Announcement

Collapse
No announcement yet.

L.A. Noire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Burai_Fighter View Post
    http://kotaku.com/5802203/14-minutes...pected-thrills

Δείτε το σαν guide για το πώς περίπου παίζει το game. Το συγκεκριμένο vid αποδίδει πιστά το κλίμα αν κρίνω από ό,τι γράφεται στο neogaf και γενικά πουλάει το game. Τα facial expressions απλά δεν υπάρχουν.
    Καλά έπαθα πλάκα, τελικά θα το σκάσω το πενηντάρι

Έχω να πάρω game στο ps3 απο τον περσινό Ιούλιο (Wipeout HD).

Επίσης βλέπω πως το game τρέχει ομαλότατα στο ps3 και τα γραφικά είναι εξαιρετικά.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Από τις πρώτες συγκρίσεις μέχρι στιγμής, η PS3 έκδοση όντως φαίνεται πως είναι η ανώτερη. Όχι μόνο στο θέμα του disc swapping αλλά και σε θέματα performance. Περιμένουμε βέβαια και την άποψη του Digital Foundry.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Όχι ρε να πάρει, με τίποτα δεν ήθελα το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι καλύτερο στο PS3 :xp: .

Comment

Αγοράστηκε σήμερα με δώρο το official soundtrack και την αποστολή A Slip Of The Tongue.
          Τελειώνω το Bulletstorm και αρχίζω!

Comment

Από που ρε παιδί;
            Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
              Από που ρε παιδί;
              Preorder από Seven.

Comment

Είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι είναι πολύ Heavy Rain-ικο;
                Δλδ. ότι και να κάνεις η υπόθεση θα λυθεί ούτως ή άλλως;
                Ακόμα αρχή είμαι (μόλις τελείωσα το traffic) αλλά αυτή την εντύπωση έχω μέχρι τώρα.
                Τουλάχιστον στο HR ανάλογα με τις επιλογές σου (ή τις μη επιλογές σου) άλλαζε και το ρου της ιστορίας. Στο Noire έχω την εντύπωση ότι το μόνο που αλλάζει είναι τα στατιστικά σου στο τέλος της υπόθεσης (πόσα clues βρήκες, πόσες questions είναι σωστές κτλ)

Χθες έπαιξα την τελευταία υπόθεση του traffic, αυτή με τον movie producer και το σκηνικό με το αμάξι). Βρήκα μερικά clues, έκανα τις default ερωτήσεις, πήγα στο σετ της ταινίας και η υπόθεση λύθηκε μόνη της. Scripted τελείως. Στην προηγούμενη αποστολή με το αυτοκινητιστικό απλώς πας στο νεκροτομείο σου λέει ο ιατροδικαστής ότι βρήκε μαχαιριές (οπότε φαντάζομαι ότι ούτε το μαχαίρι στον κάδο δεν χρειαζόταν να βρεις) πας στο σπίτι της γυναίκας του και βλέπεις την cutscene τέλους.

Μέχρι στιγμής δε νοιώθω καθόλου σαν ντετέκτιβ είναι η αλήθεια.

Comment

Μπορεί απλά να είσαι πολύ έξυπνος και να βγαίνουν πολύ εύκολα οι υποθέσεις.

Για γράψε και πέντε λόγια για το πώς παίζει, τη δομή κλπ.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                    Μπορεί απλά να είσαι πολύ έξυπνος και να βγαίνουν πολύ εύκολα οι υποθέσεις.

Για γράψε και πέντε λόγια για το πώς παίζει, τη δομή κλπ.
                    Γίνεται ένα σκηνικό. Ας πούμε εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο. Πας στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεις clues (πχ απ'το πορτοφόλι του θύματος βρίσκεις την διευθυνση του). Τα περισσότερα clues είναι πολύ εύκολο να τα βρεις μιας και είναι μπροστά σου.
                    Πας πχ σπίτι του ανακρίνεις την γυναίκα του, προσπαθείς να καταλάβεις αν ψεύδεται (που τις περισσότερες φορές είναι ολοφάνερο απ'τις γκριμάτσες) και μετά απ'τα infos που θα σου δώσει πας σε άλλη διεύθυνση κτλ.

Το παράπονο μου είναι ότι και τα μισά clues να βρεις και τις μισές ερωτήσεις να κάνεις σωστά πάλι θα την λύσεις. Σε μία απ'τις πρώτες αποστολές βρήκα 2/6 clues και 2/7 correct answers και την υπόθεση την έλυσα χωρίς να κουραστώ καθόλου.
                    Εγώ αλλιώς το φανταζόμουν. Ότι αν δεν στίψεις το μυαλό σου η υπόθεση δεν προχωράει.

Είμαι αρχή ακόμα οπότε ευελπιστώ να αλλάξει στην πορεία.

edit: Μετά από το απαραίτητο google search ισχύει τελικά αυτό που λέω. Και όλα λάθος να τα κάνεις την υπόθεση θα την λύσεις ούτως ή άλλως. Το μόνο που αλλάζει είναι πως θα την λύσεις. Ξενέρα.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post

edit: Μετά από το απαραίτητο google search ισχύει τελικά αυτό που λέω. Και όλα λάθος να τα κάνεις την υπόθεση θα την λύσεις ούτως ή άλλως. Το μόνο που αλλάζει είναι πως θα την λύσεις. Ξενέρα.
                      Ώρες ώρες νομίζω πως οι developers πιστεύουν πως το κοινό τους είναι κλωνοι του Ραμπίδη
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                        Ώρες ώρες νομίζω πως οι developers πιστεύουν πως το κοινό τους είναι κλωνοι του Ραμπίδη

+9000

Παλι καλα που δεν ενεδωσα στο hype δηλαδη, περιμενουμε το επομενο παιχνιδι που θα χρησιμοποιει την ιδια τεχνολογια μπας και ειναι λιγοτερο casual friendly, μην ξεχναμε ομως οτι δεν χρειαζεσαι τα τελεια facial animation για να περασεις το νοημα στον θεατη, παιχνιδαρες οπως το deadly premonition το αποδεικνυουν περιτρανα αυτο !

Comment

βρισκομαι προς το τελος, η ολη δυσκολια ειναι να βρεις ολα τα στοιχεια και ολες τις ερωτησεις σωστα για να παρεις 5 stars στις υποθεσεις και δεν ειναι καθολου ευκολο να βρεις ολες τις ερωτησεις σωστα ακομα και με την χρηση των intiuition points

η αληθεια ειναι οτι η δομη των story cases ειναι επαναλαμβανομρνη ο χειρισμος βαρυς και δυστροπος στο action κομματι τις λιγες φορες που παρουσιαζεται στις story cases, εχει και sidequests στη μορφη των street crimes που εxουν σαφως περισσοτερα action στοιχεια και τελος αρκετα μεγαλη γκαμα απο collectibles οπως newspapers,landmarks και vehicles

το script , το soundtrack η ατμοσφαιρα τα voice overs και φυσικα η νεα τεχνολογια με τα facial expressions ειναι αψοφα και εντυποσιακα κατα τα αλλα ειναι προφανες οτι το παιχνιδι φτιαχτηκε κυριως για attraction σε αυτη την νεα τεχνολογια καθως το action κομματι απογοητευει λιγο

Comment

Με αυτά που λέτε το παιχνίδι φαντάζει...αδιάφορο. Έχει τίποτα ενδιαφέρον κι αν ναι, τι;

Comment

Vaynard η πόλη παρουσιάζει κάνα ενδιαφέρον; Δεν την έχω γυρίσει καθόλου αλλά μου φαίνεται εντελώς νεκρή.

Comment

η ολη δυσκολια ειναι να βρεις ολα τα στοιχεια και ολες τις ερωτησεις σωστα για να παρεις 5 stars στις υποθεσεις
                                Και όλα λάθος να τα κάνεις την υπόθεση θα την λύσεις ούτως ή άλλως. Το μόνο που αλλάζει είναι πως θα την λύσεις. Ξενέρα.
                                Στεκομαι περισσοτερο στα παραπανω και η αληθεια ειναι οτι ψιλοξενερωσα με αυτα που ειπαν τα παιδια εδω αλλα και με το τι γραφεται σε forums του εξωτερικου. Βασικα περιμενα η ολη φαση με την παρατηρηση facial expressions, το πως διαχειριζεσαι την καθε υποθεση, το ποσα στοιχεια βρισκεις κλπ να διαμορφωνουν και να αλλαζουν αντιστοιχα την πορεια της ιστοριας. Με αλλα λογια δεν μου αρεσει που οι υποθεσεις λυνονται οτι και να κανεις και το μονο αντικτυπο ειναι στο ranking των cases.

Το action κομματι ok δεν με πειραζει που ειναι περιορισμενο, ουτως ή αλλως το περιμενα οτι το παιχνιδι δεν θα βασιζεται εκει...

Τεσπα περιμενω κι'αλλο feedback απ'οσους το προχωρησουν (τα τελευταια post παιδια ειναι πολυ κατατοπιστικα btw) και θα δω κατα ποσο θα παω σε αγορα ή οχι.

Comment

Working...
                                X