Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το χειροτερο ειναι οτι σε συνδιασμο με το κακο battle system εχει ενα ακομη πιο κακο balance εχθρων. Σκοτωνεις για πλακα τους πιο πολλους bandits και καποιους λιιιιγο πιο δυσκολα και στο τελος ερχεται ο Αρχι-Bandit και με το πρωτο hit σου τρωει το 30% health, σου σκαει και ενα charge μετα το οποιο αποφευγεται καπως αλλα ετσι και σε βρει σε σκοτωνει επι τοπου. Οποτε η μαχη με αυτον καταληγει να ναι ενα τροχαδιν αποφυγης και γυρω γυρω ολοι, μεχρι να βρεις καποιο πλεονεκτημα.
    Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      "Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα,"
      Αφού σε κράτησε μέχρι αυτή τη διάρκεια τότε μάλλον είναι καλό.Τα παιχνίδια που μου σπάνε τα νεύρα,πάνω στο δίωρο,8ωρο μαξ,έχει φάει σουτ.
      Με είχε πιάσει άγριο σύνδρομο OCD, ήθελα να βρω όλα τα μουντρούμια και να τα εξερευνήσω. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι είχε τελειώσει για μένα πολύ νωρίτερα. Ο λόγος που κράτησε είναι η ατμόσφαιρα και το τεράστιο μέγεθος, στην πραγματικότητα έχεις διαρκώς την αίσθηση του "λίγου" από ένα σημείο και μετά.Έχει τις αρετές του αλλά ξεθωριάζουν, συν τα όσα είπε και πάλι ο Ramparter
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω με γατούλα assasin με βοήθεια τόξου και μαγικών

Προς το παρών εξερεύνησα 2 μπουντρούμια και λέω να πάω Riverwood τώρα...

Όντως το battle system είναι φτωχό αλλά είναι τόσο μεγάλος ο κόσμος του παιχνιδιού και τόσο καλή η ατμόσφαιρα που προς το παρών δεν χαλιέμαι

Ερωτησούλα...Βρήκα τα Guardian stones και λέω να μην τα ενεργοποιήσω γιατί μάλλον θα γίνω εύκολα overleveled,σωστά?

Επίσης έχει νόημα να ανεβάζω το Stamina?Προς το παρών δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα και στο build που κάνω δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερο νόημα...

Comment

• Μεγάλο λιωσίδι το παιχνίδι ρε πούστη μου

Μέχρι στιγμής κάνω πολλά sidequest(ακόμα και misc πίπες ) γιατί πραγματικά σε πορώνει ο κόσμος του παιχνιδιού! Έχω ανέβει τα 7000 steps,μίλησα με τους μπάρμπες εκεί και πλέον βρίσκομαι Riften για να κάνω τα quest της Thieve's Guild

Η γατούλα μου έχει γίνει πολύ αιμοβόρα και με 15Χ hidden attacs με dagger σφάζω αβέρτα...Αν με αντιληφθούν βέβαια υπάρχει πρόβλημα γιατί ψοφάω πολύ εύκολα αλλά έχω και για αυτό λύση. Βγάζω έναν Flaming Atronach,σταγγάρει το σύμπαν και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Πολύ επικούρα το παιχνίδι πάντως...Ανέβαινα αμέριμνος τα 7000 steps και μου την πέφτει ένα παγωμένο πλασματάκι που έμοιαζε με φίδι(δεν θυμάμαι όνομα) το οποίο με είχε πολύ εύκολα. Ξάφνου πετάγετε ένα δράκος το κάνει μια χαψιά και την πέφτει σε εμένα...Αρχίζει και η μουσική "Dovakhin Dovakhin" ε και κάπου εκεί λέω ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ! Ψόφησα καμιά 10αριά φορές αλλά τον κατάφερα τον άτιμο!!!!!

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
            Μεγάλο λιωσίδι το παιχνίδι ρε πούστη μου

Μέχρι στιγμής κάνω πολλά sidequest(ακόμα και misc πίπες ) γιατί πραγματικά σε πορώνει ο κόσμος του παιχνιδιού! Έχω ανέβει τα 7000 steps,μίλησα με τους μπάρμπες εκεί και πλέον βρίσκομαι Riften για να κάνω τα quest της Thieve's Guild

Η γατούλα μου έχει γίνει πολύ αιμοβόρα και με 15Χ hidden attacs με dagger σφάζω αβέρτα...Αν με αντιληφθούν βέβαια υπάρχει πρόβλημα γιατί ψοφάω πολύ εύκολα αλλά έχω και για αυτό λύση. Βγάζω έναν Flaming Atronach,σταγγάρει το σύμπαν και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Πολύ επικούρα το παιχνίδι πάντως...Ανέβαινα αμέριμνος τα 7000 steps και μου την πέφτει ένα παγωμένο πλασματάκι που έμοιαζε με φίδι(δεν θυμάμαι όνομα) το οποίο με είχε πολύ εύκολα. Ξάφνου πετάγετε ένα δράκος το κάνει μια χαψιά και την πέφτει σε εμένα...Αρχίζει και η μουσική "Dovakhin Dovakhin" ε και κάπου εκεί λέω ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ! Ψόφησα καμιά 10αριά φορές αλλά τον κατάφερα τον άτιμο!!!!!
            ice wraith ειναι το φιδι που λες λογικα
            εγω εχω τελειωσει το game με warrior παιχτη...αυτην την στιγμη εχω την καλυτερη armor 1547 total rating, και dual daedric swords 1xxx damage rating (δε θυμαμαι ακριβως) σπαταλησα παρα πολλες ωρες να φτασω alchemy και enchanting sta 100, να κανω enchating potion, enchanting items to fortify smithing και ετσι εκανα smith την καλυτερη armor, την οποια εχω κανει enchant fortify one handed 48%

παιζω στο master και σκοτωνω τον ALDUIN με 1 power attack.

also

Comment

• Kυκλοφόρησε το mod Falskaar

[YOUTUBEHD]EeFT6qhja-0[/YOUTUBEHD]
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Πείτε μου την γνώμη σας:

Λοιπόν άρχισα το Skyrim ξανά. Παρόλο που είχα αφιερώσει πάνω του παρα πολλές ώρες όταν είχα ασχοληθεί, δεν είχα προχωρήσει σχεδόν καθόλου στα main quests. Έκανα οτιδήποτε άλλο. Ήμουν mage, no weapons no bows no stealth, pure magic. Μου άρεσε, και γούσταρα και τα εφέ τον μαγικών.

Τώρα που το ξανάρχισα θέλω να το τελειώσω χωρίς να αφοσιωθώ τόσο στα side quests. Έκανα πάλι mage αλλα δεν προχώρησα, και σκέφτομαι κατά ποσο είναι καλύτερα να κάνω Warrior αυτή τη φορα. Τι λέτε? Έχετε παίξει με warrior? Πως είναι? Τι race είναι καλύτερο για warrior?

Comment

• Nord.
                  Carpe diem

Comment

• Μου έλυσες όλα μου τα ερωτήματα. May Talos guide you.

Comment

• Το καλύτερο class για να παίξεις Skyrim κατ'εμέ είναι αυτά που αφοσιώνονται στο stealth. Khajiit, Wood Elf κτλ. Το stealth στοιχείο παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι και δίνει τρομερά bonus αν δυναμώσεις λίγο τον χαρακτήρα σου. Ακόμα και σε expert/ master difficulty κάνεις τρομερή ζημιά με τα sneak attacks.

Comment

• Δεν ξέρω ποσο δυνατό attack κάνει όμως δεν μου αρέσει το stealth φιλε, ποτε δεν ήμουν φίλος του. Έκανα Nord Warrior τελικά και δείχνει να είναι ok. Μπαίνω σαν κεραυνός στην μάχη.

Comment

• Aion φτιάξε Nord warrior, ανέβασε φουλ το double handed, φτιάξε το καλύτερο warhammer και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Comment

• Έτσι.;)

Comment

• Modders Expanding ‘Skyrim’ To Include ‘Oblivion’s Cyrodiil

Daedric princes aren't the only ones expanding Tamriel's borders, with one modding team aiming to recreate the land of Cyrodiil in 'Skyrim'.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Είμαι Imperial 9lvl. Έφτασα Riften και κόλλησα με Thieves Guild. Πολύ καλή η υλοποίηση του σε σχέση με το Morrowind. Η αίσθηση της παρανομίας είναι πολύ πιο έντονη. Γοητεύτηκα λοιπόν από την απατεωνιά και πέταξα τα παλιά μου heavy armor, φόρεσα το outfit του guild, έβαλα μπρος και το τόξο μου και το sneak πάει και έρχεται. Να πω και 'γω πως το immersion του τίτλου πιάνει ταβάνι. Η Riften σαν πόλη είναι απίστευτη. Είναι το δεύτερο hold μου και απορώ πως θα είναι τα επόμενα.

Comment

Working...
                                X