Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Το πρόβλημα λύθηκε.Μάλλον είχε θέμα το στικάκι του internet στη usb θύρα.Άλλες φορές παίζει και άλλες θέλει το κλασσικό φύσημα για να λειτουργήσει.
Τέσπα στα του game.Το προχώρησα κι άλλο.Έβγαλα και την butterfly(χάρη στις συμβουλές του koul) και σταμάτησα εκεί.Είμαι 36 lvl και έχω παίξει μέχρι στιγμής 30 ώρες περίπου.Φοβερό παιχνίδι!
Έχω μια απορία.Πώς θα μπορέσω να είμαι ελαφρύς με πιο βαριά όπλα και πανοπλία.Τι πρέπει να ανεβάσω?
Leave a comment:
-
Πλέον δεν παίζει ούτε σε windows mode...Δοκίμασα να βγάλω τις μπαταρίες απ'τα ασύρματα keyboard και mouse και πάλι τα ίδια.Πλέον φαρμάρω μόνο.Δεν έχει νόημα να προχωρήσω αφού θα χάνω από αυτό...
Edit:Δοκίμασα βγάζοντας τελείως τα ασύρματα απο την usb και πάλι τα ίδια...Οπότε κάτι άλλο φταίει στον υπολογιστή.
Leave a comment:
-
Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι η ιδέα σας. Εκτός κι αν είναι Xbox360 exclusive.Είμαι παράπανω από σίγουρος ότι ισχύει. Το έχουν διαπιστώσει και άλλα φιλαράκια στο Xbox Live. Δεν αλλάζει τρομερά το παιχνίδι. Απλώς οι κοινοί εχθροί κάνουν μια κίνηση extra ή μια ύπουλη κίνηση ή κουνιούνται λίγο παραπάνω μόνο και μόνο για να σε πιάσουν απροετοίμαστο αν όντως παίξεις λίγο βιαστικά.
Μήπως να φέρεις κάποιον φίλο σου που ξέρει από πισι να δει τι παίζει από το να παιδεύεσαι;Επειδή παίζει κάποιο πρόβλημα πιθανόν με τα ασύρματα(πληκτρολόγιο και ποντίκι) δεν παίζω full screen και επειδή το 1080 πηγαίνει κάτω από την toolbar το έχω βάλει σε 720 για να μην με πετάει κάθε φορά.Σε τέτοιο παιχνίδι το να σε πετάει εκτός είναι καθοριστικό.Το έκανα μια φορά με το walking dead s02 δεν θα το κάνω και με αυτό.Και γενικά ότι χρησιμοποιεί window mode θα το βάζω έτσι.Αν απαιτεί full screen και δεν μπορώ να το παίξω λόγω της έντονης δράσης δεν θα το παίζω.
Leave a comment:
-
Επειδή παίζει κάποιο πρόβλημα πιθανόν με τα ασύρματα(πληκτρολόγιο και ποντίκι) δεν παίζω full screen και επειδή το 1080 πηγαίνει κάτω από την toolbar το έχω βάλει σε 720 για να μην με πετάει κάθε φορά.Σε τέτοιο παιχνίδι το να σε πετάει εκτός είναι καθοριστικό.Το έκανα μια φορά με το walking dead s02 δεν θα το κάνω και με αυτό.Και γενικά ότι χρησιμοποιεί window mode θα το βάζω έτσι.Αν απαιτεί full screen και δεν μπορώ να το παίξω λόγω της έντονης δράσης δεν θα το παίζω.Originally posted by BigBOSSπαιχτη στο pc έφτιαξες την ανάλυση ή παιζεις με 720p ανάλυση σε 1080p οθόνη;
Leave a comment:
-
Είμαι παράπανω από σίγουρος ότι ισχύει. Το έχουν διαπιστώσει και άλλα φιλαράκια στο Xbox Live. Δεν αλλάζει τρομερά το παιχνίδι. Απλώς οι κοινοί εχθροί κάνουν μια κίνηση extra ή μια ύπουλη κίνηση ή κουνιούνται λίγο παραπάνω μόνο και μόνο για να σε πιάσουν απροετοίμαστο αν όντως παίξεις λίγο βιαστικά.Originally posted by straierΕίμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν ισχύει αυτό.
Leave a comment:
-
παιχτη στο pc έφτιαξες την ανάλυση ή παιζεις με 720p ανάλυση σε 1080p οθόνη;
Leave a comment:
-
Το'χω παρατηρήσει αυτό πάντως.Σαν να γίνεται λίγο πιο cruel.Σαν να αγριεύουν τα πράγματα.
Leave a comment:
-
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν ισχύει αυτό.Απλά να ξέρεις ότι όταν χάνεις μια φορά τις ψυχές σου το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο επιθετικό και αυτό το έχω διαπιστώσει πολλές φορές όταν έχω δει τα ραδίκια ανάποδα ήδη μια φορά.
Leave a comment:
-
Αφού βρε αγορίνα έχεις λιώσει στο Zombie U που λογικά είναι πιο severe στα encounters. Εκεί δεν παίζεις προσεκτικά και τα σκίζεις όλα; Κι εδώ το ίδιο θα κάνεις. Απλά να ξέρεις ότι όταν χάνεις μια φορά τις ψυχές σου το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο επιθετικό και αυτό το έχω διαπιστώσει πολλές φορές όταν έχω δει τα ραδίκια ανάποδα ήδη μια φορά.Originally posted by paixtisΝαι δεν είπα ότι είναι αποτυχία του παιχνιδιού, αποτυχία νιώθω εγώ ο ίδιος με τους χαζούς τρόπους που πεθαινω!
Leave a comment:
-
Ναι δεν είπα ότι είναι αποτυχία του παιχνιδιού, αποτυχία νιώθω εγώ ο ίδιος με τους χαζούς τρόπους που πεθαινω!
Leave a comment:
-
Originally posted by paixtis View PostΕίναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!
Στα όσα πολύ σωστά σου είπαν τα άλλα παιδιά θα προσθέσω μόνο το ότι στο παιχνίδι δεν χάνεις τίποτα με τον θάνατο. Ακόμα και ένα κάρo souls να χάσεις μπορείς να τα ξανακερδίσεις εύκολα, υπάρχουν πολλά καλά farming spots στο παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Δικιά σου αποτυχία είναι, όχι του παιχνιδιού XD .Originally posted by paixtis View PostΕίναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!
Leave a comment:
-
Είναι τίτλος που απαιτεί caution και καθαρό μυαλό. Αν είσαι κουρασμένος και βιαστικός την πατάς. Ο μέσος gamer έχει συνηθίσει στο να σφάζει και να δέρνει αλλά δεν είναι έτσι. Το καλό με το Dark Souls είναι ότι προχωράει αργάααααα και σε γενικές γραμμές είναι αργό game. Πιο πολύ εξεπλάγην από τις απανωτές ήττες που έτρωγα από τους Ninja στο Ninja Gaiden του Xbox μέχρι να το μάθω παρά από το Dark Souls.
Μωρή Mizayaki ξέσκισέ μας με το Bloodborne.
Leave a comment:
-
Σταμάτα να είσαι απρόσεκτος, απλό...
Η απερισκεψία και το να κάνεις το Ράμπο είναι τα μόνα που τιμωρεί αυτό το παιχνίδι.
Leave a comment:
Leave a comment: