Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απο όπου είναι φθηνότερα, Origin θα χρησιμοποιήσεις απο όπου και αν το πάρεις.

Comment

• ελιωσα και εγω την beta με δυο χαραχτηρες που εφτιαξα το περιμενω, κατι λενε για early release στα pre orders για 13-15 δεκεμβρη!

Comment

• Tribute στα μοναδικά soundtracks και των 2 KotOR μέχρι το official launch (που είναι τη μέρα που θα το πάρω εγώ, μην ακούτε για 15/22 Δεκεμβρίου και τέτοια)

Πρώτο κομμάτι, ποιο άλλο φυσικά

Comment

• Άντε να στείλει το email ότι μπαίνουμε αύριο!!!!
          sigpic

Comment

• Όχι! Μη μπεις βρε αύριο, στην αρχή μπαίνουν τα κορόιδα! Όταν σου πω εγώ να μπεις, έχει αρκούδες στην αρχή και θα σε κάνουν μια χαψιά, άμα είμαι εγώ θα τις διώξω, αλλά θα τις κάνω heal γιατί είμαι ο Αρκτούρος. (βασικά δε μπορώ να μπω ακόμη γιατί έχω δουλειά, άμα θες μπες, τι να σου πω, εγώ σε προειδοποίησα. ΑΡΚΟΥΔΕΣ!)

Comment

• sigpic

Comment

• καλα ναι ο πρωτος μηνας θα εχει τιποτα queues κανα 3ωρο καθε φορα για να μπεις:troll:

deus_dope εχεις κανονισει με αλλους για server η θα παιξεις λοττο στην οθονη επιλογης τους?

Comment

• Στον "Tomb of Freedon Nadd" μπήκαμε, EU-PVP.
                  sigpic

Comment

• pvp; Ωραία, θα σας έρθω. Με ποιους άλλους είσαι; Vaynard, τελικά θα τσουλήσεις Empire;

Comment

• δεν ξερω ακομα ρε γαμωτο, ΟΛΟΙ αλλα ΟΛΟΙ οι γνωστοι μου θα πανε με τους καλους και δεν θελω με τιποτα να παω προς τα εκει (κραταω χαραχτηρα), θα δω και θα ενημερωσω
                      αν τελικα υποκυψω το πιθανοτερο ειναι να παω προς τα εδω http://theomegaguild.swtornow.com/home

Comment

• Έλα ρε, ποιους καλούς, αν θες το παίζεις full dark side. Παίζει να υπάρχει server που θα μαζευτούν ελληνικά guilds; Αν ναι, θα την παλέψει ο server;

Comment

• Στους Principal Gods είμαι. Στον Tomb of Freedon Naad είμαστε εμείς από Republic, oι Raging Knights από Republic και οι Pantheon από Empire όπου στα Guild HQ είχαμε κανονίσει να παίξουμε ως allies/rivals αντίστοιχα.

Στον έτερο PVP server, Legions of Lettow, βρίσκονται οι Omega, Synergy και Argonauts.

Γίνονται συζητήσεις μεταξύ leaders να δούμε πως και αν μπορούμε να παίξουμε όλοι στον ίδιο server.

// Οι Raging Knights είναι στον Αhto City, γράψτε λάθος.
                          sigpic

Comment

• καταραμένο e-mail προσγειώσου στο inbox μου....δηλαδή στον tomb of freedon naad παίζει πολύ Ελλάδα?

Comment

• Originally posted by Imrahil View Post
                              Παίζει να υπάρχει server που θα μαζευτούν ελληνικά guilds; Αν ναι, θα την παλέψει ο server;
                              Σέρβερ με Έλληνες = ο λάκκος με τα κωλοδάχτυλα. Έχω πολύ πικρή εμεπιρία από το League of Legends. Αν και ξέρετε για τι μιλάμε, μήπως να το ξανασκεφτόσασταν?
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Όχι, τελικά ο "ανεπίσημος" ελληνικός pvp server, έτσι όπως έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, είναι ο Legions of Lettow.

Εμείς παραμένουμε στον Tomb. Εδώ το community, έτσι όπως έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, έχει αρκετούς Ισπανούς και Ιταλούς. Όλους τους χρεωκοπημένους μας βάλανε μαζί. xD
                                sigpic

Comment

Working...
                                X