Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati

www.twitter.com/ogiwrgos

Comment

• Originally posted by WaRiO View Post
      mporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati
      Αν παίζεις σε Xbox 360 ή PS 3 πάτα το αντίστοιχο start button και τράβα στα settings. Εκεί θα δεις επιλογές για subtitles, audio κτλ.Για PC η διαδικασία είναι ίδια αλλά τα πλήκτρα είναι διαφορετικά.

Comment

• pc exw alla den vrika kapou

www.twitter.com/ogiwrgos

Comment

• ESC->Settings->Display

Comment

• Αν και συνεχίζω ακάθεκτος η αλήθεια είναι ότι το challenge έχει χαθεί.
            Όλοι οι εχθροί βγαίνουν με 3 χτυπήματα. Χθες σκότωσα dragon priest με 5 ροπαλιές. Και ακόμα παίζω με ebony weapons/apparel.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
              Αν και συνεχίζω ακάθεκτος η αλήθεια είναι ότι το challenge έχει χαθεί.
              Όλοι οι εχθροί βγαίνουν με 3 χτυπήματα. Χθες σκότωσα dragon priest με 5 ροπαλιές. Και ακόμα παίζω με ebony weapons/apparel.
              Βάλε το στο Master Difficulty. Έχει κάποιο challenge με μερικούς δυνατούς εχθρούς.

Comment

• But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• Resurrect!

Το έχω αρχίσει 2 φορές αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω τι build θέλω να κάνω

Εσείς τι μου προτείνεται?

Από την μία σκέφτομαι πάρα πολύ τις τούμπανο μάχες με shiled+sword ή 2handed αλλά πραγματικά αυτό το battle system με ξενερώνει και λέω να το γυρίσω σε thief με buffs και τοξάκι ή dagger... Και ο Fightermage βέβαια φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων

Για πείτε καμία γνώμη

Επίσης με τι mods παίζεται οι PC users?

Comment

• αλλά πραγματικά αυτό το battle system με ξενερώνει
                    End of game.

Comment

• Εγώ one handed παίζω πάντως. Warhammer και πέφτουν όλα.
                      Ή one handed (mace) με heal στο άλλο χέρι. Shield δεν χρησιμοποιώ.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        End of game.
                        Έχω παίξει πολύ λίγο για να βγάλω έστω και 1 συμπέρασμα για τον τίτλο...Απλά από τις πρώτες μάχες δεν με "άγγιξε" το BS,μάλλον φταίει το Dark Souls

Comment

• Πραγματικα ειναι ενα κακο battle system που καταστρεφει τη τοση μεγαλη δουλεια που εχει γινει στο τιτλο.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Όπως ακριβώς τα λέει ο Ramparter. Όποιος θέλει να δει το review που είχα γράψει, εδώ.

Για mods, δες τα δημοφιλέστερα στο Skyrim Nexus. Για γραφικά δεν ξέρω τι PC έχεις, αλλά το interface mod είναι must.

Να προσθέσω πως από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά επαναλαμβανόμενο, ελέω απουσίας challenge, και το μόνο που σε κρατάει είναι η εξερεύνηση (πόσα μπουντρούμια να δεις πια???) και τα τοπία. Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα, έπαιζα εντελώς ψυχανανγκαστικά. Ο κόσμος του είναι επίσης υπερβολικά στατικός σε σχέση με το σενάριο. Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ η ατμόσφαιρά και η αισθητική του, το character building ήταν αρκετά καλό, αλλά από ένα σημείο και μετά απλά δε με κράτησε, μόνο για eye candy έκανε με mods.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• "Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα,"
                              Αφού σε κράτησε μέχρι αυτή τη διάρκεια τότε μάλλον είναι καλό.Τα παιχνίδια που μου σπάνε τα νεύρα,πάνω στο δίωρο,8ωρο μαξ,έχει φάει σουτ.
                              Carpe diem

Comment

• katevasa to dragonborn to neo add-on tha to dokimaso avrio

Comment

Working...
                                X