Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 3: Drake's Deception

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ???

Comment

• Η Chateau έτσι; κατά την γνώμη απο τα καλύτερα κεφάλαια σε όλη την τριλογία.

Σε λιγες μέρες θα μπορώ να μπαίνω για να παιζω online, όλο και κατι θα κανονιστεί.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Yup

Συμφωνώ μαζί σου,ήταν υπερβολικά καλό κεφάλαιο!

Μέχρι στιγμής (chapter 9 είμαι) το παιχνίδι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Για εμένα καλύτερο από το 2.Will see όμως...

Α,τα γραφικά από άλλο πλανήτη

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
          Yup

Συμφωνώ μαζί σου,ήταν υπερβολικά καλό κεφάλαιο!

Μέχρι στιγμής (chapter 9 είμαι) το παιχνίδι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Για εμένα καλύτερο από το 2.Will see όμως...

Α,τα γραφικά από άλλο πλανήτη
          Έτσι γαμώ.;)
          Carpe diem

Comment

• Eγώ το άφησα λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά θα τα ξαναπιάσω σύντομα.

Για την ακρίβεια μόλις τελειώσω το πρώτο uncharted.Ξεκίνησα uncharted marathon.

Το πρώτο uncharted πάντως στο crushing που το παίζω τώρα είναι ΠΟΛΥ σπαστικό...Μετά όταν θα περάσω στο 3 θα μου φανεί 100 φορές καλύτερο...

Αλλά ρε παιδιά οκ,καλό χρυσό το uncharted 3 αλλά ένα multi δεν μπαίνετε να παίξουμε,τόσα άτομα από το φορουμ έχουμε το παιχνίδι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι ακόμα δεν παίζουμε.Πιστέψτε με,αξίζει τον κόπο,είναι πολύ καλύτερο από το multi του 2.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

• Άσχετο,αλλά το Uncharted 1 όχι μόνο δεν μου φάνηκε σπαστικό στο Crushing αλλά μου φάνηκε ευκολότερο από το hard του 2.
              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                Αλλά ρε παιδιά οκ,καλό χρυσό το uncharted 3 αλλά ένα multi δεν μπαίνετε να παίξουμε,τόσα άτομα από το φορουμ έχουμε το παιχνίδι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι ακόμα δεν παίζουμε.Πιστέψτε με,αξίζει τον κόπο,είναι πολύ καλύτερο από το multi του 2.
                εγώ περιμένω να μου ρθει wifi ρουτερ για να το βάλω και να μπαίνω, αφού το κάνω αυτό θα μπαίνω συνέχεια (θα ασχοληθω με Killzone 3 και Uncharted 3 multi).

Comment

• Καλύτερα να βάλεις Homeplug BigBoss. Το WiFi στο online gaming είναι για πολλές μπάτσες.

Comment

• Σήμερα κατά τις 20:00 το βράδυ θα μπει κανεις για online;

Comment

• Εγώ θα μπω.Μπορώ ως τις 9 όμως να ξέρετε.

Άντε ψηθείτε και άλλοι να γίνει χαμός.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Κανα co-op δεν ψηνεστε ;

Comment

• εγώ μάλλον θα αργήσω να μπω γιατι κατεβαίνουν τα patch του GT5 πάντως όλο βράδυ θα ειμαι μέσα μέχρι αργά

Comment

• Προσωπικά ψήνομαι για ότι θέλετε,είτε coop είτε deathmatch.Δοκίμασα και κάτι coop παιχνίδια και ήταν όλα εξαιρετικά,έχει αρκετό υλικό για να ασχολείσαι για καιρό.Έχει και coop αποστολές για 2 παίκτες και πίστες τύπου survival με ορδές εχθρών να στην πέφτουν.Όταν βρεθούμε παίζουμε ότι γουστάρετε.

Big boss τώρα θα βγω έξω αλλά μετά όταν γυρίσω θα μπω,αν δεν είναι πολύ αργά και είστε μέσα παίζουμε.Διαφορετικά για αύριο ψήνεστε;

Οδυσσέα έλα και εσύ.;)

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Τώρα κάνω το ινστάλλ όλων των patch του GT5, θα παίξουμε online με τον αδερφό μου και μετά ή θα παιξω killzone 2 multi ή uncharted 3, σίγουρα uncharted 3 αν πετύχω κάποιον μέσα. Όπως είπα θα είμαι μέσα έως αργά, μέχρι να νυστάξω;)

Και για αύριο δεν έχω προβλημα, και γενικα απο εδω και πέρα θα με βλέπετε πολύ συχνά μέσα.

ΥΓ: πρέπει να προμηθευτώ Demon, Dark Souls και Killzone 3

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                                Τώρα κάνω το ινστάλλ όλων των patch του GT5, θα παίξουμε online με τον αδερφό μου και μετά ή θα παιξω killzone 2 multi ή uncharted 3, σίγουρα uncharted 3 αν πετύχω κάποιον μέσα. Όπως είπα θα είμαι μέσα έως αργά, μέχρι να νυστάξω;)

Και για αύριο δεν έχω προβλημα, και γενικα απο εδω και πέρα θα με βλέπετε πολύ συχνά μέσα.

ΥΓ: πρέπει να προμηθευτώ Demon, Dark Souls και Killzone 3 ΚΑΙ LBP2
                                :yuno: y το ξεχνας συνεχως??

Comment

Working...
                                X