Είναι αποκλειστικό στο Χ360(για ps3 έχει βγει μόνο Ιαπωνία).Και έμαθα πως σκέφτονται για πρήκουελ.
Καταραμένε Μπαρτ μη με ψήνεις κι έχω πολύ πράγμα στην άκρη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Deadly Premonition
Collapse
X
-
+oo ρε φίλε απλά δεν μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα.-Originally posted by Imrahil View Postinsta-buy, το heavy rain των φτωχων, των τρελων και των καταραμενων
Το game το οποίο λες Τιτυς δεν το γνωρίζω , πάντως στο DP το στοιχείο της "σαπίλας" όπως λες , δεν υπάρχει καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού , αλλά μόνο όταν ο κύριος χαρακτήρας πηγαίνει να επισκευτεί συγκεκριμένα μέρη για να κάνει ιnvestigation όπου θα βρει τα στοιχεία τα οποία θα τον κάνουν να προχωρήσει στο profiling και τελικά στην λύση της συγκεκριμένης υπόθεσης , στην υπόλοιπη ροή το παιχνίδι γίνετε μία φάση grand theft auto να το πω για να με καταλάβεις , όπου πηγαίνεις με το αυτοκινητάκι σου στα σπίτια κατοίκων που είναι ύποπτοι για να κάνεις ερωτήσεις , να πας να φας , να κοιμηθείς , να γεμίσεις το ντεπόζιτο κτλ κτλ.Originally posted by Titus View PostΤα αντιφατικά reviews έχουν αποτελέσει τζάμπα διαφήμιση για το παιχνίδι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει για PC. Κρίμα ψηνόμουν, μου έβγαλε ένα συναίσθημα Sanitarium με 8 τόνους σαπίλα παραπάνω. Μπαρτ εσένα πώς σου φαίνεται?
Πάω να λιώσω
Leave a comment:
-
insta-buy, το heavy rain των φτωχων, των τρελων και των καταραμενων
Leave a comment:
-
Τα αντιφατικά reviews έχουν αποτελέσει τζάμπα διαφήμιση για το παιχνίδι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει για PC. Κρίμα ψηνόμουν, μου έβγαλε ένα συναίσθημα Sanitarium με 8 τόνους σαπίλα παραπάνω. Μπαρτ εσένα πώς σου φαίνεται?
Leave a comment:
-
Μου κίνησαν και εμένα το ενδιαφέρων τα αντιφατικά reviews και είπα τι έχω να χάσω ; 20 ευρώ . Και το αγόρασα... Χθες αποφάσισα να το βάλω στις 3 το μεσημέρι και δεν το άφησα μέχρι τις 12 το βράδυ (!). Ας γράψω λίγα πράγματα για το παιχνίδι .
Από την στιγμή που ξεκινάει καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο , ο κύριος χαρακτήρας είναι ο πιο αλλόκοτος χαρακτήρας που έχω δει ποτέ μου σε videogame , ονομάζεται York Morgan , δουλεύει για το FBI και όταν μιλάει στον εαυτό του τον αποκαλεί Zach , είναι φανατικός καπνιστής , γνωρίζει όλη την γκάμα ταινιών τρόμου με τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς . Ένας φόνος μιας νεαρής κοπέλας της Άννας από μία μικρή πόλη Greenvale αναγκάζει τον York να πάει να δει τι συμβαίνει εκεί και να αρχίσει τις ανακρίσεις και να να ψάχνει για στοιχεία τα οποία θα τον οδηγήσουν στην σύλληψη του ενόχου. Ο κάθε χαρακτήρας της πόλης έχει βάθος και την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα , ο καθένας φαίνεται να είναι ένοχος και ο πιο ένοχος από όλους ο York ο οποίος έχει μία ασυνήθιστη καχυποψία για τα πάντα.
Ο χειρισμός είναι αυτός που πρέπει να είναι και συνηθίζετε εύκολα , στατική κάμερα και κάθεσαι ακίνητος για να πυροβολήσεις , βέβαια μπορείς να κινηθείς δεξιά ή αριστερά για να αποφύγεις τυχών επιθέσεις.
Στο παιχνίδι αυτό καθ'αυτό υπάρχουν 50 side quests , κάρτες διασκορπισμένες σε όλο τον κόσμο οι οποίες περιέχουν πληροφορίες για τους χαρακτήρες και 6 επεισόδια... Έχω παίξει γύρω στο 10ωρο και μόλις τέλειωσα το 1ο , επομένως έχει πολύ ψωμί
Όποιος θέλει ας διαβάσει εδώ πάρα πολύ ενδιαφέρων άρθρο για το παιχνίδι http://www.gamecritics.com/daniel-we...he-year-part-1
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις , feel free to ask ;)
Leave a comment:
-
teliosa to deadly premonition ti na po mono i istoria axizi kata ta alla tipota
Leave a comment:
-
Γιατί συνεχίζεις να το παίζεις τότε;to eho ke to eho pexi peripou 10 ores lipon ehi polla provlimata hirismo camera gameplay ke to storyline ine gia klamata komodia polles fores eho metaniosi tin ora ke tin stigmi pou to evala sto 360.
Leave a comment:
-
Παιχνίδια τα οποία έχουν ένα cult ύφος όπως αυτό με τραβάνε αρκετά, μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να του ρίξω μια ματιά
Leave a comment:
-
to eho ke to eho pexi peripou 10 ores lipon ehi polla provlimata hirismo camera gameplay ke to storyline ine gia klamata komodia polles fores eho metaniosi tin ora ke tin stigmi pou to evala sto 360.
Leave a comment:
-
Μια μικρή μετακίνηση posts γιατί το παιχνίδι φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Gamers Odyssey. Διάβασα και τα δύο reviews και τείνω να συμφωνήσω με το 10ρι. Φαίνεται ειλικρινής απόπειρα για μαύρο ψυχασθενές καλτ παιχνίδι, οπότε αναμένουμε.
Leave a comment:
-
Προσωπικα δε με ενοχλησε αυτο, ισα ισα λιγο χιουμορ δε βλαπτει κατ' εμε.
Οντως το παιχνιδι μαζευει αρκετα αντιφατικες κριτικες.
Παντως με τα οσα ακουγονται θα περιμενα το feedback του κοσμου προτου σκεφτω εστω να το αγορασω, τα reviews τα εμπιστευομαι αρκετα λιγοτερο.
Ας οψεται το οτι βγαινει σε budget price, οποτε οκ ελπιζω η τυχη να ευνοησει τους τολμηρους
.
Leave a comment:
-
Aπόσπασμα από του review του deadly premonition του ign.
Deadly Premonition is the definition of a system seller. Once you play it, you'll want to go sell your system.

Θεοί απλά.Σοβαρή δημοσιογραφία ftw!!!
Leave a comment:
Leave a comment: