Announcement

Collapse
No announcement yet.

L.A. Noire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by straier View Post
    Μέσα από τη συζήτηση συνειδητοποίησα πως η ιδέα για το L.A. Noire ήταν δική μου.
    Όταν ήμουν μικρός και διάβαζα Μίκυ Μυστήριο σκεφτόμουν πόσο τέλειο θα ήταν ένα παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στο Μίκυ Σίτι και στο οποίο θα μπορείς να γυρνάς ελεύθερα (σε στυλ sandbox game αν και τότε δεν υπήρχαν τέτοια παιχνίδια, μήπως τελικά ανακάλυψα και τα sandbox;) για να λύσεις τις υποθέσεις. Σύμφωνα με το concept αν δεν έκανες τις σωστές ερωτήσεις, δεν έβρισκες τα σωστά στοιχεία και δεν ήσουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή θα αποτύγχανες ή θα αγνοούσες ακόμη την ύπαρξη κάποιων υποθέσεων. Το L.A.N. είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαστε εκεί ακόμα. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε κάτι που να προσεγγίζει περισσότερο το όραμά μου...
    I would buy that.

Comment

Μέσα από τη συζήτηση συνειδητοποίησα πως η ιδέα για το L.A. Noire ήταν δική μου.
      Όταν ήμουν μικρός και διάβαζα Μίκυ Μυστήριο σκεφτόμουν πόσο τέλειο θα ήταν ένα παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στο Μίκυ Σίτι και στο οποίο θα μπορείς να γυρνάς ελεύθερα (σε στυλ sandbox game αν και τότε δεν υπήρχαν τέτοια παιχνίδια, μήπως τελικά ανακάλυψα και τα sandbox;) για να λύσεις τις υποθέσεις. Σύμφωνα με το concept αν δεν έκανες τις σωστές ερωτήσεις, δεν έβρισκες τα σωστά στοιχεία και δεν ήσουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή θα αποτύγχανες ή θα αγνοούσες ακόμη την ύπαρξη κάποιων υποθέσεων. Το L.A.N. είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαστε εκεί ακόμα. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε κάτι που να προσεγγίζει περισσότερο το όραμά μου...
      Oταν ο Τζακ straier δημιουργησε στο μυαλο του το sandbox game,η rockstar εβαζε την πρωτη αγγελια για devs.

πως φαινεται οτι διαβαζα τα facts λιγο πριν κανω αυτο το ποστ.

Comment

• Αυτό με τον Τζακ straier δεν το έπιασα... Η αλήθεια είναι πως πέρασαν αρκετά χρόνια από τη σύλληψη της ιδέας μου μέχρι το Grand Theft Auto III.

Α ναι, ξέχασα να αναφέρω πως μάλλον ανακάλυψα και το cel-shading.
        Φυσικά ένα παιχνίδι με το Μίκυ πρέπει να φαίνεται δισδιάστατο, σαν καρτούν.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Αυτό με τον Τζακ straier δεν το έπιασα...
          Οπου Τζακ βαλε και ενα Νορις διπλα.

Comment

• Ειναι Τσακ, γιατι πολλοι κανουν αυτο το λαθος δε καταλαβαινω...

ΥΓ: Το καλυτερο με τον Τσακ που ακουσα το τελευταιο καιρο ειναι οτι "ο Τσακ Νορις ξερει ποια ομαδα κερδισε η Χαβαϋ με 5 - 0."
            Do a barrel roll!

Comment

• Ο Τσάκ Νόρρις τερμάτισε το Super Mario Bros από δεξά προς τα αριστερά, από τότε λέγεται Super Mario Πίσω
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ναι Τσακ ειναι

''Ο Τσακ Νορις μπορει να ξεμαθει ποδηλατο''
                Ειναι μαλλον το αγαπημενο μου.

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                  Ειναι Τσακ, γιατι πολλοι κανουν αυτο το λαθος δε καταλαβαινω...

ΥΓ: Το καλυτερο με τον Τσακ που ακουσα το τελευταιο καιρο ειναι οτι "ο Τσακ Νορις ξερει ποια ομαδα κερδισε η Χαβαϋ με 5 - 0."
                  Καλά ναι, όταν ο Chuck Norris έμαθε ποια ομάδα κέρδισε τη Χαβαϋ με 5 - 0, ο Duke Nukem του είπε..."άργησες".
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Έβαλα Witcher να πάρω μια γεύση, είδα τα βυζιά της Triss και άρχισα το LA Noire. Κόλλησα με το παιχνίδι. Για νιοστή φορά, οι εκφράσεις στα πρόσωπα παίζουν σε άλλο επίπεδο, πρωτόγνωρο. Η πρώτη επαφή με ανάκριση και οι αντιδράσεις αυτού που έχεις απεναντί σου, απίστευτα.

Μου τη δίνει λίγο η φάτσα του πρωταγωνιστή και το όλο μπατσοσκηνικό στην αρχή αλλά λογικά ανεβαίνοντας Ranks θα έχω και καλύτερες υποθέσεις με σεξ, drugs και kill 'em all.

Φοβερή πρώτη αίσθηση πάντως. Ατμόσφαιρα σούπερ, σε ρουφάει μέσα στην εποχή.
                    sigpic

Comment

• Το ξεκινησα και εγω εδω και 2 μέρες και μπορώ να πω πως ειναι έτσι όπως το περιμενα , facial expressions απο αλο πλανητη , ενας άπειρος χαρτης του L.A και μπόλικες υποθέσεις και sub-quests . Ετσι όπως μας έχει συνηθήσει η Rockstar από άλλους τίτλους.
                      Το μόνο που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχω παρατηρίσει κάποια bugs 2-3 φορές και έχει crush-αρει το game 1 φορά .
                      Επίσης θα ήθελα , όταν κάποιος κακοποιός έχει πιάσει κάποιον όμηρο και τον απειλεί με το όπλο του να μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί του για να μην τον σκοτώσει. Δηλαδή, όπως έχει την επιλογή truth,doubt και lie όταν ρωτάω suspects και witnesses να έχει μία επιλογή "negotiation" για να μην χρησιμοποιηθεί βία.

PS: Francis York Morgan>>>>>>>>>>>>>Cole Phelps .

Comment

• Πάντως νομίζω οτι το Game δεν είναι της Rockstar (αν και προφανώς βοήθησαν) αλλά της Team Bondi. Η Rockstar απλά το εκδίδει, αν κάνω λάθος διορθώστε με!

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                          Πάντως νομίζω οτι το Game δεν είναι της Rockstar (αν και προφανώς βοήθησαν) αλλά της Team Bondi. Η Rockstar απλά το εκδίδει, αν κάνω λάθος διορθώστε με!
                          Σωστος.;)

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
                            Το ξεκινησα και εγω εδω και 2 μέρες και μπορώ να πω πως ειναι έτσι όπως το περιμενα , facial expressions απο αλο πλανητη , ενας άπειρος χαρτης του L.A και μπόλικες υποθέσεις και sub-quests . Ετσι όπως μας έχει συνηθήσει η Rockstar από άλλους τίτλους.
                            Το μόνο που με έχει χαλάσει μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχω παρατηρίσει κάποια bugs 2-3 φορές και έχει crush-αρει το game 1 φορά .
                            Επίσης θα ήθελα , όταν κάποιος κακοποιός έχει πιάσει κάποιον όμηρο και τον απειλεί με το όπλο του να μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί του για να μην τον σκοτώσει. Δηλαδή, όπως έχει την επιλογή truth,doubt και lie όταν ρωτάω suspects και witnesses να έχει μία επιλογή "negotiation" για να μην χρησιμοποιηθεί βία.

PS: Francis York Morgan>>>>>>>>>>>>>Cole Phelps .
                            Για τα sub-quests μην χαίρεσαι πολύ, μιας και είναι τα πιο βαρετά sub-quests στην ιστορία των sandbox games.

Comment

• Στο development ειναι και η Team Bondi και η Rockstar, τουλαχιστον ετσι αναγραφεται, τωρα βεβαια δεν ξερω σε ποιο βαθμο ασχοληθηκε η δευτερη. Μπορει να καταπιαστηκε με την περιφερεια του τιτλου, το shooting system και ο χειρισμος του ηρωα για παραδειγμα μοιαζουν να εχουν περασει αυτουσια απο το GTA 4.

Comment

• Μάλλον δεν έχεις παίξει Assassin's Creed 1.

edit:
                                Στον Enpsty πήγαινε αυτό.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X