Το κερατάκι μου,έχασα το quest του Siegmyer.Τον σκότωσα λοιπόν,να τελειώνουμε,να πάρω έστω humanities & souls.Είμαι Demon Ruins και πάω για Firesage Demon.
Γενικά ψοφάω αρκετά,έχω χάσει ήδη 2 levels.Είμαι 82 level και παίζω με Iaito+10,Black Knight Sword+4 και εναλλαγές με Pyromancy+10.Πανοπλία έχω την gold hemmed set με μόνη αλλαγή το κράνος του Havel.
Θα το προχωρήσω όσο προλάβω μέχρι την Πέμπτη και η συνέχεια μια βδομάδα μετά που θα επιστρέψω.Γενικά το έχω παρααπλώσει το παιχνίδι και μου τη δίνει που δεν μπορώ να κάτσω να το απολαύσω όπως πρέπει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Για μελλοντική χρήση,μην το ψάχνω.
Είμαι μετά τους O&S στο Lost Izalith.Δυστυχώς θα συνεχίσω όταν επιστρέψω Αθήνα.
Leave a comment:
-
Οχι τωρα παιζω το 2 παλι
, εγω μπορω να μπω αν εισαι level 80 και πανω οπως ειδα.
Leave a comment:
-
Προχθές στο sen's fortress εσύ μπήκες?Δυο φορές μία failed και μια κανονικά.
Leave a comment:
-
lol ναι, γέλασα και εγω με αυτο το μηνυμα κατω..
Paixti αν εισαι level 80 τουλαχιστον νομιζω μπορεις να κανεις και εμενα summon αν τα βρεις πουθενα σκουρα παρακατω.
Leave a comment:
-
Καλά αυτό που λέει για lier παντού και στην τελική μόνο ψέμα δεν είναι!Liers είναι αυτοί που τα γράφουν!
Leave a comment:
-
Βγήκαν με τη βοήθεια του Koul και σε μένα και σ'αυτόν.Ρίξαμε ornstein πρώτα.Σε ng+ αν ασχοληθώ θα κάνω το αντίθετο.Πολύ ωραία μάχη.Και η κοπελιά από πίσω ακόμη πιο πολύ!
Leave a comment:
-
O Ornstein έχει μεγάλο resistance σε lightning (σε σημείο που να είναι εντελώς άχρηστα τα lightning όπλα), μικρό σε magic damage και ελαφρώς μεγαλύτερο σε fire.
O Smough έχει γενικά έχει χειρότερα resistances σε όλα από τον Ornstein αλλά είναι πιο αδύναμος στη φωτιά (και στην πρώτη του μορφή περιέργως ακόμα πιο αδύναμος στο lightning).
Κοινώς, φωτιά και μαγεία είναι καλά εναντίον και των δύο. Και η pure physical damage είναι συμπαθητική... Σκότωσε τους με όποια σειρά μπορείς τώρα και στο NG+ που θα είσαι πιο χαλαρός σκότωσέ τους με αντίθετη σειρά. Και χρησιμοποίησε τις κολώνες όσο μπορείς...
Leave a comment:
-
Humanities φαρμαρεις στο DLC στο chasm of the abyss, τα πλασματα που μοιαζουν με ..humanities..
Ειχα φαρμαρει καμια 100αρα ευκολα για να ανεβω rank στο covenant και να εχω παντα 10 τουλαχιστον για το quelaag furysword. Ornstein and smough νομιζω ειναι weak σε lighting, ειχα pyromancer οταν πηγα πρωτη φορα με fire claymore και νομιζω δεν εκανα καλο dmg με fire..
Leave a comment:
-
Οχι ρε γιατι σκοτωσες τον Sun Bro
Humanities γενικα μπορεις να κανεις farm στο Tomb of Giants (προς το τελος του game υποθετω αν ακολουθεις συμβατικη πορεια στις περιοχες). Γενικα εδω ειναι περισσοτερο item για το online παντως.
Ornstein και Smough ειναι πραγματικα πολυ πονος σολο και απο τα πιο chalenging σημειο imo. Αν θυμαμαι καλα πρεπει πει ειναι weak σε fire attacks, εγω τους ειχα βγαλει με το furysword +5 που ειναι απο τα πολυ καλα οπλα του παιχνιδιου. Απο κει και περα θελει εξασκηση στο να μαθεις καπως το pattern των επιθεσεων τους και να εχεις καλο positioning. Συμφωνω με ihne, προσπαθησε να βγαλεις πρωτα τον Smough και ασε για μετα τον Ornstein, παιρνεις μια καλη overall πανοπλια (του Smough ειναι πολυ καλυτερη σε stats αλλα ειναι ασηκωτη) και το οπλο του που ειναι πολυ καλο spear γενικα και εχει το πιο μεγαλο range σε ολο το παιχνιδι + το special lighting attack.
Leave a comment:
-
Δεν έχω χρησιμοποιήσει npcs μέχρι τώρα.Βασικά τσιγκουνεύομαι τα humanities.
Leave a comment:
-
Ελα ρε ο solaire ειναι απο τους καλυτερους NPC και τον εχεις και σε αλλες μαχες παρακατω καθως και στο final boss αν ακολουθησεις το story του και παρεις ενα shortcut. Τωρα solo δες κανα video τι κανουν, εγω με τον solaire τους εβγαλα.
Leave a comment:
-
Ωχ κατάλαβα!Τον solaire τον είχα σκοτώσει κατά λάθος όταν δεν ήξερα ότι κάνει autosave με το παραμικρό!Έσωσα και λέω κάτσε να δω τι γίνεται αν τον φάω!Πού να'ξερα!
Leave a comment:
Leave a comment: