Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Είμαι Anor Londo αφού βρήκα πώς να προχωρήσω και μόλις τελείωσα με τον κόσμο του/της Αριάμις (νομίζω λβλ 51). Θα μου πήρε καμιά ώρα μέχρι να βρω που είναι το Annex. Και να πεις πως ήταν κρυμμένο... Ο Ιερεμίας το πιο δύσκολο dark spirit ως τώρα. Μαγεία και ΠΟΛΥ καλή άμυνα σε ξόρκια.
    Η Πρισίλλα μου έβγαλε την πίστη με την "ουρά" της. Πολύ εύκολο boss αλλά η ουρά είναι πολύ δύσκολο να κοπεί σε συνδυασμό με την αορατότητα και τα λίγα ΗΡ.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    My progress

Μπαίνω Anor Londo που λέτε και μου ανυψώνει το ηθικό αυτή η φοβερή λιακάδα.Εκείνη την περίοδο έπαιζα ακόμα με laito+10 για άπειρο bleed damage.Αφού πήγαν όλα ομαλά(εκτός από τους μ@λακες με τα βέλη από ελέφαντα που μου έκαναν λίγο δύσκολη την ζωή) φτάνω στον Giant Blacksmith και κάνω Furysword το οποίο είναι επικό!Αποφασίζω επίσης να μπω στους Darkmoon για να παίξω PVP.Ε κάπου εκεί κόλλησα,μου άρεσε πάρα πολύ το PvP και έφτασα στο +1 με τους Darkmoon οπότε και αποφάσισα να προσπαθήσω να μπω στους Darkwraith που έχουν πολύ λιγότερα χρονοβόρο και πιο εύκολο invasion.Είμαι περίπου lvl 58 εκείνη την περίοδο και μπαίνω να προσπαθήσω την Ornstein Battle. Τι καταπληκτική και τι δύσκολη μάχη ήταν αυτή?Η πιο απολαυστική μάχη του παιχνιδιού.Την έβγαλα μετά από αρκετούτσικες προσπάθειες αλλά το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο.Να σημειωθεί ότι τους έσφαξα με Lighting Greatsword+5.Πολύ καύλα το οπλάκι

Βοήθησα και 2-3 άτομα να τους νικήσουν και αποφάσισα να συνεχίσω για να μπω στους Darkwraith.Πάω και σφάζω τον Sif,τον οποίο τον είχα 5 hits, για να πάρω το δαχτυλιδάκι. Διαβάζω πως για να σφάξεις τους Four Kings θέλει να φτύσεις αίμα και να είσαι γύρω στα 70 slv. Κατηφορίζω προς New Londo Ruins το οποίο με δυσκόλεψε αρκετά κυρίως λόγω των πολλών φαντασμάτων που σου ερχόταν με την μία(ήμουν και cursed για να τα χτυπάω). Φτάνω λοιπόν στους Four Kings οι οποίοι όχι μόνο δεν με δυσκόλεψαν αλλά τους έβγαλα και με την πρώτη. Αποφασίζω λοιπόν να σταματήσω να έχω το τούμπανο Lighting Greatsword+5 γιατί θα βγάλω το παιχνίδι πολύ εύκολα.

Επόμενη στάση PvP στο Anor Londo για να πάω τους Darkwraith +1 ώστε να έχω το Red Eye Orb. Δεν ξέρω γιατί αλλά διασκέδασα απίστευτα σφάζοντας μικρά lvl στο Anor Londo αν και είχα και πολύ επικές μάχες με διάφορους τυπάδες.Γενικά το PvP το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ!

Έχοντας φτάσει Slvl 67 αποφασίζω να συνεχίσω με το παιχνίδι στο Duke's archives με Furysword για να γίνει η ζωή μου πιο δύσκολη.Ευτυχώς έγινε και πλέον παλεύω με απλά mobs και μερικές φορές με σκοτώνουν κιόλας

Παρατήρησα ότι στο Dark Souls μπορείς να αναβαθμίσεις πολύ εύκολα τον εξοπλισμό σου και να γίνεις overpowered δίχως κόπο γιατί τα chunks κτλ πέφτουν πολύ εύκολα! Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε στο Demon Souls όπου έφτυνες αίμα για να φτάσεις ένα αντικείμενο στο +5. Ειδικά τα Lighting Weapons ρίχνουν 600+ dmg για πλάκα. Εγώ αποφάσισα να παίζω με λιγότερο αναβαθμισμένο εξοπλισμό ώστε το παιχνίδι να μην χάσει το challenge του.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Άντε φαγωθήκατε! Τώρα είμαι 48 (ελέω Soul Spear).
    Δε με αγχώνουν. Ξέρω αρκετά καλά τους μηχανισμούς ώστε να μη με νοιάζει. Αλλά σοβαρά λόγω elemental weapons το lvl δε μετράει πάρα πολύ.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν εχει και τοση σημασια το soul lvl παντως ετσι οπως ειναι οι μηχανισμοι , οποτε μην σε αγχωνουνε straier οι υπολοιποι καλα κανεις και πας με το πασο σου,
    μου λειπουνε 2 οπλα βασικα για το 1000αρι ξερω που ειναι αλλα βαριεμαι να παω να τα παρω atm θα γινει σε ανυποπτη στιγμη

εχουνε βγει speedruns στο youtube χωρις να βαλουνε ουτε ενα soul lvl

Leave a comment:

• straier
    replied
    Για την πρόκληση στο PvE, για να βρίσκω πιο εύκολα PvP κλπ.
    Δεν είμαι και ιδιαίτερα αδύναμος πάντως. Έχω τη φλόγα του Πυρομάντη στο μέγιστο επίπεδο και διάφορα καλά όπλα και πανοπλίες για το μάγο μου. Το να ανέβω επίπεδο είναι το μόνο εύκολο όταν χρειαστεί (κυρίως για να χρησιμοποιήσω μαγείες υψηλού επιπέδου).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γιατί δεν ανεβαζεις levels;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα ανέβω μόνο όταν κριθεί απαραίτητο.
    Οι ψυχές χάνονται πολύ εύκολα, δεν τίθεται θέμα.
    Αλλά ντάξει Sen's Fortress είμαι ακόμα, την παλεύω μέχρι τώρα. Και Tomb of the Giants και Demon's Ruins έκανα μέχρι εκεί που με άφηνε. Στο πρώτο playthrough θα πάω μέχρι ~70 έτσι όπως το υπολογίζω.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Straier αγόρι μου δεν πας καλά έτσι?

Ακόμα 41 είσαι?Τις ψυχές που μαζεύεις τι τις κάνεις,τις πετάς?

Θα ακολουθήσει post με την δικιά μου πρόοδο κάπου μέσα στην μέρα

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νόμιζα πως το είχες τερματίσει. Εγώ μένω σταθερά στο 41 μέχρι τώρα.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Είμαι ακόμα στο πρώτο playthrough καθώς προχωράω αργάαααααααααααααα και σφάζω συνεχώς. 117 λεβελ ο χαρακτήρας και ο αριθμός αυτός παίζει σε άλλο επίπεδο. Με κάνανε invade 2 φορές ο ίδιος αντίπαλος σαν dark spirit και με νίκησε στο νυχάκι με αυτά τα κωλό souls μαγικά που πετάγονται 5 μαζί. Έφτασα στην πριγκήπισσα Pamela Gwynevere Anderson και μπορώ να πω ότι θα γίνω φύλακάς της μέχρι να παγώσει η κόλαση. Τι κολοσσιαίο μανάρι είναι αυτό ναουμε. Dukes Archives είμαι και με έφαγε το σεντούκι. ΑΜΑΝ.

Vaynard αυτή η πανοπλία του χοντρού με το σφυρί πέρα από αχλαδένια έχει βυζιάαααα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νίκησα Ceaseless Discharge (επικό όνομα) και προχώρησα όσο ήταν δυνατόν στα Demon's Ruins νίκησα και τον λύκο/λύκαινα Sif με το σπαθί στο στόμα (εύκολη μάχη αλλά όμορφη, σπαθί στο στόμα ). Χτύπησα και τη δεύτερη καμπάνα αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνω. Πήγα στο Sen's Fortress αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμα γιατί σκοτώθηκα 2-3 φορές από τις λεπίδες (και τον ακέφαλο δαίμονα από κάτω).
    Στο δρόμο προς το Sen's Fortress μου'ρθε μια τρομάρα ενώ περνούσα από το Firelink Shrine και είδα τον Frampt... Ό,τι πιο τρομακτικό έχει δείξει το παιχνίδι ως τώρα. Τρίζει και τα δόντια του...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ren το furysword της Quelaag είναι πάρα πολύ καλό.Στο +5 σκάει 100+ normal damage και 300 fire damage!

Το Chaos Blade είναι όντως μεγάλη μούφα

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Τον ψόφησα αυτόν τον you know who ''Dark Sun Gwyndolin. Όλο με μαγεία και avades kedavres έπαιζε ο παλιο Gaylord. Με σκότωσε η μούφα 2 φορές σερί και έχασα τα 3 humanity points που είχα. Δεν πειράζει ρε παλιονυφίτσα τλχ. τα 48.000 souls που πήρα είναι μπόλικα. Έχω βγάλει το 90% του παιχνιδιού μόνο με ένα Ultra Greatsword και την Eagle Shield.
    Καλά βρε παιδιά τι άχρηστα όπλα είναι αυτά τα rare items της Quelaag, Golem και της Butterfly. Ελπίζω τα όπλα των μπαρμπα Gwyn & και του ασπροδόντη Sif που ψυχοκαταβρόχθισα να είναι GG (μαύρη ώρα).

Για πες Vaynard που είσαι Warrior σφάχτης, γδάρτης και πιπινολάτρης τι να κρατήσω, Dragon Great Sword (εκείνο απο την ουρά του Dragon Covenant) ή Dragon Tooth?

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Iron Flesh effectiveness nerfed.

αμαν μας πιασανε, καλα δεν παιζει να βαλω το update πριν το 1000ρισω

Leave a comment:

• straier
    replied
    Χθες νίκησα την Quelaag τελικά. Μάζεψα ό,τι θησαυρούς είχαν απομείνει στο Great Hollow (αν και δε σκότωσα όλα τα σαυράκια, βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλάβω πώς θα εμφανιστούν) ξαναπήγα στον Stone Dragon, έγινα μέλος της Covenant και πήρα τα Dragon Head Stone και Dragon Torso Stone (30 Dragon Scales παρακαλώ) τα οποία όμως πέραν της ποζεριάς δε μου φαίνονται φοβερά χρήσιμα, τρώνε όλο το stamina για μικρή ζημιά ή ένα stagger effect που κρατάει ελάχιστα. Πάντως τι πανέμορφο μέρος που είναι η Ash Lake. Είχα ξαναέρθει αλλά την είχα περάσει στα γρήγορα.
    Έκανα και μια βόλτα από New Londo Ruins (πολύ ατμοσφαιρικό μέρος παρεμπιπτόντως) αλλά δε μπορώ να προχωρήσω προς το παρόν χωρίς να σκοτώσω τον τυπά με τα κόκκινα. Μάλλον ήρθε η ώρα να σημάνουν οι καμπάνες...

Οι αλλαγές μετά το patch 1.04 πιο αναλυτικά:

Magic Changes:
    Pyro Glove nerfed from 270 to 230.
    You can see resonance signs now.
    Vow of Silence range increased.
    Homing Soul Mass and other pursuit style spells nerfed.
    Magic Shield and Strong Magic Shield duration lowered.
    Tranquil Walk of Peace and other Slow duration reduced to ~10 secs. Effect supposedly changed from 100% encumberance to 50%.
    Iron Flesh effectiveness nerfed.
    Status Changes:
    Initial weight increased
    Humanity Item drop rate increased from 10 to 210
    Medium roll recovery faster? (unclear and unconfirmed)
    Equipment Changes:
    Reported some weapon scaling gets improved at higher normal upgrades (+15 uchi dex scaling goes to A)
    Some scaling reported as changing from A to S with higher upgrades
    Normal upgrade path buffed by ~10%
    Lightning path nerfed slightly (~5%)
    Grant scaling changed?
    Gold-hemmed nerfed, still un-upgraded
    Dust skirt nerfed hard
    Silver Knights, Sun, Hollow Soldier’s Shield and other medium shield stability nerfed to ~70 at max upgrades to improve Great Shield viability.
    Crystal Ring Shield scaling drastically nerfed. Does around ~200 +-50
    Dragon Greatsword buffed from 360 to 390.
    Combat Changes:
    Lock-on acquisition range increased.
    Lock-on changing/switching got easier.
    Ring of Fog users can now be locked on.
    PVE Changes:
    Damage reduced on some mobs?
    HP lowered on some mobs?
    Bosses drop Humanity and Homeward Bones
    Ghosts and Skeletons give souls now.
    Twinkling Titanite drop rate improved.
    Some mobs may have added drops (Pyromancer dropping Lantern? Unconfirmed).
    Online Changes:
    You can see resonance signs.
    Some invasion restrictions possibly changed? Darkwraith upperlimit confirmed as unchanged.
    Amount of souls the Master of the game gains changed.
    Cracked Eye Orbs no longer get consumed on failure. Confirmed
    Other Changes:
    Official Guide nerfed.
    Lowered requirements for Sunbro covenenant (requirements moved from 50 to 25. 3/4 assists should do the trick)
    Fixed some freeze issues
    Lvl up screen displays souls needed properly now
    Dragon-head glitch, snuggly, and magic shield glitches fixed.
    Fixed a bug where your inputs come out 1 second later.
    Fixed a bug where the second solaire event wont progress.
    Fixed a bug where feeding frampt a titanite stone then going over 99 resulted in having zero.
    Fixed some specific map areas where you’d get stuck or be unable to progress.
    Changed some english subtitles on the overseas port.
    Merchant stock updates:
    Male Undead Merchant: Also sells bottomless box
    Female Undead Merchant: Sells Arrows / Crossbolts
    Andrei: Sells Arrows / Crossbolts
    Domnhal of Xena: Sells Arrows / Crossbolts, Master Key
    Giant Blacksmith (Fapsmith): Sells Arrows / Crossbolts, Small Titanite Shards, Large Tit Shards, Twinkling (8000 per, inf amount), Green Shards, Repair box, upgrade boxes
    Vamos: Arrows / Crossbolts, Small Tit, Large tit, Repair box / upgrade boxes
    Inglwood: Sells Transient Curses
    After the (somewhat) satisfying finale of God of War 3, Sony Santa Monica decided to go back (again) into the God of War mythos with Ascension, giving us the

Leave a comment:

Working...
X