Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Όποιος θέλει να δει το video ας το κατεβάσει από εδώ:

Απ' όσα είδα πάντως, συνεχίζει να μη μου γεμίζει το μάτι.

Τα physics παραμένουν περίεργα, το animation είναι πολύ μέτριο, η homing attack δεν έχει καμία θέση στο παιχνίδι, ενώ υπάρχουν σχεδιαστικά λάθη στο level design. Δε μπορείς πχ να βάζεις speedpad ακριβώς πριν την ανηφόρα (σε κλασικό Sonic τουλάχιστον), ο συνδυασμός έρχεται σε αντίθεση καθώς ακυρώνει το momentum.

Πιο πολύ για Sonic Advance 4 μου μοιάζει, παρά για Sonic 4.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Δεν μου αρεσε το animation του sonic.Επισης μου εκανε κακη εντυπωση το οτι οταν ειχε αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα(κατεβαινοντας απο ενα υψωμα) δεν προλαβε να αποφυγει εναν εχθρο λογο ταχυτητας και εχασε τα δαχτυλιδια.

edit:με προλαβε ο Loggo.:p

Comment

Αυτό με την ταχύτητα είναι κλασσική πουστιά των Sonic games. "Την πατάς" την πρώτη φορά και θες να το ξαναπαίξεις για να το περάσεις κανονικά!
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Δεν διαφωνω,αλλα οι πιστες ηταν ετσι σχεδιασμενες και οι εχθροι ηταν ετσι τοποθετημενοι ωστε να εχεις τον χρονο(εστω ελαχιστο) να αντιδρασεις οταν δεις τον εχθρο.Εδω πρεπει να μαντεψεις πριν τον δεις,οτι θα ειναι εκει.

Comment

Εάν είναι πράγματι έτσι, τότε πρόκειται για ένα πολύ κακό σχεδιαστικό λάθος.

Comment

Όπως το πάρει κανείς. Αυτά τα στοιχεία για μένα υπάρχουν για να αυξήσουν την πρόκληση και το replay value.

Τις προάλλες έπαιζα Super Mario Bros. και στον τελευταίο κόσμο υπήρχαν αυτοί οι τσεκουράδες και πέταγαν ακανόνιστα πολλά τσεκούρια με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πότε να πηδήξεις πάνω τους ή να περάσεις από κάτω τους. Κοινώς ή έψαχνες να βρεις τα λουλούδια φωτιάς για να φάνε easy ownage, ή έκανες μια προσευχή και πήδαγες πάνω τους ή πέρναγες από κάτω τους, έχοντας την ελπίδα να κάνουν παύση ή να πηδήξουν αντίστοιχα. Κάποιος αυτό είτε μπορεί να το βρει προκλητικό (challenging) είτε απαράδεκτο καθώς απαιτεί υπεράνθρωπα αντανακλαστικά.

Comment

Μιλάς για την 8-3 του πρώτου Super Mario Bros. ε;
                Αν πας εκεί με τη λογική να πηδήξεις πάνω τους, τότε όντως είναι πολύ δύσκολο. Το κόλπο να πας προσεκτικά από κάτω τους και να χτυπήσεις τα τούβλα όταν οι τσεκουράδες είναι ακριβώς από πάνω σου. Ο πιο εύκολος τρόπος για να τους σκοτώσεις.

Θέλει λίγο timing, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Όπως το πάρει κανείς. Αυτά τα στοιχεία για μένα υπάρχουν για να αυξήσουν την πρόκληση και το replay value.

Θα σου πω πως το αντιλαμβάνομαι. Δεν έχω δει κάποιο βίντεο μα μαντεύω πως εάν ένας εχθρός τοποθετείται σε σημείο που τον καθιστά αδύνατο να τον δεις (και πρέπει όπως ειπώθηκε πριν να γνωρίζεις πως είναι εκεί και να μαντέψεις) τότε αυτό για εμένα είναι σχεδιαστικό λάθος. Αύξηση της πρόκλησης θα ήταν εάν τοποθετούνταν σε σημείο όπου ήταν μεν δύσκολο να τον αποφύγεις, αλλά θα χρειαζόταν αντανακλαστικά και skill και όχι μαντικές ικανότητες (ή trial & error).

Comment

Loggo ναι φίλε για αυτό τον κόσμο μιλάω, αλλά όχι για αυτό το σημείο που το θεωρώ challenging και περνιέται με τον τρόπο που είπες. Πιο μετά όμως είναι 2-3 τέτοιοι μούργοι, που τους συναντάς έναν-έναν σε ευθεία, και πετάνε τσεκούρια και πηδάνε πολύ γρήγορα, με το pattern να αλλάζει συνεχώς και ακανόνιστα! Τελείως αντρίλα!
                    Αυτούς τους περνάς όπως είπα εγώ!

Είναι παλουκάρα (αν δεν έχεις λουλούδι), αλλά με λίγη τύχη και πολύ κωλοφαρδία το περνάς μετά από πολλές προσπάθειες!

Comment

• Α ναι, θυμάμαι που λες, στη τελική λίγο πολύ ευθεία της πίστας.
                      Έχει δυο power ups η συγκεκριμένη πίστα, αμφότερα στα τούβλα με τους τσεκουράδες αν θυμάμαι καλά, μη δεχθείς κανένα χτύπημα μέχρι να φτάσεις εκεί lol!

Έχεις δίκιο πάντως, εκεί θέλει ή fire flower, ή timing για να περάσεις από κάτω (ποτέ από πάνω).

Άπειρα gamer over στην 8-3 πιτσιρικάς.:kill:

Υ.Γ. LOL, ήταν ένα δείγμα του πως θα ήταν οι συζητήσεις μας, αν είχαμε Internet στα late 80's-early 90's.

Comment

• Έτσι Loggo, μόνο annoying orange δεν έβγαινε στην πίστα!

Originally posted by Loggo View Post
                        Έχει δυο power ups η συγκεκριμένη πίστα, αμφότερα στα τούβλα με τους τσεκουράδες αν θυμάμαι καλά, μη δεχθείς κανένα χτύπημα μέχρι να φτάσεις εκεί lol!
                        Είδες όμως πόσο μπροστά το Mario; Άμα ήσουν υπομονετικός και "εξερευνητής", αέρα (που λέει ο λόγος) την πέρναγες την πίστα!

Comment

• Όταν ένα βίντεο του Sonic 4( ιεροσυλία) σου γεννά την επιθυμία να βάλεις να παίξεις τα παλιά Sonic τότε καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλα... Αυτοί κάνανε απλά το Adventure 2d και αποδείξανε με τον καλύτερο τρόπο πόση σκέψη και σχεδιασμός υπήρχε πίσω από τα παλιά Sonic.
                          Αυτό το βίντεο μου έσβησε και την παραμικρή ελπίδα που είχα στο τελευταίο νευρικό κύτταρο του εγκεφάλου μου.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Δεν ξέρω τι δεν μου άρεσε, το design του Sonic, η ταχύτητά του, το animation, η κίνησή του ή όλα μαζί. Δεν με αφήνει αδιάφορο αλλά υπήρχαν πολλά σημεία που δεν μου γέμισαν το μάτι. Το homing attack μου αρέσει πολύ σαν επίθεση, αλλά σε 2D Sonic φαντάζομαι πως θα ήταν καλύτερα να παραλειφθεί. Αυτό όμως που μου έκανε μεγαλύτερη (αρνητική) εντύπωση είναι πως όταν φεύγεις ως σβούρα και πηδάς από μια μεγάλη ανηφόρα, χάνεις τη σβούρα και γίνεσαι ευάλωτος σε όποιον εχθρό υπάρχει γύρω. Wtf δηλαδή, για ποιον λόγο έκαναν κάτι τέτοιο ? Ελπίζω να μην είναι έτσι και στην κανονική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Video απο το 2ο level

Comment

• epic fail indeed
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X