Γιατι να μπλεκεις με μαγαζια - εκδοτες - πακεταρισμα και ιστοριες ? βαλτο για 2400 MS points στο live να τελειωνεις, πραγματικα το ριβιου ειναι οτι ναναι, το εχουν χασει στο ign εδω και καιρο ! εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ σε ενα survival horror να εχω στατικη καμερα και να πρεπει να κατσω ακινητος για να πυροβολησω, χωρις τετοιους μηχανισμους το gameplay παει περιπατο , δηλαδη ολοι αυτοι που γουσταρανε resident evil 0 1 2 3 ( και οποιο αλλο παιχνιδι με παρομοιο στυλ μου διεφευγει ) ειναι χαζοι ?
Τα γραφικα μονο ps2 δεν θυμιζουν αν κρινω αποτι εχω δει ως τωρα, μπορω ανετα να τεσταρω και το surround οταν το παιξω, δεν ξερω για καποιον περιεργο λογο διαβαζοντας ολη αυτη την γκρινια στο ριβιου το ign και ΧΩΡΙΣ να εχω διαβασει ακομα αυτο του destructoid εχω ψηθει να το αγορασω, ελπιζω μονο να προλαβω να το τελειωσω πριν σκασει μυτη το black ops και το BC2 vietnam :p
Το medal of honor 7/10 δεν αξιζει με την καμια, 5.5-6 ισως, αρπαχτη σκετη ειναι, πως φαινεται οτι τα εχουν κανει πλακακια με την ΕΑ ρε γμτ, εδω περα το το bf1943 4 πιστες ειχε και του βαλανε 9/10 :S
edit : Δεν κρατηθηκα και το τσιμπησα απτο thehut

Leave a comment: