Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 3: Drake's Deception
Collapse
X
-
Ε 2 είναι.Ένα για co-op κι ένα για versus.Ψήσου να μπούμε αύριο τσάκα τσάκα και μετά λιώνουμε και το 3 αν θες.
Leave a comment:
-
Αν εννοείς το τρόπαιο για το coop πες μου να μπω να παίξουμε μαζί γιατί δεν το έχω ούτε εγώ.
Leave a comment:
-
Εγώ που την έχω ήδη κατεβάσει;Πάντως πιο πολύ ψήνομαι να μπω για το 2 να πάρω τα 2 τρόπαια που μου λείπουν.
Leave a comment:
-
Mάγκες σας έφτιαξα πάλι.
Οδηγίες εδώ για το πως να τσιμπήσετε την multiplayer του uncharted 3.
Εγώ τώρα την κατεβάζω.Αντε κατεβάστε την και εσείς να κανονίσουμε κανα ματσακι από αύριο.;)
Leave a comment:
-
Το παιχνίδι φαίνεται απίστευτο. Το Uncharted 2 ήταν εκπληκτικό και δεν ξέρω τι λόγια θαν πρέπει να αντιπροσωπεύσουν το τρίτο μέρος όταν κυκλοφορήσει. Τα Uncharted μαζί με τα Halo series είναι τα αγαπημένα μου franshises σε αυτή την γενιά. Α ρε Naughty Dog μια συνεργασία με την Bungie Studios θα έκλεινε πολλά στόματα για το πως θα έπρεπε να φτιάχνεται ένας τίτλος με βάση το παράγοντα "διασκέδαση".
Leave a comment:
-
Δε με νοιάζει ούτε το Dark Souls, ούτε το FF XIII-2, ούτε τίποτα, Uncharted 3 μόνο θέλω day one, τα νεύρα μουυυυυ.
Leave a comment:
-
Την κατέβασα εγώ. Το gameplay οπως ειναι φυσικό ειναι ίδιο με το 2 , υπάρχουν κάποιες μικρες διαφορές στα γραφικά, κάποιο εισαγωγικό video πριν την αρχή κάποιου match και οι επιλογές σαφως ειναι περισσοτερες και πιο ουσιωδης.
Όταν το ασχοληθω περισσοτερο θα γραψω πιο αναυτικα . Αν το ψησετε και αλλοι κανονιζουμε και ματσακια οπως τον παλιο καλο καιρο που επαιζα με laharl,evans και djsolid .
Leave a comment:
-
Κατέβασε κανείς την beta;Θα την κατεβάσετε;Εγώ τώρα θα βάλω τον μήνα Plus που έχω να κατεβάσω την Beta και το βραδάκι ίσως μπω.
Leave a comment:
-

Leave a comment: