Originally posted by Evans
View Post
.
.
.
).
Παντως και εγω προτεινω στρατηγικη με πιο ελαφρυ εξοπλισμο και evades (με tank δεν εχω καταφερει να το βγαλω ακομα, γενικα αν σε στριμωξουν και οι 2 ειναι gameover). To δευτερο μερος της μαχης θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο (ειδικα αν εχεις δυνατοτητα να παιξεις και με long range τροπο). Aν παιξεις παντως με βαρυ εξοπλισμο διαλεξε μια ασπιδα με μεγαλο stability.
.
.
.

Παντα μου σπαει τα νευρα και ποτε δεν εχω καταφερει να το βγαλω με την πρωτη. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και το μονο flawed-κακοσχεδιασμενο σημειο του παιχνιδιου, ενταξει ειπαμε ok αλλα το συγκεκριμενο ειναι too much

).
.
.
.

Παντα μου σπαει τα νευρα και ποτε δεν εχω καταφερει να το βγαλω με την πρωτη. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και το μονο flawed-κακοσχεδιασμενο σημειο του παιχνιδιου, ενταξει ειπαμε ok αλλα το συγκεκριμενο ειναι too much 
.

Νόμιζα ότι εσύ το είχες ξεκοκαλίσει το πρώτο, για αυτό ρωτάω. Αν αναφέρεσαι στο πρώτο πάντως, εγώ την ουρά του έκοψα μόνο και μετά έγινε Λούης, παρόλο που κάπου διάβασα ότι τον πετυχαίνεις ξανά σε κάποιο σημείο.
.
.
Leave a comment: