ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 3: Drake's Deception
Collapse
X
-
Η Chateau έτσι; κατά την γνώμη απο τα καλύτερα κεφάλαια σε όλη την τριλογία.
Σε λιγες μέρες θα μπορώ να μπαίνω για να παιζω online, όλο και κατι θα κανονιστεί.
Comment
-
-
Eγώ το άφησα λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά θα τα ξαναπιάσω σύντομα.
Για την ακρίβεια μόλις τελειώσω το πρώτο uncharted.Ξεκίνησα uncharted marathon.
Το πρώτο uncharted πάντως στο crushing που το παίζω τώρα είναι ΠΟΛΥ σπαστικό...Μετά όταν θα περάσω στο 3 θα μου φανεί 100 φορές καλύτερο...
Αλλά ρε παιδιά οκ,καλό χρυσό το uncharted 3 αλλά ένα multi δεν μπαίνετε να παίξουμε,τόσα άτομα από το φορουμ έχουμε το παιχνίδι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι ακόμα δεν παίζουμε.Πιστέψτε με,αξίζει τον κόπο,είναι πολύ καλύτερο από το multi του 2.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΑλλά ρε παιδιά οκ,καλό χρυσό το uncharted 3 αλλά ένα multi δεν μπαίνετε να παίξουμε,τόσα άτομα από το φορουμ έχουμε το παιχνίδι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι ακόμα δεν παίζουμε.Πιστέψτε με,αξίζει τον κόπο,είναι πολύ καλύτερο από το multi του 2.
Comment
-
Σήμερα κατά τις 20:00 το βράδυ θα μπει κανεις για online;
Comment
-
εγώ μάλλον θα αργήσω να μπω γιατι κατεβαίνουν τα patch του GT5 πάντως όλο βράδυ θα ειμαι μέσα μέχρι αργά
Comment
-
Προσωπικά ψήνομαι για ότι θέλετε,είτε coop είτε deathmatch.Δοκίμασα και κάτι coop παιχνίδια και ήταν όλα εξαιρετικά,έχει αρκετό υλικό για να ασχολείσαι για καιρό.Έχει και coop αποστολές για 2 παίκτες και πίστες τύπου survival με ορδές εχθρών να στην πέφτουν.Όταν βρεθούμε παίζουμε ότι γουστάρετε.
Big boss τώρα θα βγω έξω αλλά μετά όταν γυρίσω θα μπω,αν δεν είναι πολύ αργά και είστε μέσα παίζουμε.Διαφορετικά για αύριο ψήνεστε;
Οδυσσέα έλα και εσύ.;)
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Τώρα κάνω το ινστάλλ όλων των patch του GT5, θα παίξουμε online με τον αδερφό μου και μετά ή θα παιξω killzone 2 multi ή uncharted 3, σίγουρα uncharted 3 αν πετύχω κάποιον μέσα. Όπως είπα θα είμαι μέσα έως αργά, μέχρι να νυστάξω;)
Και για αύριο δεν έχω προβλημα, και γενικα απο εδω και πέρα θα με βλέπετε πολύ συχνά μέσα.
ΥΓ: πρέπει να προμηθευτώ Demon, Dark Souls και Killzone 3
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View PostΤώρα κάνω το ινστάλλ όλων των patch του GT5, θα παίξουμε online με τον αδερφό μου και μετά ή θα παιξω killzone 2 multi ή uncharted 3, σίγουρα uncharted 3 αν πετύχω κάποιον μέσα. Όπως είπα θα είμαι μέσα έως αργά, μέχρι να νυστάξω;)
Και για αύριο δεν έχω προβλημα, και γενικα απο εδω και πέρα θα με βλέπετε πολύ συχνά μέσα.
ΥΓ: πρέπει να προμηθευτώ Demon, Dark Souls και Killzone 3 ΚΑΙ LBP2
Comment
Comment