Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλά, το παίζουν παρθένες τώρα για να σκληρίζουν στα παράθυρα όταν πιάσουν τα 2mil. Μόνο τα SW νέρντια περνάνε το 1mil permanent subscribers no matter what shut up and let me play

Comment

Μόλις συνειδητοποίησα πως έχω 1.83ghz επεξεργαστή και αυτοί θέλουν 2. Κι αναρωτιόμουν γιατί δε με καλούσαν στη beta. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θέλω, αλλά δε μπορώ να παίξω σε αυτό το pc και νιώθω συντετριμμένος. Θα παίζει έστω αξιοπρεπώς σε medium με 1,83 ή πρέπει να ψάχνω για laptop τώρα στα γεράματα

Comment

Προσπερνώ το ότι κανείς δε συμμερίζεται το δράμα μου και δεν προσφέρθηκε να μου χαρίσει το laptop του και ρωτώ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟVEREXCITED για το game;
        E;
        E;
        E;
        Μόνο εγώ, ε;

Comment

ειμαστε τρεις οι τσουπρες μαζι με τον deus_dope:jumpy::jumpy::jumpy:

Comment

:w0000t::w0000t::w0000t:

Jedi Sage

:star wars::lovedance:

Comment

Parakolouthw ti ginetai alla den mporw na symetexw giati eimai kata kanona antifan paixnidiwn pou vasizontai se tainies
              Peite omws pws to vriskete eseis, diavazw me endiaferon.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ποιος τις χέζει τις ταινίες, τo Old Republic βασίζεται στο KOTOR baby!

Comment

Olos o mythos vasizetai stis tainies.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Κοίτα, ένα χρόνο πριν βγουν οι ταινίες κυκλοφόρησε σχετικό βιβλίο, οπότε ο μύθος δεν ξεκίνησε από τις ταινίες, απλώς οι ταινίες ήταν ένας σημαντικός σταθμός στην εξέλιξη του μύθου, κάτι που προφανώς έχει συμβεί με δεκάδες άλλα franchise, μεταξύ των οποίων και το Final Fantasy.

Comment

Overexited δεν θα το λεγα, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας σταμάτησα να παρακολουθώ με την ίδια συχνότητα τα νέα γύρω απ'το παιχνίδι και να διαβάζω το forum του, περιμένω απλά να βγει.

Σε class δεν μπορώ να καταλήξω ακόμα... Έχοντας στο μυαλό μου ότι πάω για καριέρα και όχι να παίξω κάνα δίμηνο και να το αφήσω, πηγαίνω περισσότερο προς τη μεριά των Republic καθαρά εμπειρικά σε θέμα PVP και όχι από κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια. Αυτό που συμβαίνει σε faction-based mmorpgs, χωρίς να αποτελεί κάποια επίσημη στατιστική όμως συμβαίνει, οι "κακούληδες" συνήθως μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες του φαινομένου των μόγληδων και της zerg νοοτροπίας ενώ οι "καλούληδες" συνήθως βγαίνουν έξω πιο οργανωμένοι και έχοντας καλύτερο healing support.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει καμία συννενόηση με τα παιδιά που παίζαμε μαζί σε WoW, Warhammer και Aion και μπουκάρω μόνος μου στο game, αυτή τη φορά λέω να αλλάξω το μοτίβο Horde-Destruction-Asmodeus και να πάω με τους "καλούς". Από class, εκεί που τείνω να καταλήξω είναι στον Smuggler σε healer/dps build για πρακτικούς λόγους και σε πιο προσωπικό γιατί μου ήχησε ωραία το μενού που περιλαμβάνει η ιστορία του καθώς και οι companions που παίρνει.

Σαν game τώρα είναι ξεκάθαρο ότι τα selling points του είναι το storytelling και η ατμόσφαιρα, εκεί ποντάρω να δω κάτι διαφορετικό παρά στους επιμέρους μηχανισμούς. Για πειραματικές - προοδευτικές ή έστω διαφορετικές προτάσεις περιμένω τίτλους σαν το Secret World και το Guild Wars 2, στο Old Republic μπαίνω να παίξω κάτι που γνωρίζω, κάτι που βασίζεται σε θεματολογία της οποίας χωρίς να είμαι τρελός φαν την αποδέχομαι σε πλούτο lore ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και τέλος καθαρά λόγω Bioware στο τιμόνι του storytelling την οποία θεωρώ την πλέον κατάλληλη για αυτό το πάντρεμα mmorpg με single player rpg feeling.

Εδώ κατάφερε να με κερδίσει το Age of Conan που πήρε τις συνταγές της Bioware στην παρουσίαση των διαλόγων, την συνδύασε με το lore του Conan και έδωσε ένα εξαιρετικό μείγμα story feeling στον κόσμο του παιχνιδιού, γι'αυτό παραμένει ακόμα το αγαπημένο μου mmorpg. Επομένως αφού το κατάφερε η Funcom είναι απόλυτα φυσιολογικό να περιμένω το καλύτερο από τον δάσκαλο. Και είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητεύσει.
                      sigpic

Comment

να υπενθυμισω οτι ο ''δασκαλος'' απογοητευσε πολυ κοσμο κατα γενικη ομολογια ηδη μια φορα φετος

παντα πηγαινω με τους κακους, δεν νομιζω οτι θα το διαπραγματευτω εδω:star wars:

Comment

Kαλά δεν νομίζω να σταθούμε στην εξαίρεση και όχι στον κανόνα. Το παιχνίδι θα είναι έπος σε αυτόν το τομέα, το βλέπουμε, το νιώθουμε και μένει να επιβεβαιωθεί.

Να έρθεις με τους Republic να παίζουμε μαζί τριάδα του τρόμου.
                          sigpic

Comment

Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερος Republic fan, αλλά ο Jedi Sage είναι η ideal class μου όλων των εποχών

Comment

Aιώνιο θέμα αυτό με τα mmorpgs, είσαι τυχερός που κατάφερες να καταλήξεις! Σε τι τύπου server σκέφτεσαι να μπεις;
                              sigpic

Comment

Για PvP, RP-PvP το κόβω, thrill beats safety

Comment

Working...
                                X