Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το έχω τελειώσει και εγώ και το θεωρώ μάλιστα και καλό παιχνίδι με κάποιες πολύ καλές ιδέες(ανοιχτός κόσμος,πάρα πολλά πράγματα να κάνεις)αλλά το χάνει λόγω του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ σεναριου,ηλίθιων διαλόγων και καταστάσεων και χαμηλής δυσκολίας.Επίσης οι μισοί χαρακτήρες είναι για πέταμα.Κρίμα,θα μπορούσε να είναι εξαρετικά παιχνίδι του 9 αλλά τελικά καταλήγει να είναι του 7.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Egw goustara to battle to eixa vrei poly endiaferon kai omorfo, alla mou thn edwse pou olo to game htan sidequest oriented, kai den antexw na vlepw ena RPG na einai mission based anti story driven.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
εμενα γενικα μου αρεσε αν εξαιρεθει το script και η συνολικη αναλαφρη ατμοσφαιρα δεν με χαλασανε τοσο τα missions παρολο που ητανε story driven game, παντως ειχε μερικες δυσκολες μαχες υπηρχε ενα optional dungeon με ενα boss trema δεν τον λεγανε? ας ητανε καλα οι broken οι gunners με το cutnip!!, lol broken stuff
Κολλάει στο ότι είχε μεγάλη ελευθερία, επιλογές και εναλλακτικά τέλη αλλά πέρα από το σύστημα μάχης (που κατά τη γνώμη μου είχε κι αυτό τα θεματάκια του ειδικά με το σύστημα ανάπτυξης) ήταν ψιλομούφα.
Προσωπικά θεωρώ απείρως σημαντικότερο να έχει καλύτερο storytelling, ώστε να μη χρειάζεται να διαβάζεις το journal για να καταλάβεις τι έγινε, καθώς και πιο ενδιαφέρον endgame.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ναι Vaynard τα ξέρω αυτά,αλλά το μεν SO θέλει πολλαπλά Playthroughs,όπως και το Atelier Rorona,ενώ το WKC έχει πολλά Online.Εγώ ασχολούμαι συνήθως μόνο με όσα γίνονται σε 1 offline playthrough,the rest spm. ;)
σιγα τα σπαστικα trophies που ειχε το 13 παιδικη χαρα ητανε, που να δεις κατι αλλα jrpgs, αμα ειναι σαν το 13 να πουμε και ευχαριστω
Αυτό έλειπε να λέμε κι ευχαριστώ επειδή υπάρχουν άλλα παιχνίδια που είναι χειρότερες καμενίλες. Και 500 ώρες μπορεί να κρατάει αλλά να δικαιολογεί το χρόνο αυτό. Το FF12 κρατάει χαλαρά διπλάσιο χρόνο από το 13 δίνοντάς σου πάντα κάτι ενδιαφέρον να κάνεις.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Το FF12 κρατάει χαλαρά διπλάσιο χρόνο από το 13 δίνοντάς σου πάντα κάτι ενδιαφέρον να κάνεις.
Bow down to the epic coment. SO FUCKIN TRUE !!!
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
αμα πας για ολα τα equipment hmm ισως, (yanguu darkblade πχ) gtp drop rates=laaaaaame
τα ιδια και στο demon's souls με μερικα purestones, ημουνα σε ολα τυχερος δεν ξερω πως και τι
Siga thn kamenia to Yagyu Darkblade, mallon Danjuro htheles na peis, aftos einai o xalara poio dyskolos eksoplismos gia na apokthseis se oloklhro to game, oloi oi ypoloipoi akomh kai me 5% drop rate den einai katholou dyskoloi.
BTW h gimmickia me ta terata den mou aresei katholou sto FFXIII-2, enw antithetws ta QTEs ta vriskw poly endiaferonta kai maresoun.
Comment