mporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
-
Originally posted by WaRiO View Postmporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati
Comment
-
-
Originally posted by Enpsty View PostΑν και συνεχίζω ακάθεκτος η αλήθεια είναι ότι το challenge έχει χαθεί.
Όλοι οι εχθροί βγαίνουν με 3 χτυπήματα. Χθες σκότωσα dragon priest με 5 ροπαλιές. Και ακόμα παίζω με ebony weapons/apparel.
Comment
-
Resurrect!
Το έχω αρχίσει 2 φορές αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω τι build θέλω να κάνω
Εσείς τι μου προτείνεται?
Από την μία σκέφτομαι πάρα πολύ τις τούμπανο μάχες με shiled+sword ή 2handed αλλά πραγματικά αυτό το battle system με ξενερώνει και λέω να το γυρίσω σε thief με buffs και τοξάκι ή dagger... Και ο Fightermage βέβαια φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων
Για πείτε καμία γνώμη
Επίσης με τι mods παίζεται οι PC users?
Comment
-
Πραγματικα ειναι ενα κακο battle system που καταστρεφει τη τοση μεγαλη δουλεια που εχει γινει στο τιτλο.
Comment
-
Όπως ακριβώς τα λέει ο Ramparter. Όποιος θέλει να δει το review που είχα γράψει, εδώ.
Για mods, δες τα δημοφιλέστερα στο Skyrim Nexus. Για γραφικά δεν ξέρω τι PC έχεις, αλλά το interface mod είναι must.
Να προσθέσω πως από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά επαναλαμβανόμενο, ελέω απουσίας challenge, και το μόνο που σε κρατάει είναι η εξερεύνηση (πόσα μπουντρούμια να δεις πια???) και τα τοπία. Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα, έπαιζα εντελώς ψυχανανγκαστικά. Ο κόσμος του είναι επίσης υπερβολικά στατικός σε σχέση με το σενάριο. Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ η ατμόσφαιρά και η αισθητική του, το character building ήταν αρκετά καλό, αλλά από ένα σημείο και μετά απλά δε με κράτησε, μόνο για eye candy έκανε με mods.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment