Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 3: Drake's Deception
Collapse
X
-
-
Το trailer απλά δεν υπήρχε.
Μόνο το 2 έχω παίξει, αλλά πολύ θα γούσταρα με το 3 να κλείνανε μια τριλογία και να συνέχιζαν με άλλη σε τελείως διαφορετικό setting.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
-
Την κατέβασα εγώ. Το gameplay οπως ειναι φυσικό ειναι ίδιο με το 2 , υπάρχουν κάποιες μικρες διαφορές στα γραφικά, κάποιο εισαγωγικό video πριν την αρχή κάποιου match και οι επιλογές σαφως ειναι περισσοτερες και πιο ουσιωδης.
Όταν το ασχοληθω περισσοτερο θα γραψω πιο αναυτικα . Αν το ψησετε και αλλοι κανονιζουμε και ματσακια οπως τον παλιο καλο καιρο που επαιζα με laharl,evans και djsolid .
Comment
-
Comment
-
Aπολαύστε
[YOUTUBEHD]SzHK4MYuYzw&feature=share[/YOUTUBEHD]
Comment
-
Playstation 4
[YOUTUBEHD]fw0sM5YvrVg&feature=feedu[/YOUTUBEHD]
Comment
-
Το παιχνίδι φαίνεται απίστευτο. Το Uncharted 2 ήταν εκπληκτικό και δεν ξέρω τι λόγια θαν πρέπει να αντιπροσωπεύσουν το τρίτο μέρος όταν κυκλοφορήσει. Τα Uncharted μαζί με τα Halo series είναι τα αγαπημένα μου franshises σε αυτή την γενιά. Α ρε Naughty Dog μια συνεργασία με την Bungie Studios θα έκλεινε πολλά στόματα για το πως θα έπρεπε να φτιάχνεται ένας τίτλος με βάση το παράγοντα "διασκέδαση".
Comment
-
Mάγκες σας έφτιαξα πάλι.
Οδηγίες εδώ για το πως να τσιμπήσετε την multiplayer του uncharted 3.
Εγώ τώρα την κατεβάζω.Αντε κατεβάστε την και εσείς να κανονίσουμε κανα ματσακι από αύριο.;)
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment