Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Patch που διορθώνει αρκετά πράγματα διαθέσιμο από σήμερα

Dive into TEKKEN 8, the latest in the legendary TEKKEN series. Discover the story and see the fighters

Deus_dope εγώ το ίδιο ακριβώς είχα πάθει με demon souls.Δεν είχα σκοτώσει το final boss μόνο και το έκανα 2 μέρες πριν αρχίσω το Dark Souls

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    σε νοιωθω, αυτοι οι ιπποτες με τα βελη μεγεθους πεους ελεφαντα ειναι εκνευριστικοι με την εννοια οτι σου κανουνε τρελο blockstun/hitstun περα απο το μεγαλο damage και σε μερικα σημεια μπορεις να βρεθεις εκτος ισσοροπιας αν εισαι κοντα σε κενο οποτε πας ακλαφτος

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Τι πανέμορφη τοποθεσία που είναι η Anor Londo. Φέρνει πολύ σε Minas Anor του LotR. Επιβλητικοί εχθροί με αγαπημένους τους ασημένιους ιππότες που δίνουν καλά ποσά σε ψυχές ειδικά αν φοράς το silver serpent ring. Συνάντησα 2 λούκρες ιππότες που μου ρίχνανε με βελάρες και με κρατούσαν χωμένο πίσω από την ασπίδα. Όταν τους πλησίασα αυτοί πέσανε στο γκρεμό. Αφού δεν το κατέχεις το αντικείμενο τι το θες το ιπποτιλίκι ρε μάστορα? Τέσπα, βρήκα ένα κάρο πανοπλίες αλλά την Stone Armor δεν την αλλάζω για την ώρα. 'Εφαγα άλλον έναν Titanic Demon.Τον πίνακα του Bob Ross θα τον επισκεφτώ αργότερα. Πλέον κάθε σεντούκι το χτυπάω. Δεν την ξαναπαθαίνω να με μασουλάει ένα μαλακομπούκωμα με μια γλώασα ναααααααααα και πόδια που ζεχνε.

Τι γαμηστερός που είναι αυτός ο τίτλος. Δεν μπορώ να το συλλάβω ότι η μαμά του Enchanted Arms δημιούργησε αυτό το αριστούργημα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ναι και εγω αυτη την εντυπωση εχω , το modifier απο το intelligence εννοεις οτι επηρεαζει την ζημια που κανει η μπουνια? τοτε εξηγητε γιατι το λενε μερικοι, δεν ειμαι σε θεση να το τεσταρω βαριεμαι να μαζευω souls για να βαλω στο int
    Ισχύει, μην χαλάτε τσάμπα πόντους σε Intelligence για τα Pyro spells.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Το'χω στα τελειώματα Laharl απλά βαριέμαι να το τελειώσω :p Ήρθε και ο Batman κι έπεσα με τα μούτρα, ο Νοέμβρης βγάζει θηρία, οπότε καλά Χριστούγεννα :p Εξάλλου το τελειώνω και το αφήνω, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχοληθώ με New Game και τέτοια, σκάει κι ένα Old Republic το Δεκέμβρη για τις online ανάγκες μου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τελικά υπάρχει τρόπος να ανταλλάξεις όσα αντικείμενα θέλεις με τη Snuggly όπως περιγράφεται εδώ:

Οπότε με αρκετά Moss και Prism Stones έχεις όσα Demon Twinkling Titanite θες.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Όχι, το Pyromancy δεν εξαρτάται από το intelligence. Εξαρτάται μόνο από το επίπεδο του γαντιού (χεριού. Το modifier υποτίθεται πως επηρεάζει τη ζημιά που κάνει η μπουνιά (όχι και πολύ χρήσιμο δηλαδή).
    ναι και εγω αυτη την εντυπωση εχω , το modifier απο το intelligence εννοεις οτι επηρεαζει την ζημια που κανει η μπουνια? τοτε εξηγητε γιατι το λενε μερικοι, δεν ειμαι σε θεση να το τεσταρω βαριεμαι να μαζευω souls για να βαλω στο int

Leave a comment:

• straier
    replied
    Όχι, το Pyromancy δεν εξαρτάται από το intelligence. Εξαρτάται μόνο από το επίπεδο του γαντιού (χεριού;). Το modifier υποτίθεται πως επηρεάζει τη ζημιά που κάνει η μπουνιά (όχι και πολύ χρήσιμο δηλαδή).

Πολύ ωραίο το διπλό όπως είπε και ο Λαχάρλ. Πέθανα 5-6 φορές και ξόδεψα αντίστοιχα humanity αλλά είχε την πλάκα του. Πέθανα με όλους τους δυνατούς τρόπους οπότε σε κάποια φάση λέω του Λαχάρλ μόνο ένα Black Phantom μου λείπει και ω τους θαύματος σε 2 λεπτά μπαίνει εισβολέας και μας σκοτώνει και τους 2... Το πιο σπαστικό βέβαια ήταν η δυσκολία σύνδεσης. Έχω χάλια σύνδεση γενικά αλλά νομίζω πως έχει να κάνει και με το netcode του παιχνιδιού. Πήρα το Iaito τελικά (χωρίς να σκοτωθώ) αλλά αφενός δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αφετέρου προτιμώ το moveset του αγαπημένου από το Demon's Souls Uchi. Εσύ Λαχάρλ πάντως αν θες κατάνα πρέπει να σκεφτείς και το Washing Pole. Έχει τρελό range (σαν του Σέφιροθ ένα πράμα).

Από όπλα έχω διάφορα, κυρίως μαγεία και για melee Fire Great Scythe+5, Enchanted Uchigatana+2, Demon's Spear κλπ...

Δεν έχω προχωρήσει ακόμα ουσιαστικά, σκότωσα μια φορά την αράχνη σε multi (τελικά όντως εύκολη μου φάνηκε) και είχα 2 εισβολές. Ο πρώτος είχε χάσει τη μισή ζωή του από το poison οπότε έφυγε με ένα Ignite αλλά ο δεύτερος είχε Fog Ring οπότε έφαγα ένα ωραίο backstab. Λέγεται πως θα φάει nerf το Fog Ring στο νέο patch πράγμα που είναι πολύ θετικό. Το αντικείμενο είναι broken.-

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    απολαυστικα τα σχoλια σου δεν γινεται να συμφωνισω περισσοτερο, το sean fortress μετα το σπασιμο νευρων στο blittown ητανε οαση

το valley of drakes εξυπηρετει κυριως για shortcut apo firelink shrine για anor londo και blittown

καλα εκανες και ασχολησε με pyromancy τα σπαει αν και διαβασα οτι μπορει να μην χρειαζεται int για τα pyromancy spells αλλα modifiers για +extra dmg περνουνε κανονικα απο int δεν το εχω επιβεβαιωσει ομως

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ανησυχώ που ο Deus_dope το παράτησε και που ΔΕΝ έχει νέο αίμα η ομάδα!!!

Λοιπόν ακολουθεί post σεντονάκι καλοκαιρινό :

Τελείωσα με Blittown-Valley Of Drakes και Sen's Fortress(οκ εδώ μου μένει το boss μόνο).Ας τα πάρουμε από την αρχή

Η Blittown δυστυχώς έμοιαζε ΑΠΕΙΡΑ με τον 5ο κόσμο του Demons και αυτό μου την έδωσε για 2 λόγους.Πρώτον οι devs δεν είχανε κάτι καλύτερο να δείξουνε και 2ον επειδή ήταν εντελώς σπαστικό lvl. Από την μία πέφταν τα frames λες και πέφταν ρύζια σε γάμο και από την άλλη είχες τις 20000 σκάλες να ανεβοκατέβεις μπας και βρεις τον δρόμο σου. Μετά από όχι και τόσο πολλές προσπάθειες τα κατάφερα και οδηγήθηκα στην Queelag.Πανέμορφη μάχη και για εμάς του melee χαρακτήρες αρκετά απαιτητική νομίζω.Τόσο όμορφη ώστε ξεχνάς τα ανεβοκατεβάσματα

Το Valley of Drakes ήταν μια μικρή παρένθεση για να δω περί τίνος πρόκειτε. Έφαγα τον μπαρμπα Δράκο πολύ εύκολα με βέλη+pyromancy και φτάνω στην γέφυρα με τους 3 δράκους και αρχίζω να πορώνομαι. Εν τέλη έφαγα τρελή ήττα αφού εκεί ουσιαστικά τελείωνε και το stage :/

Το Sen's Fortress ήταν χαλαρά το πιο όμορφο dungeon του παιχνιδιού για εμένα. Ένα κάστρο με πολλές παγίδες,μετρημένους αλλά αξιόλογους εχθρούς με μπάλες να σου πέφτουν στα μούτρα και την μουντίλα να μπορείς σχεδόν να την μυρίσεις!!! Μου άρεσε πάρα πολύ επίσης που ορισμένες παγίδες μπορούσες να τις χρησιμοποιήσεις για δικό σου καλό.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω το πολύ διασκεδαστικό co op που παίξαμε με straier στην Blittown. Μπορεί εν τέλη να μην καταφέραμε να τελειώσουμε για τεχνικούς λόγους αλλά περάσαμε πολύ ωραία!

Είμαι πλέον 45lvl και είπα να αλλάξω λίγο στυλ παιχνιδιού(το πολύ το Drake Sword το βαριέται και ο παππάς) έτσι αποφάσισα να ανεβάσω την κατάνα laito+10.Οπότε πλέον σφάζουμε ότι βρούμε μπροστά μας προκαλώντας του bleed . Επίσης πήρα λίγο ζεστά και την pyromancy μιάς και δεν χρειάζεται intelligence και πήγα το γάντι +6

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Ναι ξέρω. Δεν έχω κάνει αυτό που χρειάζεται ακόμη. Έχει κάτι σαύρες που εξαφανίζονται στο great hollow που είναι κάτω κάτω αλλά δεν προλαβαίνω να τις κοπανήσω γμτ. 2 μου μείνανε. Είμαι ο σαυροκόπος.

Θέλω Halo Anniversary τώρα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ξερεις πως να ανοιξεις τις κιτρινες πορτες ετσι? παντως εχουνε πει απο την From sotfware οτι θα το φτιαξουνε το framerate με τα επομενα patches γιατι σε μερικα σημεια (πχ blighttown) γινεται slide show ωρες ωρες

που να περασεις και την πορτα κατω στα demon ruins να βγεις lost izalith να σου φυγει και σενα το κλαπετο

lost izalith και cave of giants οι αγαπημενες μου τοποθεσιες μακραν, τελεια μερη και για uber pvp

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Το έκανα μία φορά αλλά δεν τα ξαναδέχεται. Είμαι level 99 και μόλις έφτασα έξω από την κίτρινη πόρτα στα Demon Ruins. Μάλλον θα θέλει να περάσω μια βόλτα από το Anor Londo. Κάτι demon great machete και κάτι Demon great axe τι τεράστια που είναι. Παραδόξως, το τσεκούρι που κουβαλάνε τα Μινωταυράκια κάνει μικρότερη ζημιά από τα κοψίδια των τράγων.Πολύ όμορφη τοποθεσία και μου θυμίζει έντονα Balrog, Gandalf και Khazad- Dum. Περίεργα πράγματα έκανε η From Software με το frame rate. Σε μια τέτοια τεράστια τοποθεσία πάνε όλα ρολόι και στο βόυρκο της Blightown τα me frame drops πάνε εκδρομή.

Κάνω βόλτες από δω κι εκεί για σκότωμα και οι κακόμοιροι NPC της Avina πέφτουν σαν τα θύματα του Jason στο Friday 13.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Από τις πιο εύκολες πέτρες οι twinkling titanite.
    Πήγαινε πίσω στο Άσυλο και αντάλλαξε moss με το κοράκι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    συνεχισε anor londo μεχρι το boss, επισης πηγαινε πισω στην αρχη του παιχνιδιου να βρεις την peculiar doll και με αυτη θα βρεις στο anor londo εναν extra κοσμο (optional)

twinlking shards μπορεις να βρεις με διαφορους τροπους πχ αν ανταλαξεις καποια αντικειμενα με το crow η αν τα κανεις loot αν θες farming νομιζω οτι οι εχθροι που ειναι σαν στρειδια (giant clams) τα πετανε ως rare drop

Leave a comment:

Working...
X