Announcement

Collapse
No announcement yet.

L.A. Noire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Titus View Post
    Ναι μωρή αρρώστια Loggo, ναι...

Από έγχρωμα noir προτείνω ανεπιφύλακτα την "Chinatown" του Ρομάν Πολάνσκι με πρωταγωνιστή το Τζακ Νίκολσον. ΤΑΙΝΙΑΡΑ.

Υπάρχουν επίσης αρκετές ταινίες του'70 - '80 (όπως το" The French Connection" ή αλλιώς ο Άνθρωπος από τη Γαλλία, με το Τζην Χάκμαν) και, κυρίως εξαιρετικές γαλλικές ταινίες όπως τα "Αντίο Φίλε", "Μπορσαλίνο", "Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο", "Ασανσέρ για δολοφόνους" κλπ κλπ με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Αλαίν Ντελόν, Ζαν Πωλ Μπελμοντό κλπ που είναι και ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Συστήνονται.

Από πιο πρόσφατες το L.A. Confidential δεν είναι κακό αλλά δε θα το έλεγα noir.

Και ναι, πρώτος και καλύτερος ο Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ στο "Γεράκι της Μάλτας" και έπεται ο Ρόμπερτ Μίτσαμ σε όσες ταινίες κάνει το ντετέκτιβ Μάρλοου, όπως πχ "Ο μεγάλος ύπνος".
    Δεν πάνε πίσω και οι γνωστοί ντετέκτιβς(Sherlock Holmes, Hercules Poirot, Ms Marples etc). Κλασσικά πράγματα...

Πρέπει κάποια στιγμή να διαβάσω τα βιβλία της Agatha Christie...
    sigpic

Comment

Με ίσως ελάχιστες ιστορίες του Holmes όμως, δε τα λες Noir τα παραπάνω (και ναι όποιος γουστάρει αστυνομικές ιστορίες και δεν έχει πιάσει AC ακόμα να καείιιιιιιιιιιιι)
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Τάννο ξεκίνα με το "and then there were none" απίστευτη ιστορία (στα ελληνικά λέγεται νομίζω "10 μικροί νέγροι" -ή παίξε το adventure game,σαν φαν σου λέω ότι έχει κρατήσει την ατμόσφαιρα)
        Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Somari View Post
          Τάννο ξεκίνα με το "and then there were none" απίστευτη ιστορία (στα ελληνικά λέγεται νομίζω "10 μικροί νέγροι" -ή παίξε το adventure game,σαν φαν σου λέω ότι έχει κρατήσει την ατμόσφαιρα)
          Άμα το βρω, why not? Κι εγώ δηλώνω fan των adventures.
          sigpic

Comment

Ennousa san fan tou vivliou, alla you get the picture.
            Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Titus View Post
              Ναι μωρή αρρώστια Loggo, ναι...

Από έγχρωμα noir προτείνω ανεπιφύλακτα την "Chinatown" του Ρομάν Πολάνσκι με πρωταγωνιστή το Τζακ Νίκολσον. ΤΑΙΝΙΑΡΑ.

Υπάρχουν επίσης αρκετές ταινίες του'70 - '80 (όπως το" The French Connection" ή αλλιώς ο Άνθρωπος από τη Γαλλία, με το Τζην Χάκμαν) και, κυρίως εξαιρετικές γαλλικές ταινίες όπως τα "Αντίο Φίλε", "Μπορσαλίνο", "Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο", "Ασανσέρ για δολοφόνους" κλπ κλπ με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Αλαίν Ντελόν, Ζαν Πωλ Μπελμοντό κλπ που είναι και ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Συστήνονται.

Από πιο πρόσφατες το L.A. Confidential δεν είναι κακό αλλά δε θα το έλεγα noir.

Και ναι, πρώτος και καλύτερος ο Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ στο "Γεράκι της Μάλτας" και έπεται ο Ρόμπερτ Μίτσαμ σε όσες ταινίες κάνει το ντετέκτιβ Μάρλοου, όπως πχ "Ο μεγάλος ύπνος".
              Πω ναι οντως, έχεις δίκιο, το Chinatown! Το εχω δει και ειναι όντως εξαιρετικό. Τα υπόλοιπα ηδη κανω search για να τα βρω.

Υ.Γ. Πρεπει να ανοίξουμε θέμα για Adventures, με εχει πιάσει μια απίστευτη λαχτάρα να ξαναπιάσω το genre αν και δυστυχώς πλέον η δομή του ειναι απαρχαιωμένη. Πρώτοι στόχοι, The Last Express και The Dig.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

OXI OXI OXI!

Δες το θέμα για το Gray Matter που άνοιξα τώρα. Επίσης το The Last Express κυκλοφόρησε στο GOG (φαντάζομαι εκεί το είδες) οπότε χτύπα το στις γνωστες εξευτελιστικές τιμές. Αν θες Κάτι πραγματικά άρρωστο, το I have no mouth and I must scream βρίσκεται στο σκληρό μου οπότε ΠΜ

Για τις ταινίες, αν δε βρίσκεις κάποια ρώτα με γιατί οι μεταφράσεις είναι ως γνωστόν άσχετες.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα, ορίστε ένα ακόμα making of

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Εγινε update το website του L.A. Noire, ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ, πολυ καλη δουλεια: http://www.rockstargames.com/lanoire...ref/?redirect=

Comment

Το εξώφυλλο της αμερικάνικης έκδοσης δεν με τρέλανε πάντως,ελπίζω να έχουμε κάτι παρόμοιο όπως στην περίπτωση του Heavy Rain με τα εξώφυλλα

To site πολύ προσεγμένο και μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού πάντως.

Comment

Όμως το λογότυπο της R κάνει πολύ μπαμ και δεν ταιριάζει με το εξώφυλλο αυτό.

Εγώ πάντως θα πάρω αυτό του PC.
                      sigpic

Comment

Earth το Tanno : δεν υπαρχει εκδοση για PC παρε τα παπακια μου ΟΥΤΕ θελουμε port στο pc μετα απτα καραγκιοζιλικια που δειξανε οτι μπορουνε να κανουνε στο GTAIV.

Κατι ηξερα τελικα που δεν ενεδωσα στο red dead redemption, οπως καποιοι εχουνε κολλημα και προτιμανε modern warfare απο WW2 και sci-fi ετσι και εμενα το western setting με αφηνει ψιλο-αδιαφορο.

Λογικα δεν θα φερνει πολυ στο gameplay του mafia για να μην φαει κραξιμο απτους ιδιους γκασμαδες που εχουν για reviewer τα διαφορα site, απτην αλλη αφου γραφει rockstar επανω το 9αρακι απτο IGN ειναι εγγυημενο no matter what

Comment

Ενδιαφέρον παιχνίδι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το τιμήσω. Έρχεται χωρίς τυμπανοκρουσίες όπως άλλωστε και το Red Dead Redemption που αποδείχτηκε έπος εν εντιθέση με το GTAIV που ήρθε με τυμπανοκρουσίες αλλά προσωπικά εγώ περίμενα περισσότερα, δεν με ικανοποίησε πλήρως, πέρα από τα τεχνικά προβλήματά (όπως κάκιστο frame rate) που έχει στο ps3 όπου το τερμάτησα.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Φρεσκο trailer.

[YOUTUBEHD]0yZ0T_t5j4s[/YOUTUBEHD]

Εκπληκτικα facial animations.

Comment

Ότι και να πούμε είναι λίγο πιστεύω goty 2011 , χαλαρά...
                              Άρε R* το έκανες σωστά με το RDR και το κάνεις τέλεια με το LA : NOIRE , way to go !

Comment

TI EINAI AYTO?????????

Καλά για εμένα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι μέχρι το Uncharted 3,φαίνεται εκπληκτικό!!!

Comment

Working...
                                X