Originally posted by straier
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
L.A. Noire
Collapse
X
-
Originally posted by straier View PostΜέσα από τη συζήτηση συνειδητοποίησα πως η ιδέα για το L.A. Noire ήταν δική μου.
Όταν ήμουν μικρός και διάβαζα Μίκυ Μυστήριο σκεφτόμουν πόσο τέλειο θα ήταν ένα παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στο Μίκυ Σίτι και στο οποίο θα μπορείς να γυρνάς ελεύθερα (σε στυλ sandbox game αν και τότε δεν υπήρχαν τέτοια παιχνίδια, μήπως τελικά ανακάλυψα και τα sandbox;) για να λύσεις τις υποθέσεις. Σύμφωνα με το concept αν δεν έκανες τις σωστές ερωτήσεις, δεν έβρισκες τα σωστά στοιχεία και δεν ήσουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή θα αποτύγχανες ή θα αγνοούσες ακόμη την ύπαρξη κάποιων υποθέσεων. Το L.A.N. είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαστε εκεί ακόμα. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε κάτι που να προσεγγίζει περισσότερο το όραμά μου...
πως φαινεται οτι διαβαζα τα facts λιγο πριν κανω αυτο το ποστ.
Comment
-
Αυτό με τον Τζακ straier δεν το έπιασα... Η αλήθεια είναι πως πέρασαν αρκετά χρόνια από τη σύλληψη της ιδέας μου μέχρι το Grand Theft Auto III.
Α ναι, ξέχασα να αναφέρω πως μάλλον ανακάλυψα και το cel-shading.
Φυσικά ένα παιχνίδι με το Μίκυ πρέπει να φαίνεται δισδιάστατο, σαν καρτούν.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ειναι Τσακ, γιατι πολλοι κανουν αυτο το λαθος δε καταλαβαινω...
ΥΓ: Το καλυτερο με τον Τσακ που ακουσα το τελευταιο καιρο ειναι οτι "ο Τσακ Νορις ξερει ποια ομαδα κερδισε η Χαβαϋ με 5 - 0."
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΕιναι Τσακ, γιατι πολλοι κανουν αυτο το λαθος δε καταλαβαινω...
ΥΓ: Το καλυτερο με τον Τσακ που ακουσα το τελευταιο καιρο ειναι οτι "ο Τσακ Νορις ξερει ποια ομαδα κερδισε η Χαβαϋ με 5 - 0."There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Έβαλα Witcher να πάρω μια γεύση, είδα τα βυζιά της Triss και άρχισα το LA Noire. Κόλλησα με το παιχνίδι. Για νιοστή φορά, οι εκφράσεις στα πρόσωπα παίζουν σε άλλο επίπεδο, πρωτόγνωρο. Η πρώτη επαφή με ανάκριση και οι αντιδράσεις αυτού που έχεις απεναντί σου, απίστευτα.
Μου τη δίνει λίγο η φάτσα του πρωταγωνιστή και το όλο μπατσοσκηνικό στην αρχή αλλά λογικά ανεβαίνοντας Ranks θα έχω και καλύτερες υποθέσεις με σεξ, drugs και kill 'em all.
Φοβερή πρώτη αίσθηση πάντως. Ατμόσφαιρα σούπερ, σε ρουφάει μέσα στην εποχή.sigpic
Comment
-
Το ξεκινησα και εγω εδω και 2 μέρες και μπορώ να πω πως ειναι έτσι όπως το περιμενα , facial expressions απο αλο πλανητη , ενας άπειρος χαρτης του L.A και μπόλικες υποθέσεις και sub-quests . Ετσι όπως μας έχει συνηθήσει η Rockstar από άλλους τίτλους.
Το μόνο που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχω παρατηρίσει κάποια bugs 2-3 φορές και έχει crush-αρει το game 1 φορά .
Επίσης θα ήθελα , όταν κάποιος κακοποιός έχει πιάσει κάποιον όμηρο και τον απειλεί με το όπλο του να μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί του για να μην τον σκοτώσει. Δηλαδή, όπως έχει την επιλογή truth,doubt και lie όταν ρωτάω suspects και witnesses να έχει μία επιλογή "negotiation" για να μην χρησιμοποιηθεί βία.
PS: Francis York Morgan>>>>>>>>>>>>>Cole Phelps.
Comment
-
Originally posted by Bartman View PostΤο ξεκινησα και εγω εδω και 2 μέρες και μπορώ να πω πως ειναι έτσι όπως το περιμενα , facial expressions απο αλο πλανητη , ενας άπειρος χαρτης του L.A και μπόλικες υποθέσεις και sub-quests . Ετσι όπως μας έχει συνηθήσει η Rockstar από άλλους τίτλους.
Το μόνο που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχω παρατηρίσει κάποια bugs 2-3 φορές και έχει crush-αρει το game 1 φορά .
Επίσης θα ήθελα , όταν κάποιος κακοποιός έχει πιάσει κάποιον όμηρο και τον απειλεί με το όπλο του να μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί του για να μην τον σκοτώσει. Δηλαδή, όπως έχει την επιλογή truth,doubt και lie όταν ρωτάω suspects και witnesses να έχει μία επιλογή "negotiation" για να μην χρησιμοποιηθεί βία.
PS: Francis York Morgan>>>>>>>>>>>>>Cole Phelps.
Comment
-
Στο development ειναι και η Team Bondi και η Rockstar, τουλαχιστον ετσι αναγραφεται, τωρα βεβαια δεν ξερω σε ποιο βαθμο ασχοληθηκε η δευτερη. Μπορει να καταπιαστηκε με την περιφερεια του τιτλου, το shooting system και ο χειρισμος του ηρωα για παραδειγμα μοιαζουν να εχουν περασει αυτουσια απο το GTA 4.
Comment
Comment