Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 3: Drake's Deception

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν εννοείς το τρόπαιο για το coop πες μου να μπω να παίξουμε μαζί γιατί δεν το έχω ούτε εγώ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Ε 2 είναι.Ένα για co-op κι ένα για versus.Ψήσου να μπούμε αύριο τσάκα τσάκα και μετά λιώνουμε και το 3 αν θες.
      Carpe diem

Comment

Μέσα.Μετά τις 10 το βράδυ θα μπορώ,αν σε βολεύει το κανονίζουμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Οκ,αν δεν βγω,θα σου στείλω πμ.
          Carpe diem

Comment

I said wow.

Comment

Jizz in my pants ^^

Comment

Δεν προκειται να δω το συγκεκριμένο βίντεο όχι και άλλες αποκαλύψεις

Τώρα επειδή αποφάσισα να αγοράσω το Skyrim (35 ευρώ το βρήκα για pc) και να ασχοληθώ βασικά να λιώσω μαζί του για μήνα και βάλε μάλλον αποκλείεται να δώσω αλλα 45-50 ευρώ την ίδια περίοδο για να πάρω και το Uncharted 3, οπότε εκτός και αν πω "εντάξει δεν μαμιέται θα το αγοράσω και αυτο μαζί'' θα το πάρω αργότερα.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

ΒΒ , το video ενα απλο launch trailer ειναι δεν εχει spoilers κτλ. ειναι οπως τα trailers στις ταινιες.
                  Εγω εννοειται πως το προ-παραγγειλα απο videogamesplus.ca μαζι με το AC:Revelations

Comment

Eνταξει νομιζω οτι εχουν δειξει τα παντα πλεον.Τι να το κανω που δεν ειναι story spoilers,εφοσον εχουν δειξει σχεδον ολες φανταζομαι τις δυνατες στιγμες μεσω των βιντεος.

Μη το δεις BB!

Comment

Παίζει να δανειστώ κάνα PS3 να τελειώσω την τριλογία. Δεν πρέπει να παίρνει και πολύ ώρα. Πάντως αυτά και τα Dark Soul/Demon's Soul είναι ο μόνος λόγος που θα θελα κονσόλα με βάση το φετινό lineup.

Comment

Originally posted by Bartman View Post
                        Εγω εννοειται πως το προ-παραγγειλα απο videogamesplus.ca μαζι με το AC:Revelations
                        καλα και γω παιζει να υποκύψω τελικά και να δώσω κανα 80αρι+:xp: μαζι με το skyrim.

Το βιντεο οχι δεν θα το δω

Originally posted by Bartman View Post
                        ΒΒ , το video ενα απλο launch trailer ειναι δεν εχει spoilers κτλ. ειναι οπως τα trailers στις ταινιες.
                        εντάξει και τα μέρη ή τους χαρακτήρες που σου δείχνει είναι όσο νανε μικρά spoilers.

Comment

Ο Άγκρο είχε καλύτερο animation από αυτά τα άλογα πάντως...
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

omg

Comment

Originally posted by Evans
                              omg
                              το είδες;

Comment

Ναι .

Comment

Working...
                                X