Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deadly Premonition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εξαρταται το αν θα κατσεις να βρεις τις trading cards

το δικο μου playthrought το εκανα γυρω στις 17 ωρες αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ με τις καρτες

το σεναριο δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο και αυτο το αντιλαμβανεσαι κατοπην εορτης απλα ειναι ο τροπος που παρουσιαζεται και το κανει να φαινεται πολυ καλο imo το ιδιο συνεβαινε και στο Nier (που βεβαια παρουσιαζε απλοικοτερο senario)

Comment

Ok thanks για τις πληροφορίες. Γενικά με τα collectathons δεν τα πάω και πολύ καλά εκτός κι αν πρόκειται για ενδιαφέροντα challenges.
      Ρε θηρίο έχεις τελειώσει και το Nier?? Μπράβο, ωραίος! Ακόμη δεν έχω αξιωθεί να ασχοληθώ με δαύτο και το review του CGR μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

το σεναριο δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο και αυτο το αντιλαμβανεσαι κατοπην εορτης απλα ειναι ο τροπος που παρουσιαζεται και το κανει να φαινεται πολυ καλο imo το ιδιο συνεβαινε και στο Nier (που βεβαια παρουσιαζε απλοικοτερο senario)
        Δεν έχω παίξει το Deadly Premonition αλλά το Nier είχε πολύ διασκεδαστικό gameplay και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αγγαρεία να το παίξεις. Σε θέμα ελέγχου είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε αυτή τη γενιά.
        Επιστρέφω σε αυτά που είπε ο Φερρυμάνος. Δεν αναφερόμουν ειδικά στο DP, κατάλαβα πως το παίζεις για την ιστορία. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ψιλοψηνόμουν να ασχοληθώ για αυτό το λόγο. Και το Xenogears άλλωστε για αυτό το έπαιξα, παρόλο που χώλαινε πολύ σε θέματα gameplay, και δεν το μετάνιωσα καθόλου (χαλαρά καλύτερη ιστορία σε παιχνίδι που έχω παίξει). Απλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να ασχολούμαι με κάποια παιχνίδια, από "πείσμα" όπως είπες, ενώ έχουν σταματήσει να είναι διασκεδαστικά σε οποιονδήποτε τομέα τους. Και πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Δεν έχω παίξει το Deadly Premonition αλλά το Nier είχε πολύ διασκεδαστικό gameplay και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αγγαρεία να το παίξεις.
          αναφερθηκα συγκεκριμενα στο σεναριο οπου επρεπε να το τερματισεις και 4 φορες για να καταλαβεις πληρως το στορυ, (που ενταξει ειχες καταλαβει τι παιζει απο τον δευτερο τερματισμο και ολας) εχω παιξει και εχω παιξει depressιng σεναρια αλλα αυτος ο κλαψομουνισμος στο nier παραπηγαινε, κατα τα αλλα απο αισθητικη, μουσικη και gameplay ητανε ικανοποιητικο
          το στορυ του nier μπορεις να το συνοψισεις σε 3-4 γραμμες το πολυ

Comment

αλλα αυτος ο κλαψομουνισμος στο nier παραπηγαινε, κατα τα αλλα απο αισθητικη, μουσικη και gameplay ητανε ικανοποιητικο
            Χαχα ναι. Και εγώ να σκεφτείς το έπαιξα στα ιαπωνικά χωρίς να καταλαβαίνω πολλά αλλά αυτό φαινόταν. Επίσης νομίζω πως κατάλαβα τι έπαιζε με την ιστορία σε γενικές γραμμές και δεν το έπαιξα 2η φορά. Καλά την τέταρτη φορά πρέπει να σβήσεις και το save σου.
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Το τέλειωσα κάπου στις 22 ώρες... Ντάξει.. τι να πω. Σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους... Το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ, και όταν λέω σενάριο εννοώ και την πλοκή και την απόδωση των χαρακτήρων και τη σκηνοθεσία και ότι σχετίζεται με το narrative. Το βρήκα αρκετά ώριμο και ενδιαφέρον. Αν ήταν ταινία θα το έβλεπα άνετα.

Ντάξει μου άρεσε όλο αρκετά εκτός από τα τελευταία 2 chapters όπου το υπερφυσικό στοιχείο έγινε απλά πάρα πολύ έντονο
              .

Σαν παιχνίδι είχε πάρα πολύ καλές ιδέες, η πόλη όπου κινείσαι ελεύθερα και συναντάς τους κατοίκους στις δουλειές τους, σπίτια τους, στο δρόμο κτλ, τα simulation στοιχεία τύπου βάλε βενζίνη, ξυρίσου κτλ., τρομερή ιδέα βρίσκω τη δυνατότητα να κάνεις peek από παράθυρα για να δεις τι παίζει μέσα σε ένα κτίριο κτλ. Στα μείον αυτής της κατάστασης βρίσκω το γεγονός ότι γενικά σαν παιχνίδι ήταν πολύ αργό, η ταχύτητα του αυτοκινήτου, τα loading times όταν έμπαινες σε κτήριο ή έκανες peek, οι μεγάλες αποστάσεις κτλ όπως επίσης και το γεγονός ότι πολλές ιδέες έμειναν ανεκμετάλλευτες, όπως το ότι και να παρακολούθουσες κάποιον, δε θα έβρισκες κάτι αν δεν σε πήγαινε προς τα κει το παιχνίδι. Το "action" κομμάτι του τίτλου το βρήκα ανούσιο και ενοχλητικό. Θα προτιμούσα κάτι σε στιλ Heavy Rain παρά αυτό το χάλι. Δε μπορώ να πω, υπήρχαν σημεία που είχα χεστεί πάνω μου από τα μουγκριτά των εχθρών αλλά ok ήταν τόσο κακοφτιαγμένο που σιχτίριζα.

Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν πολύ καλή εμπειρία και πιστεύω πως αν γινόταν high-budget τίτλος και υλοποιούσαν καλύτερα κάποιες ιδέες στο σχεδιασμό και αφαιρούσαν ή ξανάφτιαχναν τελείως το action μέρος, θα μιλάγαμε για GOTY. Ελπίζω να μείνει σαν σειρά και να δούμε κι άλλο πάντως.

Comment

Είχαν πει νομίζω πως θα βγει prequel.
                Carpe diem

Comment

Εγω δεν εχω παραπονο απτο action κομματι ως τωρα, στο hard παιζω και προς το παρων εχω μεινει κυριολεκτικα παρθενα ( continues 0 ), εκει μαλιστα που ειχε αρχισει να μου φαινεται υπερβολικα ευκολο επεσα σε κατι ζομπια με καραμπινες (!!!!) και χρειαστηκε να σπαταλησω 3 medkit για να επιβιωσω ( προς το παρων τα βρισκω σε αφθονια οπως και τα πυρομαχικα btw )

Με 5.1 ειναι αλλη φαση παντως, κοιταω μερικες φορες πισω μου οταν παιζω για να σιγουρευτω πως δεν θα μπει κανενα ζομπι στο σαλονι οσο για την ταχυτητα, δοκιμασες να κανεις install το παιχνιδι στον σκληρο ?, δεν ειναι και τοοοοσο αργο το loading αν και οντως αυτες οι προσωρινες διακοπες οταν πας απο δω εκει ή οταν ανοιγεις το inventory ειναι λιγο ενοχλητικες.

Για το αμαξι τωρα, εκανες καμια βολτα απτο junkyard ή μπα ? Εχω παρει ηδη το πρωτο upgrade και αγορασα το αμαξι του Quint, κανενα προβλημα παω πλεον οπου θελω και γρηγορα.

Comment

Ναι το τέλειωσα το junkyard, και πάει με κάπου 80 χλμ στο τέλος, αλλά και πάλι κάποιες αποστάσεις παρέμεναν πολύ μεγάλες και προς το τέλος έχει πολλές διαδρομές πέρα δώθε.

Comment

Εαν κάνεις τα 2 sidequest του george παίρνεις 1 πολύ χρήσιμο item (radio) το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις warp σε όλα τα μέρη ενδιαφέροντος του game άμεσα.Τέλος με τα quest στο junkyard παίρνεις το αμάξι του york το οποίο είναι πιο γρήγορο νομίζω από 80.

Comment

μιας και αναφερθηκε... to nier or not to nier? 15ε zavvi

Comment

Εγώ λέω to Nier αλλά αν δε σου αρέσει δε φέρνω ευθύνη. Δεν πιστεύω πάντως πως μπορείς να πεις πως κάνεις αγγαρεία όταν το παίζεις.
                          Originally posted by 丹野

Comment

δε με νοιαζει τοσο αυτο οσο το αν εχει σκηνικα που σου μενουν και απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχει. ειδα ενα tim burtonικο χαρακτηρα που φαινεται intriguing

Comment

Δε θα έλεγα ακριβώς Timburtonικό το όλο στυλ. Σίγουρα είναι αρκετά σκοτεινό αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το χιούμορ και την παρανοϊκά χαρούμενη ατμόσφαιρα του Burton. Ο Vaynard νομίζω χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη μια σελίδα πριν.
                              Originally posted by 丹野

Comment

σε αυτο το χαρακτηρα αναφερομουν

θυμιζει αρκετες φιγουρες απο το oyster boy & nightmare be4 xmas

Comment

Working...
                                X