Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok αυτά που διάβασα είναι ενθαρρυντικά, τουλάχιστον όσον αφορά στο gameplay κομμάτι του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το πιστεύει αυτό, αλλά πλέον όταν ακούω FF το τελευταίο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα παιχνίδι με χαρακτήρα, αισθητική και σενάριο. Το ΧΙΙ μπορεί να μην είχε ολοκληρωμένη ιστορία, είχε όμως χαρακτήρα. Πριν το ΧΙΙ άρχισε η μανία με τα spin offs, μανία που γιγαντώθηκε μεταξύ ΧΙΙ-ΧΙΙΙ και φυσικά με το ΧΙΙΙ τα standards για το σενάριο και την αισθητική (για μένα τουλάχιστον) πάτωσαν. Μην αναφερθώ στο σχεδιασμό. Ποτέ δεν περίμενα να κάνω παραλληλισμό μεταξύ FF και jPOP, το ΧΙΙΙ όμως τα κατάφερε και το ΧΙΙΙ-2 φαίνεται να το συνεχίζει πανηγυρικά. Σίγουρα πάντως αυτό το παιχνίδι το περιμένω μόνο και μόνο για να δω μία πιο καλά υλοποιημένη μορφή του battle system και των όσων αυτό έχει να προσφέρει.

Comment

Το versus και εγω πιστευω οτι πρεπει να ονομαστει 15... Ενταξει και 2 χρονια μετα το 13 να κυκλοφορησει, βρισκεται σε αναπτυξη 200 χρονια ξερω γω...σε καμια περιπτωση δεν νομιζω να πει κανεις οτι βγηκε γρηγορα...

Ποτέ δεν περίμενα να κάνω παραλληλισμό μεταξύ FF και jPOP, το ΧΙΙΙ όμως τα κατάφερε και το ΧΙΙΙ-2 φαίνεται να το συνεχίζει πανηγυρικά
      Δυστυχως συμφωνω με αυτο και μου φαινεται οντως περιεργο πως περασαμε σε αυτη την πλευρα σε θεματα χαρακτηρων και αισθητικης...

Παω να διαβασω το κειμενο στο gamasutra.

Edit: To yagyu παροτι το παιρνεις πιο ευκολα σχετικα με αλλα αντικειμενα του παιχνιδιου, η διαδικασια που μπαινεις ειναι πληρως ακυρη. Πρεπει να μπαινοβγαινεις στην περιοχη και να κανεις chain τα bombshells (τα οποια κανουν spawn με 20% chance) για να ανεβασεις τις πιθανοτητες, εμενα μου ειχε παρει 3-4 ωρες btw (και ειχαμε και διακοπες ρευματος τοτε και φοβομουν μη γινει τιποτα επικο ). To danjuro δεν το ειχα παρει και εχω σβησει την υπαρξη του απο τη μνημη μου .

Comment

Comment

To eida extes, poso poio ksenerwth h Serah? :/
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Είμαι πολύ αρνητικός με αυτό το παιχνίδι ρε γμτ . Θέλω πάρα πολύ να το παίξω, δεν το αρνούμαι, αλλά η αισθητική του και τα όσα βλέπω από τα trailer δε μου αρέσουν καθόλου. Ελπίζω τουλάχιστον το σενάριο να επικεντρωθεί στην προσπάθεια των ανθρώπων να συνηθίσουν το κλίμα και την κατάσταση στην Gran Pulse.

Η Serah είναι η χειρότερη επιλογή της S-E . Γιατί main character; Και moogle που μεταμορφώνεται σε όπλα;

Comment

Re an den htane h Serah den tha eixa kanena apolytws provlhma!
              Wraies poleis exei (ekeinh me thn vroxh einai kataplhktikh) kai wraio systhma maxhs, mexri kai ta quick time events einai kala, alla Serah?!?!?!??! kai moogle?!?!?!?!? ://///////////////////////
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Xαχαχαχα, ναι η αλήθεια είναι ότι η Serah είναι απαράδεκτη προσθήκη. Ειδικά η φάση που μεταμορφώνεται το moogle σε τόξο και το κάνει μία στροφή μέχρι να σημαδέψει... πόσο ψεύτικο show off .

Comment

Oute h fash me ta terata pokemon maresei btw.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Το καλύτερο θα ήταν η Serah να ψωφάει στις πρώτες 5 ώρες παιχνιδιού

Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση από Square να βάλει έναν χαρακτήρα δίχως κανένα βάθος(aka κλαψόμουνο) ως main character.

Όλα τα άλλα μου φαίνονται πολύ θετικά(και ιδιαίτερα τα quick time events,θεωρώ ότι ταιριάζουν γάντι με το γρήγορο σύστημα μάχης) αλλά πραγματικά αυτή η Serah έχει αρχίσει να μου κάθεται στον λαιμό.Ευτυχώς στο video είδαμε και Lightining ως playable character,ελπίζω να γίνεται σύντομα στο παιχνίδι αυτό.

Comment

Νόμιζα ότι γούσταρες Serah .

Comment

Ρε και γαμώ είναι η Serah για δευτερευών χαρακτήρα.Κλασικό γκομενάκι που δεν κάνει τίποτα και κρατάει την ομάδα πίσω αλλά επειδή ο brutal άντρας χαρακτήρας θέλει να καλλιεργήσει στα σπαρτά της την κρατάμε.

Εάν ήταν σε τέτοια φάση δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.ΑΛΛΑ όχι και super main character η ΚΛΩΣΣΑ

Comment

Fair enough .

Comment

To mali ths grias einai gia na to trws, oxi gia na trwei.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Σεξιστές. Μη δείτε όμορφη κοπελίτσα να πιάνει όπλο αμέσως να διαμαρτυρηθείτε.
                              Στο FF13 δεν ήταν κλαψιάρα η Σέρα (πότε να προλάβει άλλωστε) αν και στο τρέηλερ δείχνει τέτοια στοιχεία.
                              Η αρχή του τρέηλερ μου θυμίζει την εισαγωγή του FFX με τον Sin ενώ το τερατάκι στο 0.25 την Anima.
                              Ελπίζω πως η Σέρα και το νεαρός με τα μαύρα μαλλιά είναι ένας τρόπος για να τρολλάρει η Square τους fan και το περισσότερο παιχνίδι να βασίζεται στη Lightning και στον τύπο με τα μακριά μαλλιά.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Den kserw, ta teleftaia 2 xronia h Square oson afora ta FF sygekrimena, exei mprosta tis 2 ksekathares epiloges: thn xalia kai thn kalh kai gia kapoio logo phgainei panta me thn xalia...

Tha hthela na kserw poios skatas einai o ypefthynos gia na kseroume kai poion na vrizoume dhladh.
                                Den einai dynaton sxedon na katastrepseis mesa se 2 xronia se tetoio vathmo ena onoma pou xtizotane tosa xronia...
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...