Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Σοβαρά Deus κάνουν τέτοια; Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί τέτοια μπινιά. Το χρόνο και το κουράγιο να κάθονται σαν τις όρνιθες σε ένα σημείο 40 λεπτά που το βρίσκουν; Ποιο νόημα έχει η όλη διαδικασία αυτή του καμπερώματος; Για μερικά souls και humanities; Βρίσκεις μπόλικα σε 40 λεπτά κανονικού gameplay.
-
Μπαίνω και εγώ αν και αργοπορημένος στην συζήτηση.
Αυτό που λέει ο Ρεν ισχύει, είναι αναλόγως το άτομο που θα πέσεις. Προσωπικά έχω συναντήσει παίκτες που υποκλίνονται πριν και μετά την μονομαχία και έχω πέσει σε άτομα που κρύβονται και κοιτάνε να σε σκοτώσουν με backstab εκεί που δεν θα το περιμένεις. Τους τελευταίους τους κάνω πάντα indict, αυτούς που με σκοτώνουν τίμια δεν τους κάνω, απλά δέχομαι ότι με νίκησαν.
Οι πιο ύπουλοι πάντως είναι αυτοί που παίζουν pvp στο sens fortress, αν έχετε παίξει την περιοχή σε human form ξέρετε καλά σε τι αναφέρομαι...Καμπερώνονται στα δωμάτια αμέσως μετά τις πολύ στενές γέφυρες και σπαμαρουν wrath of god για να σε ρίξουν κάτω...Η πλάκα είναι ότι αυτό το κάνουν ΟΛΟΙ και μάλιστα κάποιοι είναι ικανοί να περιμένουν πάνω από σαράντα λεπτά. Μου έχει τύχει. Αλήθεια παιδιά, πως αντιμετωπίζεις invader που κάνει κάτι τέτοιο; Καμιά στρατηγική;
Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής, θα περιμένω κανά σαραντάλεπτο, αυτός δεν θα έρθει γιατί θα καμπερωθει στο γνωστό σημείο και μετά θα κλείσω το ρουτερ για να τον πετάξει έξω και να τον τρολάρω.
Leave a comment:
-
Και καλά Altair πες ότι έχεις δίκιο. Πως στο καλό το κατάλαβε αυτό ό φίλος σου; Έκανε εκτεταμένο play και στις 2 κονσόλες. Να πεις ότι το PS 3 DS δεν πούλησε Αμερική ψέμα θα ήταν. Τα κακομαθημένα είναι παντού τα ίδια. Όπου και να πάνε ηλίθια θα παραμείνουν. Που να δεις στο Halo τί γίνεται. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μου χαλάει την εμπειρία. Ίσα ίσα από τα πολλά invades που μου έχουν κάνει έχω φλομώσει στα souls και στα humanities.
Το online όντως παίδες έχει άλλη μαγεία. Λίγο η αγωνία μην σου τη πέσει κανένας σε δύσκολη στιγμή. Λίγο το κρυφτό που παίζεται μερικές φορές μέχρι να σε βρουν, λίγο το duel, λίγο το ένα, λίγο το άλλο ε αξίζει.
Altair κακώς δεν το έχεις παίξει ακόμα. Χίλιες μετάνοιες στον Gwyndolin για την αδικαιολόγητη πράξη σου.
Leave a comment:
-
Βασικα σε αυτο το παιχνιδι αν παιζεις ως hollow (το soul form του Demon's) ειναι σαν να παιζεις offline (σε οτι αφορα τα invades) οποτε δεν θα ελεγα οτι εχει νοημα να κανεις κατι τετοιο εκτος αν σε πειραζει να βλεπεις τα μηνυματα, τα bloodstains και τα ghosts των αλλων παιχτων.ψήνομαι άσχημα να το έχω offline σε όλη τη διάρκεια,όπως το είχα στο Demon's αλλά οκ θα δείξει.
Στο Demon's ειχε νοημα κυριως λογω tedencies αλλα εδω δεν υπαρχει τετοιος μηχανισμος.
Edit με προλαβε ο evans :xp:
Leave a comment:
-
Δεν έχεις κανένα λόγο να το έχεις offline, γιατί δε λειτουργεί το σύστημα όπως στο Demon's Souls. Αρχικά, invade σου κάνουν μόνο αν είσαι άνθρωπος και όταν είσαι hollow δεν έχεις κανένα πλεονέκτημα/ μειονέκτημα, οπότε απλά μένεις σε hollow form αν θέλεις να αποφύγεις invasions. Από εκεί και ύστερα, μπορείς να μην μπεις σε κανένα covenant, αν δε θέλεις να ταλαιπωρηθείς με τις ιδιαιτερότητές τους. Όλο το Demon's το έβγαλα σε offline, αλλά στο Dark Souls δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να το παίξω έτσι. Το online κομμάτι προσθέτει πολλά στον τίτλο.
Leave a comment:
-
Φίλος μου,μου είπε ότι ο κόσμος που ασχολείται με τον τίτλο στο ΠΣ3 είναι πολύ πιο τίμιος και σωστός σε αντίθεση με αυτούς που παίζουν στο Χ360 που είναι τίγκα στα αμερικανάκια.
Δεν ξέρω,εγώ ΠΣ3 θα το παίξω.ψήνομαι άσχημα να το έχω offline σε όλη τη διάρκεια,όπως το είχα στο Demon's αλλά οκ θα δείξει.
Leave a comment:
-
Ακριβως, μεσες ακρες πηραν το PVP του πρωτου παιχνιδιου και το μεταμορφωσαν σε μηχανισμο που δομει role playing structure. Αν το δει κανεις σαν συνολο δε, το Dark Souls εχει πραγματικα role playing elements προσαρμοσμενα στη βαση του interaction μεταξυ των παικτων και του κοσμου που αυτοι βρισκονται.Δε βρίσκω λόγο να κακολογεί ο ένας τον άλλον. Για να είμαι ειλικρινής, δε γνώριζα καν ότι οι άλλοι άνθρωποι που πολεμούσα εντός του δάσους ήταν άλλοι παίχτες και όταν το έμαθα αυτό, ενθουσιάστηκα. Για μένα αυτές οι λεπτομέρειες προσφέρουν μία κοινωνική διάσταση στο παιχνίδι πολύ πιο ουσιαστική από πολλά ΜΜΟs ή FPS, ακριβώς επειδή η όλη επικοινωνία μεταξύ των παιχτών είναι συνυφασμένη με τη δομή του τίτλου και την ιστορία του κόσμου.
Σε σχεση με τα Estus ενταξει ειναι καθαρα θεμα ευγενειας μεταξυ των παικτων. Απο κει και περα και εγω εχω πεσει σε παικτες που κανουν τελειως οτι να ναι πραγματα προκειμενου να φαρμαρουν souls (αν και θα ελεγα οτι ως μεσο ορο το community εχει καλο επιπεδο -τουλαχιστον σε οτι αφορα το τι εχω συναντησει εγω-).
Leave a comment:
-
Το αναλύετε πολύ, αισθάνομαι ότι είμαι out of context
.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η online δομή του τίτλου είναι τέτοια ώστε όλοι να έχουν τη θέση τους στον κόσμο του παιχνιδιού. Πήρα την απόφαση να γίνω μέλος της covenant της Alvina, που σημαίνει ότι ο ρόλος μου στον κόσμο του παιχνιδιού είναι να προστατεύω το δάσος από τους εισβολείς. Όπως άλλοι παίχτες σκότωσαν εμένα, έτσι κι εγώ πιθανότατα θα σκοτώσω κάποιους. Στην περίπτωση που τα καταφέρω, ανταμείβομαι με αντικείμενα, αν όμως πεθάνω, επιστρέφω στο bonfire μου και χάνω την όποια πρόοδο έκανα στην πορεία. Αν με κάνουν indict, τότε κάποιος άλλος θα έρθει για να με τιμωρήσει, οπότε η ισορροπία στον κόσμο του παιχνιδιού διατηρείται σταθερή.
Δε βρίσκω λόγο να κακολογεί ο ένας τον άλλον. Για να είμαι ειλικρινής, δε γνώριζα καν ότι οι άλλοι άνθρωποι που πολεμούσα εντός του δάσους ήταν άλλοι παίχτες και όταν το έμαθα αυτό, ενθουσιάστηκα. Για μένα αυτές οι λεπτομέρειες προσφέρουν μία κοινωνική διάσταση στο παιχνίδι πολύ πιο ουσιαστική από πολλά ΜΜΟs ή FPS, ακριβώς επειδή η όλη επικοινωνία μεταξύ των παιχτών είναι συνυφασμένη με τη δομή του τίτλου και την ιστορία του κόσμου.
Στα της προόδου μου, μπήκα μέσα στο Demon Ruins, σκότωσα τον Ceaseless Discharge με πουστιά (κρύφτηκα στο μονοπάτι, περίμενα στη γωνία μέχρι να βαρέσει, όταν ετοιμαζόταν πήγαινα λίγο πιο βαθιά ώστε να μη με φτάνει και μετά έριχνα από 2 χτυπήματα με το Dragon Tooth στο πλοκάμι του) και προχώρησα μέχρι τη δεύτερη ομίχλη (την πορτοκαλί). Ε είδα κι απόειδα με τους άπειρους Taurus Demons και αποφάσισα ότι μάλλον είμαι πολύ noob για αυτήν την περιοχή, οπότε επέστρεψα στο Tomb of the Kings μπας και...
Leave a comment:
-
Δεν με ενδιοφέρει αν είναι δίκαιο ή όχι όταν ο αντίπαλος παίζει άτιμα. Δεν σου λέει κανένας να εισβάλεις στον κόσμο αλλουνού πόσο μάλλον όταν στην πέφτουν 2 phantoms. Ο Phantom τλχ. έρχεται προετοιμασμένος ενώ ο αμυνόμενος συνήθως δεν έχει τα καταλληλότερα skills και weapons για PvP πάνω του ή μπορεί να βρίσκεται σε μια δύσκολη περιοχή όπου πολεμάει εχθρούς και να έρχεται ο εισβολέας να του χώνει φάπες.
Σε περίπτωση που ο εισβολέας μπαίνει στον κόσμο μου και υποκλίνεται σαν ιππότης ώστε να κάνουμε ένα τίμιο duel τότε ναι ρε φίλε αξίζει για το γαμώτο να μην χρησιμοποιώ estus flasks. Μιλάμε όμως για ελάχιστες περιπτώσεις τλχ. στα δικά μου playthrough. Να πω ότι έχω παίξει και λίγο αλλά μετά από τόσα ++++++ fair to play encounters παραμένουν λιγότερα και από τα δάκτυλα του ενός χεριού μου. Καταλαβαίνω πλέον έστω και μέσα από το gaming πως η τεράστια πλειοψηφία των competitive gamers είναι σκατοχαρακτήρες και δεν τηρούν το fair play.
Leave a comment:
-
Το να κάνεις healing με estus είναι παράδειγμα καλού PvP...Η πλάκα με τα επιτιθέμενα phantoms είναι ότι σου κάνουν ντου αλλά 9/10 φορές πεθαίνουν διότι δεν γιατρεύονται εύκολα και δεν έχουν estus πάνω τους.
Leave a comment:
-
Evans έχεις εξαντλήσει τους διαλόγους με τον Πέτρο τον Cleric στην FireLink Shrine; Πόσο κάθαρμα. Γούσταρα πολύ που τον φύτρωνα στο έδαφος με το Zweihander. Γενικά το game έχεις κάποιους πολύ σάπιους NPC.
Η πλάκα με τα επιτιθέμενα phantoms είναι ότι σου κάνουν ντου αλλά 9/10 φορές πεθαίνουν διότι δεν γιατρεύονται εύκολα και δεν έχουν estus πάνω τους.
Η Covenant του Nito είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Άπαξ και σε καταραστεί κάποιος υποστηρικτής της Covenant γεμίζει phantoms NPC ο κόσμος σου και γουστάρεις τα μάλα. Οι Gayndolin phantoms είναι ότι και ο αρχηγός τους. Πάιζουν ύπουλα σαν gay.
Leave a comment:
-
Σε κάλεσε κανείς να εισβάλεις στον κόσμο του; Όχι, φάε τώρα το indiction σου.Άντε μωρέ, ας μην ήταν Noob να μην ψόφαγε, ο φλώρος
.

Και εγώ πάντως αν δεν είχα όρεξη για PvP (σχεδόν ποτέ) έκανα άνετα indict. Εκτός κι αν η μάχη είχε ενδιαφέρον.
Leave a comment:
-
Χαχαχαχαχα αυτο με το indicted δεν το ειχα καταλαβει ουτε εγω και δεν εδινα σημασια (υπεθετα οτι ειναι απο τις τρελες-trolls του παιχνιδιου ή κατι που παιζει με τα covenants). Παντα βεβαια αναρωτιομουν γιατι μου την επεφταν τα Blades αφου δεν ειχα sins
Leave a comment:
-
Έχω φάει 100 φορές αυτό το spoiler για τον Gwyn Και ότι τον πολεμάς. damn you all
.
Leave a comment:
Leave a comment: