Παιδιά το πήρα και εγώ.Δεν έχω λόγια,είναι απλά τέλειο.Το παίζω στο hard.
Άντε να αρχίσουμε να κανονίζουμε multi παιχνίδια,coop ή και deathmatch.Γράψτε όσοι έχετε το παιχνίδι για να κανονίσουμε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 3: Drake's Deception
Collapse
X
-
μεχρι στιγμης ειναι ποιο ευκολο απο το 2 (lol ποσο ποια
) τα σαγονια πεφτουνε σε καθε ευκαιρια, α ρε Sully εισαι θεος!
Leave a comment:
-
Είχατε δεν είχατε,μου την κάνατε.Το περιμένω από μέρα σε μέρα πλέον.
Leave a comment:
-
μου ηρθε και μενα σημερα πανω στην ωρα γιατι προχθες τελειωσα το batman, αντε να δουμε τι λεει
Leave a comment:
-
-
Είδα τη λίστα με τα trophys.Δεν έδωσα πολύ σημασία μόνο στα online,τα οποία ευτυχώς είναι μόνο 2 και μοιάζουν με αυτά που είχε το U2.
Ευτυχώς.
Leave a comment:
-
δεν προκειται να διαβάσω τιποτα απο αυτά ούτε μία κριτική για το U3, όπως είπα απλώς περιμένω το game να λιώσω.
Leave a comment:
-
Οριστε μια απαντηση σε αυτο που ειπες, straight from David Jaffe:Originally posted by BigBOSS View Postκαλά το eurogamer μας συνηθίζει σε τέτοιες μαμακίες και το MGS4 8 το έβαλαν.
David Info is determined to provide the most practical information in various industries. Click on the link to begin reading the articles.
Oριστε και μια 2η αποψη επι του θεματος:
Παραθετω κι ενα πολυ μικρο αποσπασμα για οσους βαριουνται να διαβασουν τα 2 ενδιαφεροντα κειμενα:
Τοσο μεγαλη διαφορα κανει το 8 απο το 9; Η ουσια δεν ειναι εκει, αλλα στο υπολοιπο κειμενο συνηθως, αλλα και ακομα και αν διαφωνει καποιος τι παει να πει αυτο;*Amazing this review is the one being called 'controversial'. To me, the 10/10 review that either mentions the flaws of the game and still gives a perfect score OR the review that doesn't mention the flaws at all (an even worse crime, assuming the reviewer thought there WERE flaws) is the true controversial review. Gamers that don't see this as a problem need to wake up to the PR machine cause the Matrix has you.
Μαλακια καναν στο UC3, μαλακια και στο MGS4... Sony haters unite.
Leave a comment:
-
Ναι,μόνο που το Gears,είναι μόνο shooting,έπρεπε να είναι πιο ρεαλιστική η αίσθηση των όπλων.Το Uncharted έχει γρίφους,εξερεύνηση,platforming,shooting.
Όλοι Day 1 ρε κουφάλες;Δε βαριέσαι θα το νοικιάσω.
Leave a comment:
-
προφανως βρισκουνε το shooting λιγοτερο απαιτητικο απο αυτο του gow3, περισσοτερο arcade δηλαδη γιατι ο χειρισμος ειναι ποιο ελαφρυς στα uncharted ,τωρα αυτο ενταξει μαλλον ειναι υποκειμενικο αν ειναι καλυτερο η χειροτερο
το περιμενω και εγω
Leave a comment:
-
συμφωνώ, δεν εντοπίζω κανένα προβλημα στο shooting κομμάτι ή το άλλο που λένε για πολύ shooting και λίγότερο απ'οτι θα έπρεπε adventure/platform. Επίσης εννοείτε πως δεν προκειται να διαβάσω κριτική απλώς περιμένω να μου έρθει το game.Originally posted by Altair View PostΤι παράπονο έχετε όλοι από το shοoting;Μια χαρά είναι.Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει;Να είναι καρμπόν όλοι οι τίτλοι μεταξύ τους;Ξαναλέω,δεν ξέρω πως είναι στο 3,αλλά στα 2 πρώτα είναι μια χαρά.
Leave a comment:

Leave a comment: