Εμενα τα πρωτα κεφαλαια (εκτος απο το small beginings) μου φανηκε οτι ειχαν πιο συμβατικη σκηνοθεσια-set pieces και μπορω να πω οτι εκει ψιλοκουραστηκα. Απο τη στιγμη ωστοσο που μπαινεις στο νεκροταφειο πλοιων το πραγμα αλλαζει παρα πολυ... Κλιμακα, νεες ιδεες στο level design (κινουμενα επιπεδα), απιστευτα γραφικα (πραγματικα θα ηθελα να εχω καμια 42αρα οθονη για να το απολαυσω οπως του αξιζει), καταπληκτικη μουσικη (οπου μπαινει το mexico style ειναι επος) και πολυ καλοδουλεμενα setpieces με μπολικη προκληση (εδω βασικα παιζει να φταιει οτι αλλαξα και το χειρισμο που παει το παιχνιδι αλλου). Συν τοις αλλοις το presentation απο κει και μετα γινεται over the top με απειρα σκηνικα που σε αφηνουν με το στομα ανοικτο (προσωπικα δεν εχω δει σε παιχνιδι τοσο μεγαλο αριθμο τετοιων σκηνων).
Ειναι βεβαια και θεμα γουστου καθως το παιχνιδι γινεται απο ενα σημειο και μετα πολυ πιο action oriented... Οπως και να χει παντως πολλες φορες εχω βρεθει με ενα χαζο χαμογελακι (και πιανω τον εαυτο μου να λεει τι εφτιαξαν οι ανθρωποι).
Παντως καντε την αλλαγη στον χειρισμο οσοι δεν το εχετε δοκιμασει ακομα, ανεβαζει πολυ το παιχνιδι.
Ειναι βεβαια και θεμα γουστου καθως το παιχνιδι γινεται απο ενα σημειο και μετα πολυ πιο action oriented... Οπως και να χει παντως πολλες φορες εχω βρεθει με ενα χαζο χαμογελακι (και πιανω τον εαυτο μου να λεει τι εφτιαξαν οι ανθρωποι).
Παντως καντε την αλλαγη στον χειρισμο οσοι δεν το εχετε δοκιμασει ακομα, ανεβαζει πολυ το παιχνιδι.
Comment