Τα bosses θεωρώ πως εφόσον τα μάθεις είναι απείρως πιο εύκολα από τους Four Kings και ίσως και τον Gwyn. Πάντως σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες. Παρεμπιπτόντως, τους 2 Guardians αν τους πας melee θα σε βιάσουν, ειδικά σε NG+++, ενώ πολεμάς τον ένα ο άλλος σου ρίχνει κεραυνούς.

Οι πανοπλίες και τα όπλα όντως είναι αρκετά ωραία αλλά είναι και λογικό νομίζω, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν απλά όπλα/πανοπλίες και οι 3 από τις 4 πανοπλίες ανήκουν σε ιππότες του Gwyn ενώ η τέταρτη θυμίζει τους Fat Ministers του Demon's Souls.
Βρήκα και το παρακάτω που δεν έχει σχέση με το DLC αλλά έχει αρκετή πλάκα γιατί δείχνει τι συμβαίνει όταν ο κόσμος σου γίνεται cursed από Gravelord Servant:
Edit:
Από ότι καταλαβαίνω άπό τα ποστ σας έχει δυνατό story και πολύ καλή μουσική,ετσι;Τέλειο αυτό,το demons δεν είχε σχεδόν καθόλου μουσική και το story δεν ήταν κάτι το τρομερό.
Σε γενικές γραμμές,το dark είναι καλύτερο από το demons;
Σε γενικές γραμμές,το dark είναι καλύτερο από το demons;
To story επίσης παρουσιάζεται με τρόπο παρόμοιο του Demon's Souls, με ελάχιστους διαλόγους και με περιγραφές αντικειμένων. Σαν μέγεθος είναι μεγαλύτερη πάντως.
Καλύτερο είναι πολύ σχετικό. Το PvP είναι σίγουρα καλύτερο και με πολύ περισσότερες επιλογές, το μόνο σπαστικό στο multi είναι πως είναι δύσκολο να βρεις κάποιον φίλο σου γιατί σε βάζει τυχαία σε διάφορους servers. Σα δομή του κόσμου και level design θα έλεγα πως είναι μάλλον καλύτερο γιατί ουσιαστικά έχεις έναν τεράστιο κόσμο που συνδέεται ΧΩΡΙΣ loading times. To level design θα έλεγα πως είναι το καλύτερο που έχω δει σε παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και το πως συνδέονται οι διάφορες περιοχές είναι πολύ εντυπωσιακό, και αν βλέπεις κάτι στο βάθος κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να πας εκεί αργότερα. Ουσιαστικά πατάει στη λογική του Demon's Souls αλλά σε έναν ενιαίο κόσμο χωρίς hub που σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις διάφορα μονοπάτια ανά πάσα στιγμή.
Εκεί που θεωρώ πως υστερεί κάπως είναι στα bosses. Στο Demon's Souls πολλά από τα bosses μπορούσες (ή έπρεπε) να τα προσεγγίσεις με εναλλακτικούς τρόπους. Π.χ. Tower Knight, False Idol, Maiden Asrtaea, Dragon God κλπ. Στο Dark Souls είναι περισσότερο του στυλ τα βαράς μέχρι να πεθάνουν (αν και ίσως σαν σύνολο είναι δυσκολότερα, με εξαίρεση τους Maneaters
).Επίσης έχω τις επιφυλάξεις μου για τις αλλαγές στο σύστημα της μαγείας. Από τη μία θα έλεγα πως είναι πιο αποτελεσματική σε σχέση με το Demon's Souls εναντίον bosses αλλά από την άλλη σε κάνει πολύ πιο συντηρητικό εναντίον απλών εχθρών. Βέβαια, δεδομένου ότι η επιλογή όπλων είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με το Demon's είναι ίσως και θετικό το ότι σε κάνει να χρησιμοποιείς melee. Επίσης οι εχθροί είναι πολύ πιο επιθετικοί οπότε η ασπίδα είναι σχεδόν υποχρεωτική.
Leave a comment: