Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πάντως δύο γνωστοί μου σταμάτησαν τώρα να παίζουν wow γιατί λένε πως έχει γινει unbalanced τελείως.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Emena 10 gnwstoi mou me plhroforisan oti to game me to kainourio expansion exei gemisei o kosmos.

Alla to thema den einai to ti ekanan oi 2 gnwstoi sou, h oi 10 dikoi mou gnwstoi, egw vlepw ta 12 ekatommyria na mhn peftoun sto elaxiston meta apo tosa xronia.

Ean thes na provlepsw kai kati, ean oi filoi sou asxolountan sovara me to game, tha ksanapaiksoun.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

βλεπoντας αυτη την συζητηση μου ερχετε ενα βαρετο deja vu που τινει να γινει φαυλος κυκλος,

τα ιδια λεγαμε για το lotro online θα χτυπησει το wow θα κανει θα ρανει και τελικα τιποτα

τα ξαναειπαμε στο age of conan wow killer και αυτο, τzιφος η δουλεια, και μαλιστα ητανε το ποιο broken mmo τους 4 πρωτους μηνες κυκλοφοριας του ever

και ξαφνικα ερχετε η mythic (dark age of camelot ) και αναλαμβανει την δημιουργια του warhammer...οι περγαμηνες τρομερες σε fanbase, στον developer κτλπ πατωσε και αυτο

και τελος το aion δεν παει ασχημα αλλα σε καμια περιπτωση δεν χτυπησε το WoW
        για μενα το ωραιοτερο artwork σε large scale mmorpg (ασχετο)

γ αυτο καθιστε να βγει πρωτα το old republic και μετα βλεπουμε πως θα παει και τι θα κανει, αλλωστε η bioware μπορει να δινει τρομερα single player games αλλα απο mmos δεν εχει πειρα

μην ξεχναμε οτι το WoW εχει απο πισω μια blizzard που ξερει οτι εχει στα χερια της εδω και 6 χρονια μια ''φλεβα χρυσου'' που της επιφερει λεφτα με την σεσουλα και φυσικα το υποστηριζει το ανανεωνει οσο δεν παει, το φαινομενο WoW θα σταματησει να υφυσταται μονο αν το θελησει η ιδια η blizzard

εχω παιξει παρα πολλα mmos και μπορω να πω οτι απολαυσα πολυ περισσοτερο καποιους απο τους ''μνηστηρες'' του θρονου του WoW απο το ιδιο το WoW, δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να ξαναγυρισω πισω τις εποχες που επαιζα ποιο ενεργα mmos

αν θελετε την γνωμη μου ΙΣΩΣ και το τονιζω το ΙΣΩΣ το μοναδικο παιχνιδι που θα μπορουσε να ταρακουνησει κοσμο για τα καλα απο το WoW θα ειναι το diablo 3 και η πλακα ειναι οτι δεν ειναι καν mmorpg, ομως κεντραρει στο ιδιο target grp και εκει στηριζω την προβλεψη μου

οσοι εχουνε ασχοληθει με εποχες που το diablo 2 μεσουρανουσε στο battle net αφενος ξερουνε οτι μιλαμε για franshize με τεραστια δυναμικη, εκτοπισμα και fanbase και αφετερου προκειται για παιχνιδι της Μαμας blizzard που πολυς κοσμος πινει νερο στο ονομα της.

ριξτε μια ματια στο d2jsp.net και δειτε πως ακομα το diablo 2 διατηρει αξιολογο community φανταστειτε τι εχει να γινει μολις βγει το 3

Comment

Telos panton i sizitisi katelikse ekei pou dn eprepe. to post milaei gia to TOR k oxi gia to WoW. oi sigriseis nomizw einai axriastes.

as sizitisoume lipon gia to TOR.ti exete na pite gia to game? idate ta video pou postara? sas aresan ta crew skills? k sorry gia ta greeklish

Comment

Nai sorry gia to megalo Off topic.
            Egw den exw na pw polla gia to paixnidi, mou aresei para poly to oti epikentrwnetai sthn istoria kai oti einai full voiced, kaneis den endiaferetai na paizei quests pou sou dinontai se koimenakia pou den diavazoun pote.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Στα @@ μου αν 8α χτυπήσει η όχι το WoW. Μπορεί να βρει μια σταθερή βάση χρηστών ώστε oι servers να είναι γεμάτοι, να βρίσκω κόσμο στα pvp warzones και members για party χωρίς να περιμένω στην ουρά του ΙΚΑ;

Και κυρίως.... ΚΥΡΙΩΣ και το τονίζω.... Μην βιαστεί η τάνα η ΕΑ να κυκλοφορήσει τον τίτλο. Μια άσχημη έναρξη είναι ότι χειρότερο για ένα νέο mmorpg ειδικά της εμβέλειας τίτλων που θέλουν να καθιερωθούν και όχι να πάνε free-to-play μετά από λίγο καιρό με 1-2 ghost servers. Ελπίζω η Bioware να έχει δυνατή φωνή εκεί μέσα σχετικά με αυτό και η EA να έχει μάθει τι σημαίνει κακό launch με το Warhammer.

Πάντως γουστάρω που παίρνει φωτιά το θέμα Είναι και για μένα το mmorpg που περιμένω.
              sigpic

Comment

prosfata i EA pire ola ta dikaiwmata gia to launch tou titlou apo tin lucas arts. to thema omos einai oti amesos vgike k eipe oti to game tha vgei otan einai etimo (thimizei ligo blizzard afto).
                to pexnidi to anaptisoun edw k 6 xronia k einai to pio akrivoplirwmeno game stin istoria, den pistevw i EA para to parelthon tis na to vgalei prin na einai etimo

Comment

Εχθές βγήκε μου έστειλε η BIOWARE σε mail το βιντεάκι αυτό.

Απολαύστε το!

Πολύ καλό feature του παιχνιδιού τα space missions και γενικά τα space battles.

Comment

Ωραία πράγματα. Βλέπω βελτιωμένα και τα γραφικά. Έστω και σαν δευτερεύων ασχολία σαν mini-game, σημασία έχει ότι υπάρχει space combat. Μακάρι να συμπεριλάβουν κι άλλες ιδέες, Pazaak plz;
                    sigpic

Comment

Εγώ έχω χάσει αρκετό από το ενδιαφέρον μου σε σχέση με όσα υποσχόταν το παιχνίδι αρχικά. Τα γραφικά του, 10 χρόνια μετά, μου θυμίζουν EQ2, τα animation μου φαίνονται άκαμπτα και οι classes πέραν των Jedi/Sith μου μοιάζουν περισσότερο για mini-games για να μην φτιάξουν όλοι με το στάνιο σιθοτζενταη, παρά για ολοκληρωμένη εμπειρία. Θα το δοκιμάσω πάντως σίγουρα, αλλά κάποια πράγματα που έδειξε το Secret World πρόσφατα φάνηκαν πιο υποσχόμενα

Comment

εμενα παλι αυτο το shooter μινι game να το πω? στο διαστημα μου φανηκε αδιαφορο, αλοιμονο αν αρχισουμε να βλεπουμε minigames και στα mmorpg, ας επικεντρωθουνε στο gameplay καλυτερα αυτο καθε αυτο, τα γραφικα επισης (το τελευταιο video δεν το περνω και πολυ υποψην) δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο επιπλεον μου φαινοντε και ιδια με του dc universe online που κυκλοφορησε προσφατα δηλαδη ιδιες υφες χωρις ζωηραδα χαμηλης ποιοτητας textures και με κακο animation , ας κυκλοφορησει ομως και βλεπουμε, θα το δοκιμασω σιγουρα ομως και ας γκρινιαζω τωρα
                        i believe in bioware

Comment

PAX East 11: Jedi Assault Gameplay (Cam)

[GT]711703[/GT]

τελικα τα γραφικα ειναι οντως βελτιωμενα, εχω μια ερωτηση που μπορει να ακουγεται ψηλολεπτομερεια αλλα πιστευω θα ξενερωσει πολυς κοσμος αν δεν υλοποιηθει σωστα... γενικα για τις classes οπως jedi και sith , πως διαολο θα δειχνουνε οπτικα διαφορετικα skins πανω στα ightsabers? η λογικη λεει οτι θα αλλαζει μονο το χρωμα αλλα δεν αρκει εδω μιλαμε για mmorpg που υποτιθεται πρεπει να υπαρχει ποικιλια σε skins στους εξοπλισμους, θα αλλαζουνε μονο οι λαβες ισως?
                          στα KOTOR αλλαζε μονο το χρωμα..καλα ειδικα στο 2 ειχανε ξεφυγει, double orange lightsabers ftw!!

Comment

Χρώματα θα αλλάζει έτσι κι αλλιώς το lightsaber. Eπίσης σύμφωνα με αρκετό concept art που έχει βγει στη φόρα, αυτό που ουσιαστικά θα διαφοροποιείται οπτικά είναι η λαβή του κάθε όπλου. Αυτό είναι αρκετό. Απ'το να βάλουν τίποτα κουλά σε στυλ "lightaxe" ξέρω γω σε τσεκούρια και ιστορίες, καλύτερα έτσι.
                            sigpic

Comment

ωχ λες να γινει τετοια βεβηλωση?

στοιχηματιζω οτι θα μπουνε στο πρωτο expansion μετα απο απαιτηση των παιχτων

lightbastard sword!
                              lightcutlass!!

η απομηθοποιηση του saber

the possibilites are endless!!!

Comment

Συγγνώμη, αλλά είναι ανάγκη οι shooting classes να τρέχουν και να χοροπηδάνε με το όπλο προτεταμένο σαν να έχουν πάθει αγκύλωση; Πάντως το video δεν ήταν κακό, φαίνεται να βγάζει fast-paced action και να μπορεί να δημιούργησει ένταση. Θέλω να δω στην πράξη αν ενέχει κάποιο skill η μάχη ή αν αφορά μόνο βέλτιστο rotation. Αν το πάιξουν αρκετοί από εδώ μέσα να κανονίσουμε να μπούμε ίδιο server.

Comment

Working...
                                X