Μόλις νίκησα το δεύτερο boss του DLC και έχω και μια προειδοποίηση σε όποιον δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. Μετά τη μάχη εμφανίζεται στην αρένα μια κοπελιά να κλάψει σε έναν τάφο. Σκοτώστε τη με τη μία αν τη δείτε και θέλετε την πανοπλία και τα όπλα της. Αν της μιλήσετε και πείτε όχι φαίνεται να εξαφανίζεται για πάντα... Μην την πατήσετε σαν κι εμένα...
εδωσα την ψυχη του Artorias και την αφησα να ζησει χωρις να ξερω οτι μετα θα εξαφανιστει 
. Οποτε πηρα μονο τα 2 οπλα και κατα συνεπεια χανω το σπαθι + την πανοπλια... Οταν κανεις κατι πρεπει να το κανεις σωστα 
. Ο Artorias προσωπικα μου εβγαλε την πιστη, πρεπει να εφαγα κανα 3ωρο μονο εκει. Τον επαιξα μονο με roll οποτε δεν ξερω αν ακλουθησεις στρατηγικη με blocks αν γινεται πιο ευκολος... Επισης παρατηρησα οτι μεγαλυτερο damage του κανουν τα καθαρα physical οπλα... Οπως και να εχει του εκανα ελαχιστο damage ακομα και με max αναβαθμισεις (ισως να φταιει οτι ειμαι NG+++ δεν ξερω).
Παρτε και ενα προχειρο βιντεακι που τραβηξα και περιεχει τη μαχη μου με τον Sanctuary Guardian (το πρωτο Boss του DLC).
Leave a comment: