Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι εχει διαρευσει; Beta; Ισως γι αυτο να λενε οτι θα λαβουν υποψιν τις παρατηρησεις των fans, αν το χουν παιξει αρκετοι σιγουρα θα χουν ανοιξει αρκετες συζητησεις στα forums.
    Do a barrel roll!

Comment

• Ναι, μία beta πρέπει να' χει βγει. Μόνο λέει σε J-tagged κονσόλες, δε ξέρω τι σημαίνει.

Comment

• Εγω θα πω δυο πραγματα:

1) συνεχιζει να με χαλαει το animation και το μοντελο του Sonic που ειναι λες και εκανε περμαναντ στο μαλλι

2) δεν υπαρχει πιο τεραστιοτερη εμπειρια Sonic απο το να παιζεις Sonic 2 στον Gens στο Pc με τον αναλογικο του 360 controller. Ειλικρινα χθες το ελιωσα.
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• 2) δεν υπαρχει πιο τεραστιοτερη εμπειρια Sonic απο το να παιζεις Sonic 2 στον Gens στο Pc με τον αναλογικο του 360 controller. Ειλικρινα χθες το ελιωσα.
          Yπάρχει: να παίζεις με fightpad.

Comment

• Originally posted by Dj Solid View Post
            1) συνεχιζει να με χαλαει το animation και το μοντελο του Sonic που ειναι λες και εκανε περμαναντ στο μαλλι.
            Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου από τότε που το είδα και δεν ήξερα πως να το προσδιορίσω.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by Evans View Post
              Yπάρχει: να παίζεις με fightpad.
              Και ακόμα καλύτερα κατά τη γνώμη μου, με PS2 controller (με χρήση αντάπτορα φυσικά).

Ωραία το trailer του Sonic 4. Καλύτερα να αργήσει για να βγει καλό!

Για το colors ότι είπε ο Phantom.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Συνέντευξη του Angry Joe με τους υπεύθυνους της Sega για το Sonic 4. Οι ερωτήσεις είναι καλές, αλλά οι απαντήσεις είναι ακόμα καλύτερες. Μακάρι να αληθεύουν όσα λένε, και να μην είναι λόγια του αέρα απλά για εντυπωσιασμό. Μπορώ να πω πως είμαι σχεδόν αισιόδοξος

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Πάντα έτσι γίνεται phantom . Ολοι ελπίζουμε :xp: .

Comment

• Phantom Duck eida shmera thn synentefksh kai ontws akougontai kala pragmata, egw tha to paiksw to game se ena filo gia na mpw kai pali sto klima tou Sonic pantws kai anamenoume ta ypoloipa episodia
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Fans, fans, fans, ότι πούνε οι fans. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η Sega έχει το απόλυτο άλλοθι αν στραβώσει η δουλειά.
                      sigpic

Comment

• Νομιζω αρκετα καλυτερο αποτελεσμα απο το S4.

Comment

• Θα βγει κάτι τέτοιο; Πω μιλάμε έφυγα .

Εδιτ: Τι αρκετά καλύτερο, αιώνες πιο μπροστά!

Comment

• Πολυ ωραια γραφικα, αν δε μου το λεγανε θα νομιζα οτι ειναι official. Βεβαια στη περιπτωση των Sonic αντιστρεφεται ο κανονας και τα fan made ειναι καλυτερα απο τα official.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Καλά ο τύπος που το έφτιαξε έκανε τρομερά καλή δουλειά, η φυσική, ο χειρισμός, το level design, η ταχύτητα, τα πάντα φαίνονται πλήρως ταυτόσημα με το πρωτότυπο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να αποτελέσει remake του Sonic & Knuckles.

Comment

• Αν πριν το όνειρο κανατε ένα google search θα βλέπατε πως το μόνο που υπάρχει είναι ένα βίντεο, πραγματικά τίποτα άλλο. Άρα μάλλον fan vid είναι παρά fan remake
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X