Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 3: Drake's Deception

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εμενα τα πρωτα κεφαλαια (εκτος απο το small beginings) μου φανηκε οτι ειχαν πιο συμβατικη σκηνοθεσια-set pieces και μπορω να πω οτι εκει ψιλοκουραστηκα. Απο τη στιγμη ωστοσο που μπαινεις στο νεκροταφειο πλοιων το πραγμα αλλαζει παρα πολυ... Κλιμακα, νεες ιδεες στο level design (κινουμενα επιπεδα), απιστευτα γραφικα (πραγματικα θα ηθελα να εχω καμια 42αρα οθονη για να το απολαυσω οπως του αξιζει), καταπληκτικη μουσικη (οπου μπαινει το mexico style ειναι επος) και πολυ καλοδουλεμενα setpieces με μπολικη προκληση (εδω βασικα παιζει να φταιει οτι αλλαξα και το χειρισμο που παει το παιχνιδι αλλου). Συν τοις αλλοις το presentation απο κει και μετα γινεται over the top με απειρα σκηνικα που σε αφηνουν με το στομα ανοικτο (προσωπικα δεν εχω δει σε παιχνιδι τοσο μεγαλο αριθμο τετοιων σκηνων).

Ειναι βεβαια και θεμα γουστου καθως το παιχνιδι γινεται απο ενα σημειο και μετα πολυ πιο action oriented... Οπως και να χει παντως πολλες φορες εχω βρεθει με ενα χαζο χαμογελακι (και πιανω τον εαυτο μου να λεει τι εφτιαξαν οι ανθρωποι).

Παντως καντε την αλλαγη στον χειρισμο οσοι δεν το εχετε δοκιμασει ακομα, ανεβαζει πολυ το παιχνιδι.

Comment

• Originally posted by nooto View Post
      Παντως καντε την αλλαγη στον χειρισμο οσοι δεν το εχετε δοκιμασει ακομα, ανεβαζει πολυ το παιχνιδι.
      Εγω δυστυχως το τερματησα με τον ''κακο'' χειρισμο.Απορω ακομα για αυτη τους την επιλογη.Δεν ειναι οτι προσθετει κατι,ισα ισα.
      Και η πλακα ειναι οτι εχασε ποντους σιγουρα σε reviews απο αυτο πραγμα.Βεβαια καποιοι τα εχωναν στο shooting χωρις να ξερουν το γιατι.Reviewers...

Θεωρω καλυτερο το U3 απο το 2 τελικα ,απλα δεν εκανε το μπαμ του 2.

Comment

• αλήθεια; εγώ αισθάνθηκα πως απο κάποιο σημείο και μετά η συνταγή αρχιζει και κουράζει
        Kαπού εκεί βρίσκεται και η δικιά μου άποψη για τον τίτλο. Είχα πάθει ένα σχετικό παροξυσμό όταν κυκλοφόρησε: περνούσα καθημερινά έξω από το Game και έβλεπα κάτι τεράστιες αφίσες και stands και ήμουν σε φάση "Γιατί να μην έχω PS3;" Μετά από λίγες μέρες αγόρασα PS3 (slim 160 gb 180€ από super market ), αλλά περίμενα να γυρίσω Ελλάδα για να το παίξω. Τελικά απογοητεύτηκα αρκετά, κυρίως λόγω pacing. Η κλιμάκωση ήταν μετριότατη κατά την άποψή μου, ενώ το παιχνίδι προσπαθούσε απλώς να σε εντυπωσιάσει όλο και περισσότερο, χωρίς να έχει τις "χρυσές" αναλογίες του 2 σε ποικιλία platforming, set pieces και ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, το 3 μου φάνηκε ότι εστίαζε, ας πούμε, 60% σε εντυπωσιασμό (πολλές καταστροφές, επανάληψη των ίδιων σκηνικών - Nate πηδάει από μεγάλο ύψος, προσγειώνεται στην Α σκεπή, η σκεπή καταστρέφεται και ο Nate βρίσκεται 3 πατώματα κάτω) και το υπόλοιπο 40% μοιράζεται μεταξύ platforming και action.

Το σενάριο δε με κράτησε. Θα μου πείτε, για το σενάριο το έπαιζες; Ναι, μέχρι κάποιο βαθμό. Στο 1 σε κρατούσε σε αρκετά μεγάλο βαθμό και η αναλογία μεταξύ quotes, εξελίξεων και φινάλε νομίζω ήταν καλή. Στο 2 τα πράγματα ήταν καλύτερα σε κάποιους τομείς, χειρότερα σε κάποιους άλλους (ανύπαρκτος Sully). Στο 3 όλα ήταν καλά, αλλά οι κακοί του παιχνιδιού δεν είχαν νόημα ύπαρξης, κάποια σκηνικά δεν εξηγήθηκαν, κάποια άλλα προσπεράστηκαν υπερβολικά γρήγορα, ενώ η όλη σχέση μεταξύ Nate-Marlowe-Sully δεν αναπτύχθηκε ικανοποιητικά.

Στο σύνολο του, λοιπόν, πιστεύω ότι το 3 ήθελα να προσφέρει το υπέρτατο cinematic experience που υπήρξε στο gaming ως τώρα. Τα κατάφερε και με το παραπάνω, αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι είχε (κι έχει) να δώσει κάτι που δεν έδωσε το 2. Δηλώνω αρκετά απογοητευμένος (ω ναι ) και για αυτό το λόγο δε θα αγοράσω στο release το Golden Abyss.

ΥΓ: Πολλά από αυτά ίσως να άλλαζαν αν πρώτα κυκλοφορούσε το 3 και μετά το 2. Όπως και να το κάνουμε, το among thieves παρα-ήταν τέλειο. Αυτά, πρώτο μεγάλο post μετά από αρκετά καιρό .

Comment

• Originally posted by hideo View Post
          Θεωρω καλυτερο το U3 απο το 2 τελικα ,απλα δεν εκανε το μπαμ του 2.
          για αυτο ακριβώς θεωρώ το Uncharted 2 καλύτερο, θυμάμαι είχα πάθει πλάκα παιζοντας το, ήταν έτη φωτός μπροστά απο το πρώτο Uncharted σε κάθε τομέα. Το Uncharted 3 όσο και εντυπωσιακά σημεία και αν έχει + τα κινούμενα επίπεδα δεν μου προκάλεσε σε καμια περίπτωση τον ίδιο ενθουσιασμό, δεν με εντυπωσιάσε ούτε στο μισο σε σχέση με αυτά που έβλέπα και έλεγα "wow" παιζοντας Uncharted 2.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Εγώ πάντως είμαι με τον nooto εδώ.Το U3 πιστεύω είναι καλύτερο από άποψη ρυθμού τουλάχιστον σε σχέση με το 2.Το 2 ξεκινάει εντυπωσιακά και τελειώνει έτσι,αλλά για μένα ήταν ένα ρόλερ κόστερ αδρεναλίνης.Καλό αυτό για όσους γουστάρουν,απλά εγώ προτιμώ να υπάρχει μια ισορροπία στο pacing.
            Carpe diem

Comment

• Είναι αστέιο (και ενδιαφέρον) που διαφωνούμε 100% . Τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι;

Comment

• Εγώ δεν το έχω παίξει ακόμα (σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω) και αυτό γιατί δεν μου δημιουργεί τον ενθουσιασμό που μου έδινε το 2. Ως ένα σημείο είναι ότι έχω μπουχτίσει από τα games με shooting, αλλά πιστεύω ότι είναι και ότι παίζοντας το 1 έβλεπα ότι ήταν είναι τούμπανο game που μπορούσε όμως να βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτό μου δημιουργούσε τρελό anticipation για το 2 . Το 2 ήταν καταπληκτικό αλλά δεν μπορώ να δω κάτι παρά πέρα, θεωρώ ότι ως εδώ φτάνει το genre δηλαδή εσείς που το έχετε παίξει, τι παραπάνω περιμένατε από ένα τόσο γραμμικό game ; Imo δεν ξέρω πόσα sequel θα βγάλει εν τέλη η ND αλλά νομίζω θα κουράσε/βαλτώσει αρκετά γρήγορα εάν συνεχίσει απλά σε αυτήν την cinematic roller coaster λογική.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                  Είναι αστέιο (και ενδιαφέρον) που διαφωνούμε 100% . Τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι;
                  Τωρα θα δεις.

U1>>>U2>U3
                  Κι ομως ναι

Αυτο το φρεσκο αποτελεσμα που εβγαζε(συνολικα,χωρις να εξεταζω τους λογους) το 1,με εκανε να μη θελω να σταματησω να παιζω το πρωτο μερος μεχρι να το τελειωσω.
                  Το δευτερο ηταν μεν ο ορισμος του καλου δευτερου μερους,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μου προκαλεσε τον ενθουσιασμο που προκαλεσε το πρωτο πισω στο 2007.
                  Το τριτο βεβαια επειδη ακριβως ακολουθησε την συνταγη του δευτερου(παρ'ολο ηταν ακομα καλυτερο απο αυτο),με ενθουσιασε λιγοτερο απ'ολα.

Ολα ηταν εξαιρετικα παιχνιδια δεν το συζητω και σαν ποιοτητα(τελικο αποτελεσμα με βαση ποσο θα μου αρεσαν αν επαιζα μονο ενα απο αυτα) θα τα εβαζα με αυτη τη σειρα.
                  U3>U2>>U1
                  Aλλα τελικα με ενθουσιασαν με ακριβως την αναποδη σειρα.

Οπως και να χει 3 παιχνιδια στο ιδιο στυλ,ειναι οκ(αυτο το πιστευω και για ολα τα παιχνιδια).Απο το 4ο και μετα θα αρχισει να κουραζει.Νομιζω οτι η ND το εχει καταλαβει και γι αυτο αντι για U4 θα μας δωσει το last of us στο ps3.
                  Για το ps4 εχουμε αλλα δεδομενα και δυνατοτητες.

Comment

• Το τελειωσα . Το γεγονος οτι τους τελευταιους μηνες δεν ειχα ορεξη για gaming και τελικα εβγαλα το Drake's Deception ουσιαστικα σε 2 μερες λεει πιστευω πολλα.

Προσωπικα οπως ειπα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τα πρωτα 2. Ειχε το wow factor στα γραφικα και στη σκηνοθεσια, ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσικη (ενας τομεας που δεν μου ειχε κανει εντυπωση στα πρωτα 2), ωραιο σεναριο (αν και παροτι αρχικα φαινεται οτι παμε για κατι πολυ μεγαλο τελικα η καταληξη δεν ειναι αντιστοιχη), φοβερο pacing-κλιμακα-setpieces-gameplay, το καλυτερο setting που εχει δειξει η σειρα και μια naughty dog που επαιξε με τις τεχνολογιες απεικονισης (δυναμικες αλλαγες στο level design) περισσοτερο απο ποτε (ειλικρινα δεν ξεrω τι παραπανω μπορει να πετυχει κανεις στην τρεχουσα γενια).

Στα αρνητικα θα εβαζα αυτο που ειπα πριν για το σεναριο, γενικα εχει δικιο ο evans, περα απο το οτι δεν υπαρχει καποια κλιμακωση (που στην αρχη θεωρειται δεδομενη) υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν εξηγουνται καθολου και προσωπικα τα θεωρουσα πολυ κομβικα και οτι η ιστορια θα βασιστει εκει. Αντ'αυτου προς το τελος ειναι σαν μην εγιναν ποτε... Παρολα αυτα θα ελεγα οτι μου αρεσε περισσοτερο απο αυτο των πρωτων 2 (που γενικα οk ουτε κρυο ουτε ζεστη) γιατι δινει αρκετο βαρος στην σχεση μεταξυ των 2 πρωταγωνιστων. Κατα τα αλλα δεν εχω να πω κατι αλλο απλα σημειωνω οτι το τελευταιο 40% του παιχνιδιου ειναι full action oriented και ισως χαλασει μερικους η απουσια γρυφων και platforming (εμενα δεν με πειραξε γιατι σε αυτο το κομματι το παιχνιδι γινοταν απιστευτα κινηματογραφικο και με πολυ δυνατες σκηνες οποτε ξεχνουσες τα παντα).

Στα αρνητικα θα εβαζα ανετα και το shooting καθως οι επιλογες που ειχαν γινει εριχναν πολυ το παιχνιδι αλλα μετα το update οπως εγραψα ο τιτλος αλλαζει τελειως (hideo προτεινω να ξαναριξεις ενα playthrough, θα το χαρεις πραγματικα).

@Evans

Η κλιμάκωση ήταν μετριότατη κατά την άποψή μου, ενώ το παιχνίδι προσπαθούσε απλώς να σε εντυπωσιάσει όλο και περισσότερο, χωρίς να έχει τις "χρυσές" αναλογίες του 2 σε ποικιλία platforming, set pieces και ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, το 3 μου φάνηκε ότι εστίαζε, ας πούμε, 60% σε εντυπωσιασμό (πολλές καταστροφές, επανάληψη των ίδιων σκηνικών - Nate πηδάει από μεγάλο ύψος, προσγειώνεται στην Α σκεπή, η σκεπή καταστρέφεται και ο Nate βρίσκεται 3 πατώματα κάτω) και το υπόλοιπο 40% μοιράζεται μεταξύ platforming και action.
                    Kοιτα προσωπικα θεωρω οτι pacing και κλιμακωση ηταν εξαιρετικα. Το παιχνιδι ξεκιναει ηπια και αφηγηματικα (σχεδον σαν adventure στην αρχη) και καταληγει πολυ δυνατα, πολυ εντυπωσιακα, εχοντας αυξησει κατακορυφα τον ρυθμο του. Σιγουρα εχει να κανει και με το τι ζηταει ο καθενας μας βεβαια...Εχεις δικιο στα ποσοστα τα οποια αναφερεις απλα εμενα δεν με χαλασαν οι συγκεκριμενες αναλογιες...Ηθελα πιο πολλα σκηνικα σαν αυτα με το ελικοπτερο ή το τρενο απο το 2 και το 3 τα ειχε σε πολλαπλασιο βαθμο. Το game ειναι πολυ πιο κινηματογραφικο αλλα το κυριο για μενα ειναι οτι περα απο τον εντυπωσιασμο, ορισμενες απο τις τεχνικες αυτες, εδιναν νεα στοιχεια στο gameplay (αναφερω ξανα τις δυναμικες αλλαγες στο περιβαλλον). WoW factor και παραλληλα εναλλακτικες προοπτικες στο gameplay, καπως ετσι περασε σε μενα.

Επιπλεον να πω οτι τα setpieces τα βρηκα πιο καλοδουλεμενα (με πολυ σημαντικες βελτιωσεις) απο του 2 (positioning, δομη, προκληση κλπ).

για αυτο ακριβώς θεωρώ το Uncharted 2 καλύτερο, θυμάμαι είχα πάθει πλάκα παιζοντας το, ήταν έτη φωτός μπροστά απο το πρώτο Uncharted σε κάθε τομέα. Το Uncharted 3 όσο και εντυπωσιακά σημεία και αν έχει + τα κινούμενα επίπεδα δεν μου προκάλεσε σε καμια περίπτωση τον ίδιο ενθουσιασμό, δεν με εντυπωσιάσε ούτε στο μισο σε σχέση με αυτά που έβλέπα και έλεγα "wow" παιζοντας Uncharted 2.
                    Αυτο που λετε ισχυει αλλα ρεαλιστικα ηταν δυσκολο να δουμε ενα περασμα απο το 2 στο 3 αντιστοιχο του 1-2. Οπως και να το κανεις καθε εταιρια με τον πρωτο τιτλο πειραματιζεται...στον δευτερο ωστοσο εχει κατασταλαξει και ξερει τι θελει να δωσει-πως να το δωσει... ο πιθανος τριτος τιτλος (μηχανικα τουλαχιστον) συνηθως βελτιωνει-τελειοποιει τον δευτερο και την ολη συνταγη.

Anyway οπως ειπα ειναι και το τι ζηταει ο καθενας και αυτο που εδωσε το 3ο παιχνιδι (κατευθυνση που πηρε) ισως μου ταιριαζει περισσοτερο απ'οτι στον evans ή τον BB για παραδειγμα. Οπως και να εχει θεωρω οτι οποιος ασχοληθει δεν θα χασει.

Παμε για crushing!!!

Edit: Θα το πω 1000 φορες, το setting (κυριως το κομματι της ανατολης) + η μουσικη (που διναι αλλη αισθηση ποιοτητας στο παιχνδι) ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.-

Comment

• Ειχε το wow factor στα γραφικα και στη σκηνοθεσια, ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσικη (ενας τομεας που δεν μου ειχε κανει εντυπωση στα πρωτα 2)
                      Ναι το setting στο 3 ηταν το καλυτερο της σειρας συμφωνω απολυτα.Αλλα η μουσικη μου αρεσε εξισου και στα προηγουμενα uncharted,παντα την θεωρουσα 10/10.Κορυφαια.

δλδ δεν σου αρεσαν αυτα τα κομματια του 2?

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

• Yep, συμφωνώ σε αυτό που λες. Από ότι φαίνεται εσύ ήθελες κάτι πιο κινηματογραφικό και εντυπωσιακό. Το 3 αυτό ακριβώς έκανε: έδινε πολύ περισσότερα κινηματογραφικά σκηνικά από το 2, τα οποία μάλιστα ήταν πιο... εντυπωσιακά . Εγώ ήθελα κάτι τόσο ισορροπημένο όσο το 2, αλλά με τις ατάκες και τους χαρακτήρες του 1. Σε γενικές γραμμές, αυτό που μου άρεσε εμένα στα Uncharted ήταν οι χαρακτήρες και το ύφος και το 1 πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο σε αυτούς τους δύο τομείς. Καθαρό adventuring, 2 τυχοδιώκτες που ψάχνουν ένα θησαυρό, μία άκυρη Journalist που κάπως καταλήγει στο μονοπάτι τους και μπλέκεται σε περιπέτειες, πειρατές, ένα κρυφό μυστικό που οδηγεί στη γνωστή κατάσταση. Στο τέλος ο πρωταγωνιστής ρίχνει το γκομενάκι και ο "έμπειρος" σκάει μύτη με το θησαυρό και το shotgun. Απλό σενάριο, χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες, χωρίς πολλούς χαρακτήρες και χωρίς ιδιαίτερη βαρύτητα στο παρελθόν τους. Τέλειες αναλογίες σε όλα .

Στο 2 και στο 3 τα πράγματα κάπου ξέφυγαν. Το 2 βέβαια διατήρησε μία ισορροπία, αλλά ήταν στο μετέχμιο. Το 3 ξέφυγε 100% τόσο σε θέματα υπερβολής (μα 3 μέρες στην έρημο, gimme a break), όσο και στις ανούσιες λεπτομέρειες του σεναρίου (που το έκαναν περίπλοκο χωρίς λόγο). Εν τέλει βέβαια απλά ήθελε να είναι εντυπωσιακό, προσφέροντας το ίδιο gameplay με το 2. Από τη μία τα κατάφερε, είμαστε όλοι καλά με αυτό. Από την άλλη δεν το περίμενα ετσι, οπότε και ξενέρωσα .

Nice discussion .

Comment

• Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το 3 και θεωρώ ότι είναι άξιο sequel και το κάνει πολύ σωστά αλλά εν τέλει το 2 μου άρεσε περισσότερο.Το 3 έχει πολύ καλά setpieces,μουσική,τα καλύτερα γραφικά σε παιχνίδι κονσόλας και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά σε videogame(εκεί με τα άλογα έμεινα με ανοιχτό το στόμα)Όμως συμφωνώ πως η naughty dog δεν πρέπει να το τραβήξει άλλο με sequel,θα αρχίσει να κουράζει η σειρά διαφορετικά.

Το σενάριο το βρήκα κομματάκι πρόχειρο πάντως.Πολλές τρύπες,πολλά πράγματα δεν αναλύονται αρκετά,κάποιοι χαρακτήρες εμφανίζονται για κάποιο διάστημα και έπειτα δεν τους ξαναβλέπουμε και συμβαίνουν κάποια αντελώς παράλογα σκηνικά (πχ ο talbot τρώει σφαίρα και όλα οκ,στρίβει σε αδιέξοδο και εξαφανίζεται,wtf;)

Eπίσης με ξένισε αρκετά το ότι δεν έχει καθόλου unlockables και ότι οι θησαυροί είναι καθαρά για να τσιμπάς τρόπαια.

Τώρα το παίζω στο crushing.Είμαι περίπου στην μέση και μπορώ να πω ότι οι μηχανισμοί του λειτουργούν άψογα,όταν χάνεις νιώθεις ότι είναι από δικο σου λάθος.Είμαι σίγουρος ότι θα μου την σπάσει προς το τέλος,εκεί που πολεμάς τα ξέρετε τι πάντως.

Σε γενικές γραμμές την σειρά την έχω αγαπήσει όσο λίγες.Προτού παίξω το 3 έριξα έναν uncharted μαραθώνια και θα ρίξω και άλλο στο μέλλον.

Α η σειρά για εμένα έχει ως εξής.

Uncharted 2>uncharted 3>uncharted 1

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                            Imo δεν ξέρω πόσα sequel θα βγάλει εν τέλη η ND αλλά νομίζω θα κουράσε/βαλτώσει αρκετά γρήγορα εάν συνεχίσει απλά σε αυτήν την cinematic roller coaster λογική.
                            +1

Αυτό ακριβώς που έγραψα πιο πάνω.
                            Παιχνιδάρα το 3, αλλά πολύ στον αυτόματο πιλότο ρε παιδί μου.

Comment

• Το τελειωσα κι εγω και αν το δουμε αντικειμενικα πολλα πραγματα μπορουσαν να ηταν καλυτερα, αλλα η εμπειρια για αλλη μια φορα ηταν παρα πολυ ευχαριστη και στεναχωριεμαι που πλεον ξεμεινα απο Uncharted (και οχι δε θα παρω Vita τωρα τουλαχιστον για να παιξω UC).

Οντως αν θες να βρεις αρνητικα ειναι το μονο ευκολο, το παιχνιδι ας πουμε παραμενει scripted σε απιστευτα μεγαλο βαθμο, αλλα την ωρα που παιζεις τα ξεχνας ολα αυτα γιατι δεν παυει να ειναι ενας αρτια σκηνοθετημενος τιτλος.
                              Επαιξα την unpatched version και το targeting ηταν εκνευριστικα αργο και δυσκινητο, αλλα ακομα κι ετσι χαρηκα το action κομματι και με το παραπανω.

Ιδιως το 2ο μισο του παιχνιδιου ηταν πολυ δυνατο, αν και το τελος δε μου αρεσε, μιας και ειναι σαν να ξαναζεις στιγμες απο το τελος του 2.

Η Naughty Dog στο PS1 για εμενα ηταν ενα απλως καλο studio και στο PS2 εκανε ενα μπαμ με το 1ο Jak, αλλα πιστευω πως μετα εχασαν τον προσανατολισμο τους πεφτοντας στην παγιδα να προσπαθησουν να ακολουθησουν τις επιταγες της εποχης και καπως ετσι χαθηκε λιγο η μπαλα με τα επομενα Jak.

Σε αυτη τη γενια με τα Uncharted ειδα πως εχουμε να κανουμε με ενα πρωτοκλασατο studio που ακομα και αν χανουν λιγο σε καποια καθαρα gaming related θεματα, μπορουν να δωσουν μια περιπετεια με χαρακτηρα, εξυπνες ατακες και προφανως εξαιρετικο οπτικοακουστικο τομεα.

Στεκομαι ιδιαιτερα στους διαλογους και στο πολυ καλο voice acting παρεπιπτοντως, μιας και σπανια βλεπει κανεις να πεφτει σοβαρη δουλεια στους εν λογω τομεις.

Τελος οπως και να χει τα UC, κριμα που δεν εχω τωρα κατι παρομοιο στην ακρη μιας και τετοια παιχνιδια ειναι ιδανικα στη φαση που μαι τωρα (κοινως γερασαμε για RPGs κτλ κτλ).

Comment

• Όσοι είχατε πάρει μέρος στο Beta τσεκάρεται τα mail σας γιατί έχουν ξεκινήσει να στέλνουν κωδικούς για τα rewards.

Comment

Working...
                                X