Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metroid Prime 3: Corruption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτο με τις μπλε περιοχες που βλεπει το x-ray visor ολο το ξεχναω γαμωτο. Thanks για το tip.

EDIT
    I finished the f... οπα λαθος.

Mission Complete
    From now on this will be known as Ramparter's forum and you shall be my bitches.
    Do a barrel roll!

Comment

Το αρχισα κι εγω πριν λιγες μερες και πριν λιγο τελειωσα με την Gandrayda.
      Best boss μεχρι στιγμης.
      Γενικως το παιχνιδι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.Τα γραφικα ειναι αριστα για τα δεδομενα του Wii,αν μελλοντικοι τιτλοι εχουν εστω τετοιου επιπεδου γραφικα,δεν υπαρχει λογος για παραπονα.Μου φτανουν και μου περισσευουν.Το παιχνιδι αν και δεν ειναι σε HD,δειχνει πανεμορφο.
      Για τον χειρισμο τι να πω.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Στην αρχη ειναι η αληθεια δυσκολευτηκα αρκετα,ειδικα οταν το ειχα στο advanced,το οποιο ακομα με δυσκολευει.Δε ξερω για σας,αλλα εμενα το standard με βολευει περισσοτερο.
      Πραγματικα,παιζοντας το corruption,πλεον ειναι υπερβολικα δυσκολο να γυρισει κανεις στον παραδοσιακο χειρισμο των fps με gamepad.
      Ηχος στα κλασσικα υψηλα επιπεδα,αν και θα προτιμουσα το κομματι που παιζει οταν σου επιτιθενται pirates να ειχε αλλαξει διοτι απο το 1 ακομα παραμενει το ιδιο.

Παμε στα αρνητικα τωρα.
      Οι κοσμοι.
      Αν και ειναι πανεμορφοι και το level design για αλλη μια φορα διαπρεπει,προτιμω με τα 1000,τους ανοιχτους κοσμους του 1.
      Μπορει τωρα να υπαρχουν πολλοι πλανητες,αλλα συνεχεια εισαι σε κλειστους χωρους,δωματια,διαδρομους που με χαλασε αρκετα.

Βαθμος δυσκολιας.Υπερβολικα ευκολο κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τα προηγουμενα.Ειδικα τα boss fights.Μερικα bosses,στο 1 θα χρησιμευαν σαν mini bosses.

Επισης ενω επιτελους η retro προσθεσε voice overs, η samus παραμενει μουγγη.Thumbs down.

Επισης θα ηθελα σε καποιο μελλοντικο παιχνιδι(αν ποτε βγει) ολα αυτα που μαθαινουμε για τον καθε πλανητη,ποιοι ζουσαν,τι εγινε,ακμη,παρακμη κλπ να μην τα διαβαζουμε πλεον στο logbook αλλα να βλεπουμε και ενα βιντεακι της προκοπης γιατι πολυ απλα ολα αυτα που διαβαζουμε ειναι ακρως ενδιαφεροντα και "επικα" και θα ηταν πολυ cool να τα βλεπαμε κιολας.

Comment

Οντως ο χειρισμός είναι κατί παραπάνω απο εξαιρετικός (Για κονσόλες πάντα) Θυμάμαι την ξενέρα που είχα φάει με τους αναλογικούς οταν έβαλα για πρώτη φορά το Ηalo 3! καμία σχέση με την αμεσότητα του mote!
        Συμφωνώ σε όσα λες για τα γραφικά και τον ήχο αλλα κατ εμε σωστα έπραξαν και δεν έβαλαν φωνή στη samus όπως δεν θα ήθελα να μιλάει ο λινκ! (ας μιλησουν βέβαια οι υπόλοιποι του ζελντα universe και βλέπουμε για τον λινκ )

Βαθμος δυσκολιας.Υπερβολικα ευκολο κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τα προηγουμενα.Ειδικα τα boss fights.Μερικα bosses,στο 1 θα χρησιμευαν σαν mini bosses.[/b]
        Αυτο πέστο στον Rampidi που το έβγαλε στο ευκολο και νομίζει οτι ανακάλυψε το μποζόνιο του Χιγκς! Ουστ παλιο casual!
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Eπεσες κι εσυ πανω στην περιπτωση. Για το 1 και το 2 ουτε λογος, ιδιως το 2 θα το εθαβε για πλακα μετα απο τα απειρα game overs με τοσα bosses που εχει.
          Χμ κατι μου λεει πως πρεπει να το παιξω το 3 με τη μια στο veteran (ουστ μωρη ψωναρα).

Comment

Οπου casual = μη καμενος παρταλος.
            Do a barrel roll!

Comment

Οπου μη καμενος παρταλος = ατομο που παροτι χανει τη μιση του μερα ασχολουμενος με gaming issues δε μπορει να παιξει ενα παιχνιδι μεχρι τελους και επειδη τα παραταει στην αρχη προτιμα να κρατα επαφη με το χωρο μεσω του forum crawling.

Comment

και forum trolling να προσθέσω...

Να κάτι τέτοια του λες και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε έχει παραγκωνίσει και δεν θέλει να κάνετε παρέα.

Comment

Χμ κατι μου λεει πως πρεπει να το παιξω το 3 με τη μια στο veteran (ουστ μωρη ψωναρα).[/b]
                  Στο hypermode θα σου πρότεινα αλλά δεν είναι διαθέσιμο εξ αρχής xD .

Comment

Είχατε, δεν είχατε με πορώσατε.
                    Το ξαναρχίζω.

Comment

Οπου μη καμενος παρταλος = ατομο που παροτι χανει τη μιση του μερα ασχολουμενος με gaming issues δε μπορει να παιξει ενα παιχνιδι μεχρι τελους και επειδη τα παραταει στην αρχη προτιμα να κρατα επαφη με το χωρο μεσω του forum crawling.
                      [/b]
                      Close
                      Για την ακριβεια προκειται για ατομο που δε τελειωνει ενα παιχνιδι απλα και μονο επειδη το αρχισε εφ'οσον δε συνεχιζει να του προσφερει κατι.

Παρε για παραδειγμα το FFIV, ειναι jrpg, απ'τη πρωτη ωρα και μονο ξερεις οτι το gameplay θα ειναι ιδιο μεχρι τελους :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
                      Do a barrel roll!

Comment

Παρε για παραδειγμα το FFIV, ειναι jrpg, απ'τη πρωτη ωρα και μενα ξερεις οτι το gameplay θα ειναι ιδιο μεχρι τελους [/b]
                        You can die now .

Comment

Μολις το τελειωσα κι εγω.

Normal difficulty,81% items,14ωρες και κατι ψιλα.
                          Καλα ειναι?

Δεν εχω σκοπο να παω για το 100% αφου δεν σου προσφερει κατι εφοσον τα missiles ειναι ΥΠΕΡ-αρκετα οπως και τα energy tanks(τα οποια μαλλον τα ειχα ολα,αντε 1 να μου ξεφυγε).Οποιος το εχει τερματισει 100% ας μου πει λιγο τις διαφορες στο φιναλε...το οποιο -κλασσικα- δε μου αρεσε σχεδον καθολου,οπως αλλωστε και στα προηγουμενα 2 παιχνιδια.
                          Οπως και να'χει το ταξιδι προς την "ιθακη" αξιζε.
                          Γενικα ενα 8.5/10 απο μενα.....

Comment

Εγώ το τερμάτισα στο hard 100% σε 17 ώρες. Τι σε νοιάζει μωρέ, έτσι κι αλλιώς όλα στα έλεγε που να τα βρεις.

Comment

Επιτελους, μπορω να πω πως δεν εχω καμια εκκρεμοτητα στο Μetroid Franchise. Tα Prime τωρα, μαλλον ειναι και επισημα η πιο αρτια τριλογια που εχω παιξει (sorry Xenosaga, Episode 2=lol).
                              Για αλλη μια φορα εντυπωσιαστηκα απο το level design και τις τοποθεσιες. Οντως μπορει να ειναι το χειροτερο Prime, αλλα αν αυτο το παιχνιδι ειναι η σειρα στα χειροτερα της, τοτε αυτο λεει πολλα για το ποσο ψηλα εθεσε τον πηχη η Retro.
                              Αντε, ελπιζω οποτε ξανασχοληθει αυτο το studio με τη σειρα να μπορει να μας δωσει μια HD εκδοχη της Samus.
                              Ειναι κριμα παιχνιδια με τετοιο setting να αδικουνται τοσο ελεω hardware.

Η πλακα ειναι πως αυτο το παιχνιδι το επαιξα σε 3 δοσεις, 1ος Leviathan το Δεκεμβρη, 2ος τον Ιανουαριο και ο 3ος και το final boss αυτο το μηνα. Εστω κι ετσι καλα τα καταφερα αν κρινω απο το οτι θυμομουν αρκετα καλα τη δομη της καθε περιοχης. Να ναι καλα το Echoes ηταν καλη προπονηση στο θεμα.
                              17 ωρες εγραψε το κοντερ, ποιος ξερει τωρα ποτε θα ξανανοιξει το Wii.

Comment

Working...
                              X