Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deadly Premonition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μου κίνησαν και εμένα το ενδιαφέρων τα αντιφατικά reviews και είπα τι έχω να χάσω ; 20 ευρώ . Και το αγόρασα... Χθες αποφάσισα να το βάλω στις 3 το μεσημέρι και δεν το άφησα μέχρι τις 12 το βράδυ (!). Ας γράψω λίγα πράγματα για το παιχνίδι .

Από την στιγμή που ξεκινάει καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο , ο κύριος χαρακτήρας είναι ο πιο αλλόκοτος χαρακτήρας που έχω δει ποτέ μου σε videogame , ονομάζεται York Morgan , δουλεύει για το FBI και όταν μιλάει στον εαυτό του τον αποκαλεί Zach , είναι φανατικός καπνιστής , γνωρίζει όλη την γκάμα ταινιών τρόμου με τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς . Ένας φόνος μιας νεαρής κοπέλας της Άννας από μία μικρή πόλη Greenvale αναγκάζει τον York να πάει να δει τι συμβαίνει εκεί και να αρχίσει τις ανακρίσεις και να να ψάχνει για στοιχεία τα οποία θα τον οδηγήσουν στην σύλληψη του ενόχου. Ο κάθε χαρακτήρας της πόλης έχει βάθος και την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα , ο καθένας φαίνεται να είναι ένοχος και ο πιο ένοχος από όλους ο York ο οποίος έχει μία ασυνήθιστη καχυποψία για τα πάντα.

Ο χειρισμός είναι αυτός που πρέπει να είναι και συνηθίζετε εύκολα , στατική κάμερα και κάθεσαι ακίνητος για να πυροβολήσεις , βέβαια μπορείς να κινηθείς δεξιά ή αριστερά για να αποφύγεις τυχών επιθέσεις.

Στο παιχνίδι αυτό καθ'αυτό υπάρχουν 50 side quests , κάρτες διασκορπισμένες σε όλο τον κόσμο οι οποίες περιέχουν πληροφορίες για τους χαρακτήρες και 6 επεισόδια... Έχω παίξει γύρω στο 10ωρο και μόλις τέλειωσα το 1ο , επομένως έχει πολύ ψωμί

Όποιος θέλει ας διαβάσει εδώ πάρα πολύ ενδιαφέρων άρθρο για το παιχνίδι http://www.gamecritics.com/daniel-we...he-year-part-1

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις , feel free to ask ;)

Comment

Τα αντιφατικά reviews έχουν αποτελέσει τζάμπα διαφήμιση για το παιχνίδι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει για PC. Κρίμα ψηνόμουν, μου έβγαλε ένα συναίσθημα Sanitarium με 8 τόνους σαπίλα παραπάνω. Μπαρτ εσένα πώς σου φαίνεται?
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

:coolp:
        sigpic

Comment

insta-buy, το heavy rain των φτωχων, των τρελων και των καταραμενων

Comment

Originally posted by Imrahil View Post
            insta-buy, το heavy rain των φτωχων, των τρελων και των καταραμενων
            +oo ρε φίλε απλά δεν μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα.-

Originally posted by Titus View Post
            Τα αντιφατικά reviews έχουν αποτελέσει τζάμπα διαφήμιση για το παιχνίδι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν υπάρχει για PC. Κρίμα ψηνόμουν, μου έβγαλε ένα συναίσθημα Sanitarium με 8 τόνους σαπίλα παραπάνω. Μπαρτ εσένα πώς σου φαίνεται?
            Το game το οποίο λες Τιτυς δεν το γνωρίζω , πάντως στο DP το στοιχείο της "σαπίλας" όπως λες , δεν υπάρχει καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού , αλλά μόνο όταν ο κύριος χαρακτήρας πηγαίνει να επισκευτεί συγκεκριμένα μέρη για να κάνει ιnvestigation όπου θα βρει τα στοιχεία τα οποία θα τον κάνουν να προχωρήσει στο profiling και τελικά στην λύση της συγκεκριμένης υπόθεσης , στην υπόλοιπη ροή το παιχνίδι γίνετε μία φάση grand theft auto να το πω για να με καταλάβεις , όπου πηγαίνεις με το αυτοκινητάκι σου στα σπίτια κατοίκων που είναι ύποπτοι για να κάνεις ερωτήσεις , να πας να φας , να κοιμηθείς , να γεμίσεις το ντεπόζιτο κτλ κτλ.

Πάω να λιώσω

Comment

Καταραμένοι κονσολάδες...Θέλω port τώρα!
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Είναι αποκλειστικό στο Χ360(για ps3 έχει βγει μόνο Ιαπωνία).Και έμαθα πως σκέφτονται για πρήκουελ.
                Καταραμένε Μπαρτ μη με ψήνεις κι έχω πολύ πράγμα στην άκρη.
                Carpe diem

Comment

Εχω ψηθει και εγω με οσα γραφει o bart...θα κανω ενα μικρο search μιας και μου αρεσουν τα οσα γραφονται εδω και ισως παει για αγορα.

Comment

Το παιχνιδι αρεσει πολυ και σε εμενα, ok μπορει τα γραφικα να θυμιζουν οντως ps2 ( θολα textures jaggies κλπ ) αλλα νταξει τι περιμενει κανεις budget τιτλος ειναι, οποιος κοιταξει περα απτο περιτυλιγμα και τις κριτικες των γκασμαδων θα βρει ενα πραγματικο διαμαντι, η ατμοσφαιρα ειναι απιστευτη, μολις εφυγα απτο νοσοκομειο και κατευθυνομαι προς το παρκο για τον επομενο φονο, υπολογιζα να ξεμπερδευα στις 2 αλλα τελικα εκλεισα το xbox στις 4 :s απαπαπα ζημια ειναι

Για pc δεν θα κολλαγε με τπτ, η φαση απαιτει αυστηρα καναπε 360 controller και 5.1

Comment

Ναι που να πάρει, ο Bart έκανε φοβερά posts, εκεί που αδιαφορούσα έχω ψηθεί 100%. Nooto και υπόλοιποι, να κανονίσουμε να το πάρουμε όλοι μαζί για να συμβαδίζουμε . Καταραμένο 2010, μέχρι και στα τέλη σου μας κάνεις να τρέχουμε.

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
                        Το παιχνιδι αρεσει πολυ και σε εμενα, ok μπορει τα γραφικα να θυμιζουν οντως ps2 ( θολα textures jaggies κλπ ) αλλα νταξει τι περιμενει κανεις budget τιτλος ειναι, οποιος κοιταξει περα απτο περιτυλιγμα και τις κριτικες των γκασμαδων θα βρει ενα πραγματικο διαμαντι, η ατμοσφαιρα ειναι απιστευτη, μολις εφυγα απτο νοσοκομειο και κατευθυνομαι προς το παρκο για τον επομενο φονο, υπολογιζα να ξεμπερδευα στις 2 αλλα τελικα εκλεισα το xbox στις 4 :s απαπαπα ζημια ειναι

Για pc δεν θα κολλαγε με τπτ, η φαση απαιτει αυστηρα καναπε 360 controller και 5.1
                        Κάτσε ρε ,

ένας δεν είναι ο φόνος ; της Άννας ; στο πάρκο πήγες για να βρεις στοιχεία πάνω στον συγκεκριμένο φόνο και όχι για κάποιον άλλο. Όλη η ιστορία βασίζετε πάνω σε αυτόν. Εσύ τι λες Ζακ ;

Συμφωνώ πως η ατμόσφαιρα είναι και γαμώ καθώς και το γεγονός ότι είναι τέρμα εθιστικος ο κόσμος του.
                        Όσο για τα γραφικά εμένα μου θυμίζουν ακριβώς Fahrenheit στο Xbox.

Comment

Tα spoilers σε tags ρε . Μας έψησες να το παίξουμε και τώρα μας ξε-ψήνεις; :xp:

Comment

Εμένα με ψήνει ακόμα πιο πολύ με την αναφορά στο Fahrenheit.
                            Carpe diem

Comment

Έτσι , να ψήνω κόσμο
                              Άσχετο αλλά μόλις το είδα ψόφησα στα γέλια , το review του IGN στον NTSC (US) τίτλο του έβαλε 2 και στον Pal (EU) 7,5 !!!

WTF?!!?

PAL: http://uk.xbox360.ign.com/articles/113/1132658p1.html
                              NTSC: http://uk.xbox360.ign.com/articles/107/1070909p1.html

ΥΓ : Έφτιαξα το αρχικό ποστ κάπως καλύτερα με μαζεμένα τα review και trailer.

Comment

Για κάποιο λόγο όποτε πατάω link του IGN με βγάζει στο uk site. Λογικά το review το έκανε διαφορετικός reviewer που έπαιξε το game πριν του πετάξει ένα random score για τα χάλια γραφικά και το awkward gameplay. Πάντως bart το link που έδωσες από το gamecritic έχει spoilers.

Όποιος θέλει ας διαβάσει εδώ πάρα πολύ ενδιαφέρων άρθρο για το παιχνίδι http://www.gamecritics.com/daniel-we...he-year-part-1

Είχα ρίξει προπαραγγελία ούτως ή άλλως μόλις είχε ανέβει στο zavvi.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X