Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
    Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone
    , 38/40 Α+
    Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
    Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 40/40 A+

Κόσμος 5: 000 % :whip:

Total Deaths: 9793
    Total Progress: 74 %
    Light World: 64 %
    Dark World: 64 %
    Bandages: 80

Οι light πίστες εξακολουθούν να βγαίνουν στο πιτς φιτίλι, σε ορισμένες τυχαίνει να μη χάνω ούτε καν ζωές. Ίσως να γίνεται επειδή σε κάθε κόσμο ξεκαθαρίζω και τον Dark World, και έτσι ο light της επόμενης πίστας μου φαίνεται παιχνιδάκι. Ή απλά ο Light κόσμος είναι πανεύκολος, προς το παρόν τουλάχιστον. Και μιλώντας για ζωές, αποφάσισα να μην κάνω οικονομία μιας και έχω άπειρες. Πλέον it's over 9.000 και ελπίζω να μην έχει όριο επειδή το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο

Το Warp Zone που με δυσκόλεψε περισσότερο να το εντοπίσω ήταν το 4-7x που ήταν σχεδιασμένο από τον δημιουργό του VVVVVV, το MMMMMM. Ό,τι και να κάνω θα με κατατρέχει αυτό το παιχνίδι

EDIT
    Και 1.20 στην 3-11x

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• dp

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα χειρότερα σε όποιον ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του Warp Zone "The Guy". Θα την πιάσω μόλις με το καλό τερματίσω το υπόλοιπο παιχνίδι.

Comment

• To the guy είναι η επιτομή του τίτλου, όταν το τερματίσεις πλήρως και είναι το μόνο που σου μένει θα με θυμηθείς .

Btw respect για τα glitch zones, εγώ μόνο με το πρώτο ασχολήθηκα.

Comment

• Τι εννοείς, δεν έχεις εμφανίσει τις Glitch Zones ή απλά δεν τις έχεις τερματίσει ? Οι πίστες πάντως αξίζουν, είναι από αυτές που μου έχουν μείνει πιο πολύ (επειδή έχω χάσει πάμπολες φορές). Του πρώτου κόσμου ήταν ΟΚ, και στον δεύτερο έχανες κυρίως προς το τέλος λόγω της δομής της πίστας, όμως το Glitch του 3ου κόσμου ήταν απίστευτο. Από τις πιο ωραίες (και σπαζο@@ικες) πίστες που έχω παίξει. Γενικά πάντως μου άρεσε πάρα πολύ ο 3ος κόσμος. Παρεμπιπτόντως μόλις τελείωσα και τη Glitch του 4ου που ήταν μακράν η ευκολότερη Glitch πίστα μέχρι στιγμής. Ή αυτό, ή παραέχω γίνει τούμπανο

Πάντως ξόδεψα και κάμποσες ζωές μέχρι να τις εμφανίσω. Πήγαινα σε πίστες που είχα ήδη τελειώσει και έχανα επιτόπου 10-20-30 φορές μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η πριγκίπισσα. Και αν τύχαινε και έχανα στην πίστα, φτου κι απ' την αρχή Επίσης ξεκαθάρισα την Demo Version (Light World) του 5ου κόσμου, πάμε για τον Dark τώρα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

Comment

• Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν στα πρόθυρα της απελπισίας, όμως δεν πτοούμαι. Συνολικά έχω 90%, πλέον πάω αργά αλλά σταθερά. Μόλις τερμάτισα τον Dr Fetus και έπαιξα λίγο από τον 7ο κόσμο, ο οποίος παρεμπιπτόντως μαζί με τον 6ο, είναι πολύ λούκι. Την παλεύω ακόμα, όμως τρέμω και μόνο στην ιδέα για το πώς μπορεί να είναι ο αντίστοιχος Dark κόσμος. Από την άλλη, η Glitch Zone του 6ου κόσμου είναι από τις πιο εύκολες πίστες που έχω παίξει. Την έβγαλα με τις 3 πρώτες ζωές, δεν χρησιμοποίησα καν 2η ευκαιρία.

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
            Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone
            , 38/40 Α+
            Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 A+
            Κόσμος 5: 069 %, 12 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 37/40 A+
            Κόσμος 6: 050 %, 1 Glitch Zone (όχι που θα το άφηνα ) 5/10 Α+
            Κόσμος 7: 018 %, 7/40 Α+

Τα warp zones του 5ου κόσμου δεν είναι ολοκληρωμένα, ενώ μου μένουν και μερικές πίστες ακόμα να καθαρίσω όπως η παλιο*&^$^#@# 5-5x.

Total Progress: 90 %
            Light World: 90 %
            Dark World: 78 %

Comment

• Καιρό έχω να κάνω Update εδώ πέρα

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
              Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
              Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 A+
              Κόσμος 5: 072 %, 13 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 38/40 A+
              Κόσμος 6: 084 %, 1 Glitch Zone, 1/2 bosses, 9/10 Α+
              Κόσμος 7: 070 %, 28/40 Α+

Total Progress: 97 %
              Light World: 100 %
              Dark World: 89 %
              Total Deaths: 16.501

Όλες οι πίστες που έχω τερματίσει είναι με Α+. Οι τέσσερις πρώτοι κόσμοι είναι perfect 100%. Στον *&^#@ 5ο κόσμο εξακολουθώ να μην έχω περάσει κανένα ολόκληρο warp zone. Τα bandages που μου λείπουν είναι όλα από αυτά τα warp zones. Το Glitch Zone ήταν κι αυτό ψιλοδύσκολο και το αφήνω για άλλη φορά. Στον 6ο κόσμο μου μένει μία πίστα και το dark boss, το οποίο το αφήνω για κάποια μέρα που θα έχω πολύ χρόνο, μιας και φαίνεται παλουκάκι. Στον 7ο κόσμο μετά κόπων και βασάνων ξεκαθάρισα τον light world (πλην του 7-20) και παλεύω τον dark. Πολύ σαδιστικός κόσμος πάντως, οι τύποι πρέπει να έβγαλαν όλα τα απωθημένα τους εκεί μέσα. Η 7-20x πιστεύω θα είναι από τις δυσκολότερες πίστες σε όλο το παιχνίδι, αν όχι η δυσκολότερη.

Πάντως είναι φοβερό το πόσο βελτιώνεσαι σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έπαιζα την τελευταία πίστα του 2ου κόσμου δεν μπορούσα με τίποτα να την βγάλω με Α+, ενώ τώρα που προσπάθησα την έβγαλα σχεδόν με την πρώτη. Την 5-5x (στην οποία έχασα τριψήφιο αριθμό ζωών και κάνα δίωρο από τη ζωή μου προσπαθώντας), την έβγαλα δύο φορές (για A+ και bandage) αφότου πρώτα τερμάτισα κάμποσες πίστες από τον 7ο κόσμο.

Στις ζωές έχω παραγίνει σπάταλος αλλά δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο. Τυχαίνει πολλές φορές να ξαναπαίζω πίστες για να βελτιώσω τον χρόνο μου, να παίζω ορισμένες άλλες για χαβαλέ, να πέφτω στα πριόνια για να ακούω το "πλατς" και να βλέπω το λίπος να σκορπίζεται παντού, να μην είμαι συγκεντρωμένος όταν παίζω μία πίστα για πολλή ώρα, να χάνω επίτηδες για να μην τερματίσω χωρίς Α+ κλπ. Προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 20.000 με χαρακτηριστική άνεση

Κανένας άλλος δεν ασχολείται αυτόν τον καιρό ?

Comment

• Εγώ άρχισα χθες, δε ξέρω αν θα το πάω σερί όμως.

Μόλις μπήκα σε έναν κόσμο που μου πέταξε τον τύπο από το Bit.Trip Runner είπα wat!?! Θυμάμαι ότι και στο Bit.Trip Runner ο Meat Boy έκανε cameo appearance, αλλά εδώ μπορείς να παίξεις κιόλας, πόσο win. Το παιχνίδι είναι άψογο και πολύ γουστάρω με τις αναφορές σε διάφορα retro games.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• και πολυ το αργησες παντως δεδομενου οτι ειναι και το αγαπημενο σου genre θα το διασκεδασεις απιστευτα σιγουρα

το smb ειναι φαση ''οσο με πληγωνεις τοσο με πωρωνεις''

Comment

• Πας γυρευοντας να ρθω σπιτι σου να σε αναγκασω να παιξεις DKCR με το μαστιγιο.

Comment

• τι ουτε αυτο?

Comment

• Έτσι να παίρνει φόρα το topic, άντε να γινόμαστε 3 σιγά σιγά οι imba και εν δυνάμει 5!!!

Comment

• Για το Donkey Kong Country Returns, είχα δει όλο το πρώτο κόσμο και είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ. Βασικά, επειδή μετά από 15 χρόνια θυμήθηκαν ξαφνικά, εκεί που δεν υπήρχε τίποτα, να μας πνίξουν στο 2D platforming το...σχέδιο ήταν να προσπαθήσω να μη τα παίξω απανωτά το ένα μετά το άλλο έτσι ώστε να μην έρθει κορεσμός και αδικήσω και κάποιον τίτλο.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Άντε να μην γράφω μόνος. Θα πάθεις πλάκα με τους extra χαρακτήρες, εγώ γούσταρα απεριόριστα και κάθε φορά προσπαθούσα να μαζεύω όλα τα bandages για να δω ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ξεκλειδώσω. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 99% total και πλέον παίζω αραιά και που ορισμένες από τις εναπομείνασες πίστες. Μου έχει φύγει η τεράστια πώρωση του παιχνιδιού (να το βλέπω στον ύπνο μου, να μην ησυχάζω αν δεν έχω Α+ παντού, να λέω ακόμα μία μ@μημ€νη πίστα μέχρι να πάω για ύπνο κλπ) όμως θέλω να πιστεύω πως είμαι στην τελική ευθεία και είναι θέμα χρόνου. Θέμα ελεύθερου χρόνου κυρίως επειδή το παιχνίδι απαιτεί λιώσιμο στις πίστες που έχω αφήσει . Το επόμενο αναλυτικό update θα πέσει μόλις έχω μία αξιοσημείωτη πρόοδο.

Και κάτι απλά για να έχεις υπ' όψιν σου. Το Super Meat Boy δεν συγχωρεί . -

Comment

• Λοιπον να γραψω και εγω τα νεα stats μιας και επιασα ξανα το παιχνιδι

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
                              Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
                              Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
                              Κόσμος 4: 95 %, 15 bandages, 4 warp zones, 40/40 A+
                              Κόσμος 5: 54 %, 5 bandages, 2 warp zones, 33/40 A+
                              Κόσμος 6: 67 %, 1/2 bosses, 7/10 Α+
                              Κόσμος 7: 83 %, 33/40 Α+

Total Progress: 89%
                              Light World: 100 %
                              Dark World: 87 %
                              Total Deaths: 15.141
                              Levels Beaten: 281
                              Total Bandages: 80

Παροτι το παιχνιδι εχει patchαριστει παντως και εχουν διορθωθει πολλα bugs σε σχεση με τα στατιστικα εμενα καποια πραγματα συνεχιζει να μην μου τα κραταει. Anyway η ολη προοδος εγινε σημερα που εβγαλα 10 επιπεδα περιπου ακομα (καποια απο 5x και ορισμενες warp zones) + μαζεψα καμια 20αρια bandages... Ζοριζομαι αρκετα αλλα τα δαχτυλα επανερχονται σιγα σιγα

Ηθελα να ποσταρω αφου φτασω στο 90% total progress (και αρχισει η αντιστροφη μετρηση) αλλα μιας και επιασα το παιχνιδι μετα απο τοσο καιρο με ενα δυνατο session αρκουμαι και στο 89 .

Comment

• ΝΑ τος ο παίχτης!!! Αντε καλή συνέχεια και, τι να πω, καλή πρωτιά στο παγκόσμιο total deaths leaderboards :xp: . Θέλω αναλυτικές εντυπώσεις για 2η προσπάθεια του the guy ;) . Σύντομα θα γίνουμε 4 οι 100% και officially το πιο hardcore greek gaming forum .

Comment

Working...
                                X