Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Αυτό που με χαλάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ είναι τα dlc και η πολιτική που ακολουθείται.Ας ελπίσουμε να μην δούμε dlc που να έχουν σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού γιατί τότε ultra fail από μεριάς της square.
Είναι δεδομένο πως τα dlc θα έχουν σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν τελειώνει χωρίς τα dlc...
Μποϊκοτάζ τώρα!
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
To πήρα το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας το βιβλιαράκι περιμένοντας να κάνει update το Ps3 είμαι ανυπόμονος να βάλω το δισκάκι να παίξω. Αυτό το feeling με κάθε νέο FF τελικά καλά κρατεί. Μακάρι να είναι καλό το παιχνίδι!
Koita kairo pou dialeksa na mhn exw PS3 gamw!
Oute Soulcalibur 5, oute FFXIII wtf????
Perimenw tis gnwmes oswn epaiksan...
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
το τελειωσα χθες στις 26ωρες και κανω sidequesting atm, δεν εχω πολυ χρονο να γραψω αναλυτικες εντυπωσεις, επιγραμματικα αναφερω οτι ειναι οντως βελτιωμενο στους περισσοτερους τομεις αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο, πλην τοu difficulty που κυμαινεται σε βρεφονηπιακα επιπεδα, ακομα και στα optional bosses
Στις 3 ώρες είμαι, μόλις πήρα τα πρώτα mosters και ανακατεύω τα Paradigm Decks. Η αρχή στη πρώτη περιοχή ήταν ανυπόφορη, ένα βήμα, δέκα cut-scenes. Aκόμα σε tutorial φάση κινείται το παιχνίδι, το σκηνικό με τα time-travels φαινεται πάντως ενδιαφέρον και όμορφα δουλεμένο.
ΙΗΝΕ αν έχεις save του 13 αποθηκευμένο στην κονσόλα σου έχεις κάποια bonuses.Όταν ξεκινάει το παιχνίδι σου εμφανίζει μια σύνοψη της ιστορίας του 13 και σε πληροφορεί ότι θα έχεις κάποια bonuses.Τι ακριβώς θα σου δίνει και το πόσο σημαντικά είναι δεν ξέρω ακόμα.Πάντως στο inventory έχω ένα crystal που λέει στην επεξήγηση only for those who played ff13.Τι παίζει δεν ξέρω,θα το ψάξω και αν βρω θα σου γράψω εδώ.
Εdit:Οκ την βρήκαμε την άκρη.
Αν έχεις save του 13 στην κονσόλα παίρνεις.
-Ένα theme της lighting
-Στο inventory σου έχεις ένα αντικείμενο που λέγεται eternal crystal
-Αργότερα στο παιχνίδι βρίσκεις τα lighting και serah mask(δεν ξέρω σε τι χρησιμεύουν)
-Σε κάτι mini games στο καζίνο θα έχεις αυξημένη πιθανότητα για καλύτερα κέρδη.Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει.
-Όπως έγραψα και πιο πριν,μόλις ξεκινήσεις το παιχνίδι θα σου εμφανίσει σύνοψη της ιστορίας του 13
Αυτά πάνω κάτω.
Το ξεκίνησα και εγώ το παιχνίδι πάντως και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ.Είναι ξεκάθαρο ότι η square αναγνώρισε τα λάθη που έκανε με το 13 και προσπαθεί να τα διορθώσει,από την αρχή φωνάζει ότι βάλανε εξαρεύνηση και sidequests στο παιχνίδι.Οι serah και noel πάντως δεν είναι ενοχλητικοί όπως περίμενα,μάλλον θα έλεγα ότι μου αρέσουν κιόλας.Hyped,πάω να συνεχίσω!Περισσότερα όταν το προχωρήσω παραπάνω.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
]καλα δεν χρειαζεται βεβαια να αναφερω ποιανης fan δηλωνω ετσι?
ff13-2 max 60 ωρες platinum/1000αρι, 50-60 ωρες θα ελεγα ειναι το range
οτι απορειες εχετε και βαριεστε να ψαχνετε ρωτηστε εδω ειμαστε
καλα απιστευτο grinding δεν ειχε το ff13 συγκρητικα παντα με το τι κυκλοφορει εκει εξω απο jrpgs για grinding
το ff13 αν ξερεις τι κανεις και εχεις ενα roadmap γινεται και κατω απο 60 ωρες, βεβαια ο μεσος ορος του ειναι γυρω στις 100
edit: οχι δεν παιζουνε missables ουτε σε trophies, ισως στην αρχη χασεις καποια 5 stars σε bosses που απαιτουνται αλλα μπορεις να τα ξανακανεις αργοτερα οταν παρεις καποια αντικειμενα
Η square πρέπει να πάρει μαθήματα από την shadow hearts team για το πως δημιουργούνται οι ΣΩΣΤΟΙ comic relief χαρακτήρες.
Λοιπόν έκλεισα γύρω στις 8 ώρες.
Εντυπώσεις πολύ θετικές.Το παιχνίδι μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο περίμενα.
Τα γραφικά πολύ εντυπωσιακά,είναι παρόμοια με του 13 οπότε ξέρετε τι να περιμένετε.
Η μουσική με έχει αφήσει με ανάμεικτα συναισθήματα...Υπάρχουν κάποια πολύ ωραία κομμάτια που ακούγονται πολύ ευχάριστα,υπάρχουν άλλα που είναι απλώς υποφερτά αλλά υπάρχουξν και ορισμένα που δεν ακούγονται με τίποτα.(όπως το κομματι που παίζει όταν πολεμάς το τεραστιο φλαν)
Το σύστημα μάχης είναι το κλασσικό paradigm sift σύστημα που ξέρουμε και αγαπάμε αλλά με ορισμένες αναβαθμίσεις.Πλέον μπορείς να παραμετροποιήσεις την συμπεριφορά των ηρώων σου στην μάχη πέρα από το να τους αναθέσεις έναν συγκεκριμένο ρόλο.Έτσι,μπορείς να τους βάλεις να εστιάζουν σε έναν εχθρό,να χρησιμοποιούν επιθέσεις που στοχεύουν πολλούς ή απλά να επιλέξεις την default AI του paradigm.
Επίσης να πω ότι η δυσκολία μου φαίνεται οκ.Οι απλές μάχες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τα bosses είναι αρκετά προκλητικά και σύνθετα με πολλές επιθέσεις που προκαλούν πολλή ζημιά και μπόλικα debuffs.Απλά πλέον δεν υπάρχει level cap αναλόγως το κεφάλαιο της ιστορίας που βρίσκεσαι και έτσι μπορείς να κάνεις power leveling αρκετά εύκολα δεδομένης της ανοιχτής φύσης του παιχνιδιού.
Το σύστημα με τα τέρατα πολύ ωραίο επίσης.Στην ουσία μετά την μάχη υπάρχει πιθανότητα να πιάσεις ένα τέρας και να το χρησιμοποιήσεις στην μάχη.Τα τέρατα μπορείς να τα δυναμώσεις μέσω αντικειμένων που παίρνεις μετά την μάχη ή από τα μαγαζιά και έχουν ένα μόνο ρόλο.Πχ άλλο είναι ravager,άλλο medic κτλ κτλ.
Το σενάριο παρόλο που έχει φάει πολύ κράξιμο εμένα μου αρέσει πολύ πάντως.Οι διάλογοι θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτεροι αλλά η ιστορία φαίνεται πολλά υποσχομενη και σκοτεινή.Είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν.
Η πιο μεγάλη αλλαγή του τίτλου είναι το ότι πλέον έχουμε παιχνιδι ανοιχτό...Μιλάμε έχουμε πλέον ανοιχτές περιοχές,με εναλλακτικά μονοπάτια,κρυμμένα αντικείμενα που απαιτούν παρατήρηση και εξερεύνηση,npcs με τους οποίος μπορείς να αλληληπιδράσεις και να πάρεις quests,κρυφές περιοχές...Ta quests ειναι τα κλασσικά,απαιτείται είτε να βρεις κάποια αντικείμενα είτε να σκοτώσεις κάποιο δύσκολο τέρας.Μου άρεσε πολύ πάντως το ότι σε ανταμοίβουν με experience.Μιλάμε επιτέλους έχουμε ένα hd final fantasy με εξερεύνηση.
Επίσης να πω ότι η δράση είναι ανοιχτή.Μπορείς να επιλέξεις σε ποια περιοχή θα πας μετά.Δεν θα πω περισσότερα για το πως λειτουργεί το σύστημα για να μην ρίξω spoilers.
Όσον αφορά τους χαρακτήρες τώρα.Η Serah δεν είναι τόσο ενοχλητική όσο νόμιζα.Δεν πολυπείθει για χαρακτήρας που πολεμάει αλλά και πάλι μπορείς να πεις ότι είναι συμπαθητική.Ο Noel από την άλλη μου άρεσε πολύ.Δεν είναι ο κλασσικός χαζοχαρούμενος anime χαρακτήρας,είναι ρεαλιστής,ως ένα βαθμό κυνικός και φαίνεται να έχει ενδιαφέρουσα ιστορία να πει.Μην κρίνετε από τα τρεηλερ,είναι πολύ καλύτερος χαρακτήρας από ότι φαίνεται.Επίσης εμφανίζονται και χαρακτήρες από το 13.
Αυτά πάνω κάτω.Το παιχνίδι γενικά μου αρέσει πολύ και το διασκεδάζω πολύ.Το κυριότερο μειονέκτημά του είναι οι διάλογοι που θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτεροι αλλά δεν πιστεύω ότι θα αποθαρρύνουν κάποιον να ασχοληθεί.Όταν το προχωρήσω και άλλο θα γράψω και άλλα.;)
Α και κάτι που ξέχασα να γράψω πιο πριν...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ CHOCOLINA!!!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment