Αν εννοείς το τρόπαιο για το coop πες μου να μπω να παίξουμε μαζί γιατί δεν το έχω ούτε εγώ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 3: Drake's Deception
Collapse
X
-
Δεν προκειται να δω το συγκεκριμένο βίντεο όχι και άλλες αποκαλύψεις
Τώρα επειδή αποφάσισα να αγοράσω το Skyrim (35 ευρώ το βρήκα για pc) και να ασχοληθώ βασικά να λιώσω μαζί του για μήνα και βάλε μάλλον αποκλείεται να δώσω αλλα 45-50 ευρώ την ίδια περίοδο για να πάρω και το Uncharted 3, οπότε εκτός και αν πω "εντάξει δεν μαμιέται θα το αγοράσω και αυτο μαζί'' θα το πάρω αργότερα.
Comment
-
Originally posted by Bartman View PostΕγω εννοειται πως το προ-παραγγειλα απο videogamesplus.ca μαζι με το AC:Revelations
Το βιντεο οχι δεν θα το δω
Originally posted by Bartman View PostΒΒ , το video ενα απλο launch trailer ειναι δεν εχει spoilers κτλ. ειναι οπως τα trailers στις ταινιες.
Comment
-
Ο Άγκρο είχε καλύτερο animation από αυτά τα άλογα πάντως...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment