Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Leipei to XII kai eftyxws dhladh giati tha eixame dramata
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Evans, Satisfied kai me to parapanw!!!
Pou einai to mamhmeno to like button????!!!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
WoW, πως το καλο βγαλατε τον Caius στο Dark Void για το Paradox Ending της Serah ??
Πηγα με maxed out ρολους, Odin weapons, Golden Chocobo-Blue Chocobo- Flanitor (maxed) στο Paradigm Pack και δεν προλαβα να σταυρωσω χτυπημα . Το Green Chocobo btw ειναι τοσο καλος medic ? Το εχω φτασει level 60 αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα, με βολευε πολυ ο Flanitor λογω του Feral Link το οποιο ειναι God like απ'ολες τις αποψεις (φορτιζει και γρηγορα). Anyway ισως ξεκινησω λιγο farming για να βελτιωσω τα Chichu και Green Chocobo + να παρω τα τελευταια ultimate weapons για να δω ποσο βοηθουν.
Εχω φτασει 156 fragments και μου μενουν το συγκεκριμενο paradox ending, τα 2 fragments που αγοραζεις απο το Serendipity (εχω αρκετα Gills για να τα παρω αλλα θα το παλεψω απο το Chocobo Racing που δεν ασχοληθει ακομα + θελω τα χρηματα για τα οπλα απο την Chocolina) και αυτο του Bestiary που ουσιαστικα το εχω συμπληρωσει και μου μενει ο Caius για να ειμαι κομπλε. Btw το Lucky Coin ευτυχως εφυγε ευκολα (6000 coins και auto play) γιατι ειχα ακουσει τραγικα πραγματα .
Post Game απ'οτι ειδα υπαρχουν ενα σωρο πραγματα να κανεις που δεν υπολογιζονται στην trophy list (unique monsters, tames, crafting κλπ) και οk ειναι για το playing forever της υποθεσης. Συνεχιζουμε...
Kαταρχας να πω ένα μπράβο για το πολύ καλό ποστ τελικών εντυπώσεών σου.;)
Συμφωνώ απολύτως σε όλα όσα λες και θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά πως το 13-2 είναι πολύ καλό και φρέσκο παιχνίδι αλλά μένει πίσω λόγω χαζών λαθών.Αν είχε την δυσκολία του 13 το σύστημα μάχης θα έλαμπε πραγματικά καθώς λόγω της ανοιχτής φύσης του παιχνιδιού και του monster breeding το gameplay θα ήταν αξεπέραστο.Μεγάλο φαουλ επίσης και το script,σε κάθε διάλογο και cutscene επαναλάμβαναν τις ίδιες λέξεις και φράσεις (paradox,lets save the future κτλ κτλ).Θέλω να πιστεύω ότι θα λάβουν υπόψιν τους το feedback και θα προσέξουν περισσότερο στο final fantasy 13-3 που από ότι φαίνεται θα βγει.Η square πάντως έχει καταλάβει ότι έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει περισσότερο.
O caius στο paradox της serra είναι από τις πιο δύσκολες μάχες στο παιχνίδι,είχα δυσκολευτεί και εγώ πολύ εκεί.Φέρε ένα αναβαθμισμένο sentinel τέρας για να τραβάει τις επιθέσεις του και δεν θα δυσκολευτείς να τον νικήσεις.Εγώ τουλάχιστον έτσι τον έβγαλα.
Το green chocobo είναι πάρα πολύ καλό (εγώ αυτό χρησιμοποιούσα και με είχε βολέψει πολύ) αλλά και το flanitor είναι εξαιρετικό.Αφού σε βόλεψε το flanitor δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις,εξάλλου ο healer δεν παίζει μεγάλο ρόλο στις μάχες.
Έχει πολλά μυστικά τέρατα για να βρεις.Τα πιο σημαντικά είναι το silver chocobo που είναι το καλύτερο για τους αγώνες και το chichu που αποτελεί τον καλύτερο commando.Πάρε ένα βιντεακι για να τα βρεις εύκολα.
Το raspatil το νίκησες;Με διαφορά η αγαπημένη μου μάχη στο παιχνίδι.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Θέλω να πιστεύω ότι θα λάβουν υπόψιν τους το feedback και θα προσέξουν περισσότερο στο final fantasy 13-3 που από ότι φαίνεται θα βγει.Η square πάντως έχει καταλάβει ότι έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει περισσότερο.
Μετα το XIII-2 η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να βγει sequel παροτι στην αρχη δεν ειχα παρει με καλο ματι το ολο project. Γενικα το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ και θα ηθελα να δω και ενα κλεισιμο αυτης της ιδεας που να μην εχει κανενα flaw... Απο κει και περα το θεμα με τους fans δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γυρισει πισω . Το ΧΙΙΙ-2 ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι που οπως ειπες χανει πραγματικα απο αστεια λαθη (ας εβγαζαν πχ νωρις ενα patch που να ειχε και hard mode και πανω κατω θα ηταν ολα ok) αλλα σε forums κλπ ειδα και κριτικη τελειως αστοχη εως οτι να ναι. Δεν μπορω να καταλαβω με τι ειδους παιχνιδι οι οπαδοι της S-E θα ειναι ευχαριστημενοι (εδω και για το XII εχω δει κατα καιρους αποψεις που με κανουν να τραβαω τα μαλια μου).
O caius στο paradox της serra είναι από τις πιο δύσκολες μάχες στο παιχνίδι,είχα δυσκολευτεί και εγώ πολύ εκεί.Φέρε ένα αναβαθμισμένο sentinel τέρας για να τραβάει τις επιθέσεις του και δεν θα δυσκολευτείς να τον νικήσεις.Εγώ τουλάχιστον έτσι τον έβγαλα.
Thnx for the info ;). Γενικα δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου SENs στα monsters οποτε ειναι ευκαιρια, επιπλεον το silver chocobo περιμενει και για την arena οποτε μαλλον θα κινηθω προς τα εκει. Με τα unique monsters btw γινεται ψιλοχαμος, δεν περιμενα να εχει τοσα πολλα... Μονο το Silver Chocobo ειχα βρει ψιλοτυχαια.
Το raspatil το νίκησες;Με διαφορά η αγαπημένη μου μάχη στο παιχνίδι.
Ναι και μενα απο τις αγαπημενες μου μαχες, πολυ ωραια δομημενη. Στην πορεια για το Platinum παντως με Battlemania Fragment γενικα υπαρχουν ωραιες αναμετρησεις (ειδικα αν τις παιξεις σε πιο χαμηλα levels- ξεκινησεις το ψαξιμο χωρις maxed out ρολους).
Deus η μαχη τελικα εφυγε οπως ειπες και σχετικα ευκολα μαλιστα καθως λογω των upgrades-fusions που ειχα ριξει για το chocobo racing, το Silver Chocobo ειχε γινει παντοδυναμο.
Εν τελει με Traps και Adamantines δεν πολυασχοληθηκα (αν και καταφερα να φτιαξω τα durable collector catalogs) μιας και τα odin weapons ειναι τα πιο δυνατα οπλα οταν φτασεις τα 160 fragments (μπηκα στον πειρασμο να ασχοληθω με τα ATB+1 weapons αλλα τελικα το αφησα).
Το secret ending ηταν ωραιο αλλα μικρο και πανω κατω περιγραφει κατι που ειχες φανταστει οτι θα συμβαινει. Ειδα επισης στο Youtube το Requiem of a Godess που επισης σεναριακα δεν θα ελεγα οτι προσθετει κατι ιδιαιτερο αλλα απλα συμπληρωνει το cliffhanger τελος του main παιχνιδιου. Απ'οτι παρατηρησα εχουν αλλαξει καπως τα roles και τα classes παντως και η μαχη φαινοταν αρκετα ενδιαφερουσα... τωρα σαν DLC δεν θα ελεγα οτι αξιζει απο τη στιγμη που σου δινει λιγο ακομα σεναριο και ουσιαστικα μια μονο μαχη.
Anyway, overall καταευχαριστηθηκα το game και περιμενω πως και πως την ανακοινωση του XIII-3 που λογικα θα γινει καποια στιγμη (μιας και το clossure παραμενει ανοικτο). Μακαρι να ακουσουμε κατι στο Tokyo Game Show.
Το ρολοι γραφει 72 ωρες, αλλα γενικα ασχοληθηκα και με αλλα πραγματα περα απο αυτα του trophy list. Θα ελεγα οτι ο μεσος ορος για το platinum ειναι γυρω στις 60 ωρες.
Ναι το XIII ειναι μεγαλυτερο παιχνιδι και ως προς το main quest αλλα και σε οτι αφορα το Platinum (εγω το πηγα στις 110+ αν θυμαμαι καλα). Το XIII-2 βεβαια ειναι πολυ πιο ευχαριστο για το 100% completion, εχει και αυτο καποια ακυρα πραγματα (lucky coin για παραδειγμα) αλλα overall η ολη πορεια ειναι πολυ ενδιαφερουσα και εχει να σου προσφερει πραγματα ως προς το game.
Comment