Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Μπήκα ανυποψίαστος στον πίνακα της Ariamis, αφού πρώτα δέχθηκα να ενταχθώ στο covenant του Dark Blades or sth, και κόλλησα για τα καλά εκεί μέσα. Την έβγαλα την περιοχή και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά είχα αγχωθεί αρκετά, θεωρώντας ότι θα είναι παλούκι. Τελικά ανέβηκα και 4 level οπότε καλά μου έκατσε.

Δε σκότωσα την boss γιατί μου άρεσε σαν φιγούρα, αλλά θα γυρίσω κάποια στιγμή για να ψάξω καλύτερα το μέρος (ξέρω ότι μου ξέφυγαν μερικές λεπτομέρειες) και ίσως για να την ξεκάνω.

Τώρα λέω να πάω στον Σίφη και μετά θα ξεσκονίσω όλες τις περιοχές του παιχνιδιού από την αρχή, ανεβάζοντας level κανένα άλλο όπλο, μιας και θέλω να αλλάξω λίγο το play style μου.

69 level, 46 ώρες και επίσημα υποθέτω ότι πηγαίνω προς την περιοχή μετά τις κατακόμβες.

Συμβουλές/ προτάσεις/ σχόλια;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α οκ, τα ήξερα αυτά, πέραν της λεπτομέρειας με το πόσες φορές μπορείς να αναβαθμίζεις τις φωτιές.

Έχω να παίξω 2 μέρες και στεναχωριέμαι, αχ αχ αχ...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μπορείς να πας κάθε bonfire στις 20 φλάσκες πλέον, ενώ πριν μπορούσες μέχρι 10. Οι περισσότερες bonfires ξεκινάνε με 5 ενώ αυτές με Firekeepers έχουν 10. Πρέπει να είσαι άνθρωπος για να τις κάνεις kindle και χρειάζεσαι να ξοδέψεις μία ανθρωπιά. Ό,τι κάνεις θα υπάρχει στο NG+ οπότε καλό θα είναι να κάνεις max kindling όλες τις bonfires πριν τερματίσεις το NG. Επίσης κάτι τριχωτές ψυχές που βρίσκεις τις δίνεις σε Firekeeper και σου αυξάνουν τη δύναμη της μίας δόσης Estus Flask (Estus Flask+1 κλπ μέχρι +7).

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Το παρατήρησα αυτό, αλλά για εξήγησε τι ακριβώς εννοείς. Ως τώρα μόνο μία φορά αναβάθμισα ένα μόνο bonfire, ωστε να μου δίνει +5 uses στο flask. Τώρα πόσες φορές μπορώ να το κάνω;
    Νομίζω τρεις ακόμα. Παίδες πάει καιρός που το έπαιξα. Νομίζω κανά 2 δεν μπορείς να τα πας τέρμα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το παρατήρησα αυτό, αλλά για εξήγησε τι ακριβώς εννοείς. Ως τώρα μόνο μία φορά αναβάθμισα ένα μόνο bonfire, ωστε να μου δίνει +5 uses στο flask. Τώρα πόσες φορές μπορώ να το κάνω;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πλέον μπορείς να δυναμώσεις κι άλλο τα bonfires.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πήγα στις κατακόμβες θεωρώντας ότι θα με πλακώσουν στο ξύλο και τελικά τις έβγαλα σε μία ώρα (σίγουρα θα έχασα καμιά τρύπα με κανένα μυστικό), σκοτώνοντας τον Pinwheel με την πρώτη, μόλις με 4 χτυπήματα. Είπα να εξερευνήσω λίγο ακόμα την επόμενη περιοχή κι έχασα απευθείας, πέφτοντας σε ένα κενό. Nice .

Πήρα και το δαχτυλίδι που από ότι μου είπε ο Laharl ξεκλειδώνει το δεύτερο covenant στο Anor Londo.

Εξερεύνηση την επόμενη φορά που θα παίξω, αισθάνομαι ότι υπάρχουν διάφορα μέρη που δεν έχω πάει, ή που έχω πάει και δεν έχω εξερευνήσει ενδελεχώς.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τέτοια λέγε μου να φρικάρω . Βασικά στο πρώτο playthrough ακολουθώ μία πιο "word of mouth" λογική, με το να παίζω, να καταγράφω την εμπειρία μου εδώ (ή να τη μοιράζομαι με αδελφό και laharl) και με βάση του τι μου λέτε, να αναπροσαρμόζω το play style μου. Ταυτόχρονα φυσικά ψάχνω τον κόσμο, διαβάζω περιγραφές και παρατηρώ τι συμβαίνει γύρω μου. Είναι τόσο πλούσια σαν εμπειρία, που δε θέλω να την "αμαυρώσω" ακολουθώντας οδηγούς και εκθέτοντας τον εαυτό μου σε πληροφορίες που θα μου αλλάξουν την εικόνα που σχηματίζω δυναμικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Στο Princess's Guard λογικα θα μπηκε. Evans αναλογα με το ποιον σκοτωνεις τελευταιο παιρνεις και την αντιστοιχη ψυχη που δινει το αντιστοιχο οπλο στην πορεια (οποτε εσυ με το build που εχεις και τον τροπο που παιζεις ειναι οτι πρεπει, προσωπικα το συγκεκριμενο spear ήταν απο τα αγαπημένα μου στο παιχνίδι). Btw σε αυτο το σημειο που εισαι τωρα παιζει ενα απο τα μεγαλυτερα plot twists του τιτλου (βεβαια λογω του τροπου που γινεται η αφηγηση σε αυτο το παιχνιδι μπορει να μην το παρατηρησεις -μπεις στην λογικη να το δεις και καθολου ). Θα τα ξαναπουμε εν καιρώ

Leave a comment:

• straier
    replied
    Οντως, δεν ημουν ιδιαιτερα ακριβής: σε αυτο του Anor Londo .
    Σε ποια από τις 2 του Anor Londo;
    Btw, τη δεύτερη φαση του boss την έβγαλα μονο με βέλη: κρύφτηκα σαν φλωρος πισω απο μια κατεστραμμένη κολώνα κι οσο αυτος αστοχουσε με τα lighting spears του, τοσο εγω τον πετυχαινα με βέλη. Αντρίκια τακτική xD .
    Ναι αυτός που στην πέφτει συγχρόνως με το γκόμενό του είναι πολύ δίκαιος... Μόνο κεραυνούς σου έριχνε;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οντως, δεν ημουν ιδιαιτερα ακριβής: σε αυτο του Anor Londo .

Btw, τη δεύτερη φαση του boss την έβγαλα μονο με βέλη: κρύφτηκα σαν φλωρος πισω απο μια κατεστραμμένη κολώνα κι οσο αυτος αστοχουσε με τα lighting spears του, τοσο εγω τον πετυχαινα με βέλη. Αντρίκια τακτική xD .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ψοφος. Μπήκα και στο covenant, το οποιο δεν εχω ιδεα τι κανει, αλλα φανταζομαι θ μαθω καποια στιγμη.
    Σε ποιο από τα 9;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ψοφος. Μπήκα και στο covenant, το οποιο δεν εχω ιδεα τι κανει, αλλα φανταζομαι θ μαθω καποια στιγμη.

Παμε για αλλα τωρα :Ρ . Λιγη εξερεύνηση, επιστροφή σε καποιες περιοχές που θελω να δω καλυτερα, ισως να τελειώνω και με τον Σιφη και μετα κατακόμβες!

Ουφ, τι επικό παιχνιδι, παλι καλα που δεν το επαιξα οταν βγηκε, diploma αντι για MSc θα επαιρνα κι αυτο με το ζορι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    E Anastacia, Αναστασία, Τασία, Τασούλα, καταλαβαίνεις τώρα το συνειρμό .

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Evans View Post

Προς το παρόν θα επιστρέψω στο firelink shrine για να αναστήσω την Τασούλα και να αδειάσει λίγο το μυαλό μου από αυτήν την υπερχείλιση πληροφορίας και πρόκλησης του Anor Londo .
    Πες μου τώρα ότι η Τασούλα είναι η κοπελιά στο μπουντρούμι στο firelink shrine?

Leave a comment:

Working...
X