακες , οι καφριλες , το κατουρημα και οι γκομενες δεν φτανουν για να κανουν το για να κανουν το game καλό.
Αν κάποιος θέλει mindless fps με καφριλα και χιουμορ θα του προτεινα με τα χιλια το BulletStorm , κατά την γνώμη μου κάνει σωστά ότι δεν κάνει το Duke Nukem : Forever.
Comment
-
με τοσο χρονο αναπτυξης). Εγώ ένα παιχνίδι του 6 περιμένω, το οποίο θα πουλήσει τρελά για ελάχιστες μέρες και θα μείνει στην ιστορία ως... τι λέω, έχει ήδη μείνει στην ιστορία
.
Comment
-
Πάντως- αν δείτε και previews που είχα παραθέσει από eurogamer αλλά και συνεντεύξεις της Gearbox- θα δείτε πως επίτηδες το φτιάξανε σαν να παίζει στο 99-00. Κοινώς πήρανε το όλο concept και απλώς το ρετουσαρίσανε, αυτό που γράφει πάνω κάτω και ο Evans.
Δεν το λέω για να υποστηρίξω το game, απλώς για να πω πως ακόμη και το Duke Nukem 3D ήταν ένα καλό FPS που σπρώχθηκε εκείνη την εποχή πάρα πάρα πολύ και ήταν και κάτι το διαφορετικό.( φυσικά σαν adult περιεχόμενο) Half Life or Halo material it is not
EDIT:
Άλλωστε οι περισσότεροι έφηβοι σήμερα δεν ξέρανε καν το Duke Nukem την εποχή που είχε βγει, οι μεγαλύτεροι λόγω νοσταλγίας το έχουμε κάπως αγιοποιήσει και εν τέλει δεν πιστεύω πως θα έχει και καμμιά τρελή πορεία στα charts. Αλλά οκ, σίγουρα θα το δοκιμάσω δεν υπάρχει περίπτωση, είπαμε nostalgia is a bitch.
Comment
-
Originally posted by Bartman View PostΈπαιξα το demo και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ακυρώσω την προ-παραγγελεία.
Πολύ generic με γραφικά του 2004 χάρη στην Unreal Engine 2,5. Γενικά με χάλασε η όλη φαση και ξενερωσα καθως περιμενα κατι φρεσκο , ειδα κατι ανακυκλωμενο βγαλμενο απο την φορμολη . Σίγουα θα μπορούσε να ήταν 100 φορές καλύτερο με τοσο χρονο αναπτυξης. Οι ατακες , οι καφριλες , το κατουρημα και οι γκομενες δεν φτανουν για να κανουν το για να κανουν το game καλό.
Αν κάποιος θέλει mindless fps με καφριλα και χιουμορ θα του προτεινα με τα χιλια το BulletStorm , κατά την γνώμη μου κάνει σωστά ότι δεν κάνει το Duke Nukem : Forever.
Comment
-
Πάντως, εντάξει, μη μου πείτε ότι περιμένατε να δείτε στο πρόσωπο του Duke Nukem Forever κάποιο ιδιαίτερα ποιοτικό FPS. Ο τίτλος κυκλοφορεί καθαρά για συγκεκριμένους λόγους και αποτελεί, κατά βάση, μια cult, niche, κυκλοφορία.
Αυτός είναι ο Δούκας και, λίγο πολύ, αυτός ήταν πάντα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
ihavenoequal that's my opinion man , you have to get used to the fact that there are different opinions out there.
Loggo , εχεις δικιο δεν το σκαιφτηκα ετσι καθως με τοσο hype που ειχα φαει στην μαπα απο το συγκεκριμενο game μονος μου ειχα δημιουργησει προσδοκιες γυρω απο τον τιτλο , καθως δεν ειχα επαφη με καποιο προηγουμενο παιχνιδι της σειρας απλα και μονο απο αυτα που ακουγα απο εσας , οτι διαβαζα σε διαφορα sites και trailers...
Comment
-
ihavenoequal that's my opinion man , you have to get used to the fact that there are different opinions out there.τα περιμενω και εγω αυτα που λες να ισχυουν.
Το ξερω οτι προφανως δεν θα ειναι κανα super ποιοτικο fps αλλα θα το παρω για την ιστορια.
Ο τίτλος κυκλοφορεί καθαρά για συγκεκριμένους λόγους και αποτελεί, κατά βάση, μια cult, niche, κυκλοφορία.
Comment
Comment