Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Είναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!
-
Βασικά έχοντας τερματίσει Demon's και Dark Souls, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι είναι δύσκολα. OK, αντιμετοπίζοντάς τα ως παραδοσιακά action RPGs είναι παλουκάρες από τις λίγες, αλλά το να χάνεις είναι κομμάτι του παιχνιδιού, δεν αποτελεί αποτυχία από τη μεριά του παίχτη.Originally posted by paixtis View PostΠόσα κιλά δύσκολο παιχνίδι είναι μου λέτε?Έπαιξα χθες κανά δεκάωρο και πραγματικά μου έφυγε η μαγκιά...Πόσα gameover πια!Έβγαλα τα δύο πρώτα bosses του παιχνιδιού με την καθοδήγηση μέσω steam του αδερφού του bigboss!Πολλά retries όμως!Και σαν να μην έφτανε αυτό το παιχνίδι συνεχίζει στον ίδιο κόσμο!Έβγαλα και το αγριογούρουνο(πήρα το helmet του) και το σταμάτησα.Πέρα από αυτό πάντως δεν δοκίμασα κάτι πιο δύσκολο στα κρυφά μονοπάτια καθώς όσες φορές έκανα το λάθος να με δουν έχασα μετά από λίγο στο μπαμ μπαμ!!Απίστευτοι τύποι!
Leave a comment:
-
-
Do not crack and go hollow young undead...
Το Murakumo λες. Τσακάν τι είναι;Θέλω να το παίξω Chackan οπότε θα πάω με 2 katanes. Το άλλο όπλο που κρατάει ο τυπάς που προστατεύει την γάτα ένας από Eastern γενέτειρα. Curved Sword είναι αλλά ξεχνάω το όνομά του.
Leave a comment:
-
Πόσα κιλά δύσκολο παιχνίδι είναι μου λέτε?Έπαιξα χθες κανά δεκάωρο και πραγματικά μου έφυγε η μαγκιά...Πόσα gameover πια!Έβγαλα τα δύο πρώτα bosses του παιχνιδιού με την καθοδήγηση μέσω steam του αδερφού του bigboss!Πολλά retries όμως!Και σαν να μην έφτανε αυτό το παιχνίδι συνεχίζει στον ίδιο κόσμο!Έβγαλα και το αγριογούρουνο(πήρα το helmet του) και το σταμάτησα.Πέρα από αυτό πάντως δεν δοκίμασα κάτι πιο δύσκολο στα κρυφά μονοπάτια καθώς όσες φορές έκανα το λάθος να με δουν έχασα μετά από λίγο στο μπαμ μπαμ!!Απίστευτοι τύποι!
Leave a comment:
-
Α ναι όταν φτάσω παρακάτω. Προς το παρόν δεν τα έχω αν και το scimitar που είναι curved sword έχει πολλή μικρή εμβέλεια. Θέλω να το παίξω Chackan οπότε θα πάω με 2 katanes. Το άλλο όπλο που κρατάει ο τυπάς που προστατεύει την γάτα ένας από Eastern γενέτειρα. Curved Sword είναι αλλά ξεχνάω το όνομά του. Το έχω με τον ΄βασικό μου χαρακτήρα. Θα το τσεκάρω. Το έχω chaos based και κόβει καλά invaders.Originally posted by straier View PostKatana ή curved sword.
Leave a comment:
-
Ξεκίνησα χθες Dark Souls με νέο χαρακτήρα Deprived και είπα να το πάω σε dexterity αυτή την φορά. Το ρόπαλο του Hercules που έχω όταν ξεκινάς το game τα κάνει όλα λιώμα. Ζόμπια, σκελετούδια, Black Knight, Taurus Demon δεν μασάει τίποτα. Δεν φοράω τίποτα και πολεμάω naked. Πολύ βολικό τώρα που βρίσκομαι στην αρχή και οι εχθροί είναι slow. Δεν ξέρω με ποιο όπλο να παίζω όταν παρατήσω το club. Με spear ή Rapier; Και τα 2 παρόμοιες επιθέσεις έχουν και κρατάς όρθια την ασπίδα όταν κάνεις light attack. Μου αρέσει που ο τίτλος δεν σε βάζει να παλεύεις με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Ελπίζω το Dark Souls 2 να μην είναι τόσο unfair και να πλακώνεσαι με 3-5 εχθρούς σε κάθε αναμέτρηση. Το Bloodborne από την άλλη τείνει προς το σύστημα του πρώτου Dark Souls.
Από τα πιο χαλαρωτικά παιχνίδια αυτής της γενιάς. Να μιλάω στο party και να φαρμάρω souls. Περνάει η ώρα ευχάριστα.
Leave a comment:
-
Εγώ δεν μπορούσα να νικήσω το healing του δράκου με τα τόξα μου. Ίσως ήταν πιο εύκολο στα αρχικά patch... Επίσης υπάρχει πολύ ευκολότερος, διασκεδαστικός, γρηγορότερος, σίγουρος τρόπος να τον σκοτώσεις. Δυστυχώς δε βρίσκω τη μέθοδό μου σε βίντεο για να σου δείξω...
Leave a comment:
-
Μια χαρά τον σκότωνα κάτω από την γέφυρα στα 4 από τα 5 playthrough με plus. Στο 5ο χάλασα τόσα πολλά βέλη καθώς τον πάλευα 1 ώρα όπου βαρέθηκα και πήγα για τον Capra Demon. Μετά που γύρισα να του δόσω άλλη μια ευκαιρία, ο δράκος με είδε και τα τίναξε. Παίζει να με είδε έτσι επιβλητικό που φόραγα το Sunlight Maggot για να τρολλάρω τον Solaire. Όπως και να χει τα exp τα πήρα και ξεβρώμισε ο τόπος από την δυσωδία του βρωμιάρη δρακουλίνου.
Leave a comment:
-
Μπορείς να τον σκοτώσεις ranged αλλά όχι κάτω από τη γέφυρα. Πρέπει να είσαι στο δωμάτιο με το συντριβάνι. Το πώς πέθανε στο πρώτο playthrough ήταν bug μάλλον.Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειναι bug αυτο. Νομιζω ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις τον Hellkite Dragon με συμβατικα μεσα (απο μακρια με τοξο) διοτι οντως απο ενα σημειο και μετα κανει regenerate. Μπορει ισως να βγαινει με Greatbows (για να εχεις αποσταση) που κανουν πολυ μεγαλυτερη ζημεια σε δρακους (και το regen χανει το νοημα του) αλλα ο πιο αμεσος τροπος ειναι να το πας με melee
Το συγκεκριμενο σημειο δεν το θυμαμαι καλα δυστυχως πλεον (προσωπικα τον εχω βγαλει με melee) αλλα ειμαι σιγουρος οτι το regen δεν ειναι bug.
Leave a comment:
-
To Grant πιθανον να ειναι δυνατοτερο αλλα ειναι πολυ πολυ βαρυτερο και πιο αργο απο το Moonlight greatsword. Μιλαμε για 24 μοναδες βαρους εναντι 6, οπως καταλαβαινεις το MLG ειναι ισως το ελαφρυτερο οπλο της κατηγοριας του οποτε για builds που εχουν στοχο την ταχυτητα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που υπαρχουν (σε περιπτωση που εχεις επενδυσει σε int).
Επισης το MLG εχει magic damage output μονο και δεν το σπαει σε δυο κατηγοριες οπως το Grant (με αλλα λογια ειναι pure οπλο). Τωρα τι σημαινει αυτο και γιατι ειναι καλο?
Εχει να κανει με το πως υπολογιζει το damage το παιχνιδι, για να σου δωσω να καταλαβεις δες λιγο το εξης (το λεω πολυ χοντρικα, ο original calculator δεν λειτουργει τοσο απλα αλλα η γενικη ιδεα ειναι παρομοια):
Φαντασου εναν εχθρο με 100 μοναδες physical defence και 50 μοναδες magic defence. Σκεψου τωρα οτι εχεις 2 οπλα, το ενα κανει 200 physical attack και 100 magic attack (συνολο 300) ενω το αλλο 210 magic attack μονο. Το πρωτο λογικα ειναι πιο δυνατο ετσι? Λαθος
O τροπος υπολογισμου ακολουθει την εξης λογικη, καθε οπλο που εχει 2 outputs ειναι σαν να κανει 2 ξεχωριστες επιθεσεις οι οποιες στη συνεχεια αθροιζονται, με αλλα λογια εχουμε το εξης:
Το πρωτο οπλο κανει-> (200-100)=100 physical damage + (100-50)=50 magic damage=150 συνολικη ζημια.
Το δευτερο αντιθετα κανει-> (210-50)=160 magic damage=160 συνολικη ζημια.
Οπως καταλαβαινεις η δομη ευνοει συνηθως τα pure outputs (εξαρταται βεβαια απο τους αντιπαλους και απο τις αμυνες τους) και αν λαβεις υποψην σου οτι οι περισσοτεροι εχθροι στο παιχνιδι (και οι πιο πoλλοι παικτες σε pvp) εχουν μικροτερο magic defence απ'οτι physical (υπαρχουν και περιπτωσεις που δεν ισχυει αυτο πχ ολοι οι εχθροι του DLC), το MLG με 400+ magic damage σε full upgrade και υψηλο int (λογω του S scalling) μαζι με τις 6 μονο μοναδες βαρους και το καταπληκτικο moveset + range+ ταχυτητα, το κανουν ενα απο τα δυνατοτερα οπλα του παιχνιδιου και ισως την καλυτερη overall επιλογη αν εισαι κατι κοντα σε μαγο.
Leave a comment:
-
Όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο εκτιμώ το fast roll + zweihander +15
. Βεβαια βολεύει να έχω και τα μαγικά για να χτυπάω εχθρούς από μακριά, αλλά από κοντά δε βρίσκω λόγο να μη χρησιμοποιώ το πανίσχυρο zweihander!
Μπόρεσα να εξοπλίσω και το moonlight greatsword, αλλά έχω μόλις 26 Intelligence και δεν μπορώ να εκτιμήσω τη δύναμη του σπαθιού. Μου φαίνεται πάντως ότι το Grant ή όπως λέγεται θα είναι αρκετά καλύτερο σαν όπλο, μιας και αυξάνονται τα στατιστικά του από strenght+faith.
Τελείωσα και Blight Town και ανακάλυψα ότι η Quelana ζει ακόμα και σου πουλάει pyromancy. Δεν την είχα βρει στο πρώτο playthrough
.
Leave a comment:
-
Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειναι bug αυτο. Νομιζω ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις τον Hellkite Dragon με συμβατικα μεσα (απο μακρια με τοξο) διοτι οντως απο ενα σημειο και μετα κανει regenerate. Μπορει ισως να βγαινει με Greatbows (για να εχεις αποσταση) που κανουν πολυ μεγαλυτερη ζημεια σε δρακους (και το regen χανει το νοημα του) αλλα ο πιο αμεσος τροπος ειναι να το πας με meleeΒέβαια κάτι λάθος κάνω με τον Hellkite dragon Και δεν μπορώ να τον σκοτώσω, μιας και κάνει regenerate.
Το συγκεκριμενο σημειο δεν το θυμαμαι καλα δυστυχως πλεον (προσωπικα τον εχω βγαλει με melee) αλλα ειμαι σιγουρος οτι το regen δεν ειναι bug.
Δοκιμασε και τα special attack που εχει (ειναι πολυ καλα σε long range pvp). To συγκεκριμενο σπαθι υπηρχε και στο DeS αν το θυμασαι αλλα εκει ηταν faith based. Επισης εκει ειχε το επιπλεον θετικο οτι η λεπιδα ηταν φτιαγμενη απο pure light οποτε οι επιθεσεις περναγαν απο τις ασπιδες χωρις το σπαθι να κανει το bounce animationΌλοι λέτε για το Moonκάτι sword και μάλλον θα είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω, όταν έχω το κατάλληλο intelligence.
To MLGS εχει S Scaling στο intelligence και η δυναμη του αυξανεται παρα πολυ οσο αυξανεις το συγκεκριμενο stat με ενα soft cap στο 40 αν θυμαμαι καλα.
Leave a comment:
-
Πάντως μπορείς να πάρεις όλα τα αντικείμενα των Covenants φαρμάροντας offline.Δεν ξέρω τι στόχο να βάλω στο παιχνίδι. Μάλλον 100% steam achievements + να δω όλα τα in-game events, γιατί με covenants δεν παίζει να ασχοληθώ ιδιαίτερα, λόγω του περιορισμένου ενεργού user-base.
Ποιο λες; Το Gold-Hemmed Black Set;Η μόνη αλλαγή που έκανα στον εξοπλισμό μου είναι να βάλω την πανοπλία που έπαιρνες από το πρώτο boss στα Demon's ruins
Leave a comment:
Leave a comment: