Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Κανε summon τον solaire να απασχολει τον 1 η κανα human αν βρεις, αν θες ενα καλουτσικο armor ασε τον ornstein για τελευταίο φαε πρωτα τον χοντρο. Παντα τα 2 boss μαζι με δυσκολευαν και εμενα και στο 2 που εχει καποια αντιστοιχα ηταν τα χειροτερα μου.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Καλά σοβαρά τώρα?!?!Δύο bosses ταυτόχρονα στο Anor Londo??!!?Πώς στο καλό θα βγει αυτό?Βαράνε και οι δυο μαζί!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αντιθέτως, ειναι το ιδανικό παιχνιδι για μικρά, έως και πολυ μικρά, sessions. Εγω πανω απο 2 ωρες την ημέρα δεν επαιξα ποτε :Ρ .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ειχα κανει progress στο 1 πριν το παρατήσω δεν ηταν απο το 0, εριξα 2-3 10ωρα sessions το ΣΚ/γιορτες σιγουρα. Το πρωτο playthrough ειναι παντα πολυ αργο, στο 2 πρεπει να μου πηρε 70 ωρες+ για το πρωτο.

Τα souls γενικα δεν νομιζω οτι ειναι παιχνιδια που λες να κατσω να παιξω 1-2 ωρες.

Τωρα επεστρεψα στο 2 να παω SL300 να ολοκληρωσω το build που θελω, κατι που ηθελα να πω επισης ειναι οτι το 1 ειναι πολυ ευκολοτερο το tank build. Στο 2 εχω full havel και παλι 1-2 hits απο boss και παει το stamina με 50 endurance, στο 1 με 30 νομιζω tankara τα παντα με greatshield of artorias μονο. Ακομα και manus/artorias/gwyn δεν μου περασαν hit στην κυριολεξια. Και το armor επισης δεν φαινεται να κανει τιποτα στο 2, οτι και να βαλω σχεδον ιδιο dmg τρωω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πόσες ώρες παίζεις την ημέρα ρε συ IHNE; Εμένα 2 μήνες μου πήρε να το τερματίσω στις 95 ώρες (παίζω αργά γενικά και αφιέρωσα πολλές ώρες σε εξερεύνηση, παρατήρηση και διαφορετικά Play styles και γύρω στις 5-10 ώρες ήταν στο νέο playthrough).

Πάντως συμφωνώ στα περί δυσκολίας. Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος που όταν τον συνηθίσεις, μπορείς να βγάλεις περιοχές με ελάχιστες προσπάθειες. Εγώ τα περισσότερα bosses τα έβγαλα μμε 3-5 προσπάθειες.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πάει και η περιοχή με τα βατράχια.Πάμε για blightown τώρα!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τα gargoyles ειναι το πρωτο κανονικο boss.. Εχεις ακομα δρομο, το blightown δεν εχει δυσκολους εχθρους ειδικα για 40 level απλα ειναι ενοχλητικο να προχωρησεις σαν μερος. Θελει πολυ προσοχη μην πεσεις, εμενα τα περισσοτερα deaths εκει ηταν επειδη πχ προσπαθουσα να κανω lock in σε enemy Και επεφτα κατα λαθος.

Originally posted by Altair View Post
    Αλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.
    Παιχνιδια που δεν κανουν scale με το level σου οπως το souls ναι..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα Souls εννοείται πως είναι δύσκολα.Είναι δύσκολα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο mass market.Αλλά ως εκεί.Πιο πολύ unforgiving θα τα έλεγα βέβαια.Αλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έβγαλα και gargoyle.Πριν λίγο έσφαξα και δράκο,havel και ένα dark knight(τον δεύτερο).Είμαι πολύ πίσω?Απ'ότι ξέρω blingtown είναι μετά από το boss εδώ που είμαι και άκουσα ότι είναι μέγιστη τρολοπεριοχή.Ισχύει?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Soul level, το level σου δηλαδη.. Δεν μπορει να εισαι εκει ακομα στις 40 ωρες εκτος αν πηρες αλλο δρομο η καποιο shortcut.. Εχεις παει blightown/quelaag??

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Είμαι κάτω στους υπονόμους με τα βατράχια που κάνουν curse.Την πατήσαμε δεύτερη φορά τώρα.Τι είναι το sl???

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι το ελιωσα ενα απλο playthrough εκανα, ο ren ειναι 500 ωρες SL300 κατι τετοιο.. 53 ωρες ειναι κανονικα 62 ειναι μαζι με αλλους chars, κατι κανεις λαθος πας πολυ slow νομιζω.. Που εισαι στον τεραστιο δρακο η catacombs στον Nito??, αν εισαι εκει που νομιζω τι τελος στην αρχη εισαι ακομα..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Lol!!!Το'λιωσες!Εγώ είμαι στις 42 ώρες στο boss κάτω στους υπονόμους και είμαι στα 40lvl και δεν νιώθω ότι πλησιάζω στο τέλος...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τελος στις 62 ωρες, ολα τα boss και το DLC, SL100 quality/pyromancy build. Αν ειναι να κανω μια συγκριση με το 2 θα ελεγα οτι το δευτερο ειναι αρκετα βελτιωμενο σε ολους τους τομεις. Το 1 ειναι λιγο πιο δυστροπο και μπερδεμενο αλλα συνολικα ευκολοτερο κατα την αποψη μου. Γενικα η δυσκολια των souls ειναι υπερτιμημενη αρκετα, ενα normal παιχνιδι ειναι απλα εχεις να μαθεις και ενα pattern καμια φορα.

Βεβαια ο τροπος που το παιζω εγω ισως το κανει ευκολοτερο, στο 1 πηρα artorias greatshield νωρις και το παιχνιδι εγινε ez mode κανονικα. Απο κει και περα απλα ανεβαζα vit/end για να μπορω να βαζω καλυτερο armor στο τελος κατεληξα με black knight greatsword ενω πιο πριν ειχα large club +15 και fire claymore. Ο char ολοκληρωμενος εδω με black knight armor(το helm δεν ειναι τοσο ωραιο δυστυχως φαινεται καπως περιεργο οποτε εχω ενα αλλο):

Με το ring που δινει stamina/equip load/hp αλλα σπαει αν το βγαλεις λογικα μπορω να βαλω και havel armor και να κανω fast roll και παλι αλλα ετσι μου αρεσει περισσοτερο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το ξεκίνησα και αυτό αφού έριξα 170 ώρες στο 2, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής (μόλις έφαγα O&S στο Ano londo) μου φαίνεται ευκολότερο από το δεύτερο. Ίσως το πρώτο soul που παίζεις είναι πάντα πιο δύσκολο. Το parry στο 1 είναι πολύ πιο εύκολο στο 2 σπάνια το χρησιμοποιουσα εδώ πχ στους BK μόνο αυτό κάνω.

Με χαλάει λίγο το χειρότερο platforming σε σχέση με το 2 και ότι δεν έχεις fast travel στα bonefires ακόμα.

Leave a comment:

Working...
X