Μου κάνει εντύπωση πάντως που έχει ακόμα τόσο κόσμο.
Χρησιμοποιώ την ασπίδα που μου άφησε ο Σίφης όταν τον έσωσα και το Ornstein's armour, boots και gauntlets, Zweihander +14 και το Mask of the Child για stamina regeneration.

Φανταστικη περιγραφη, nice!
. Μπραβο για τους 4 Kings με την πρωτη προσπαθεια

παντα καταφερνει να μου σπαει τα νευρα.
), κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον. 
.
. Ξαναλέω, πάλι καλά που το παίζω τώρα κι όχι κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού, ποτέ δε θα έπαιρνα πτυχίο αν είχα το Dark Souls στη ζωή μου
.
). Στο Dark Souls 2 οι συγκεκριμενες κλασεις οπλων και setups ειναι καπως πιο ευελικτες-ευελικτα με αποτελεσμα να μπορεις να ballancαρεις λιγο καλυτερα το τι κανεις trade off (εκει εχω κανει καποιες δοκιμες). Παντως πριν κυκλοφορησει το pc version υπηρχε ενα δαχτυλιδι που σου εδινε δυνατοτητα να εχεις ενα ultra fast roll (cat walk με περισσοτερα i frames) αν ειχες κατω απο 50% load
. Μπορουσες δηλαδη να εχεις τις πιο δυνατες πανοπλιες χωρις καποιο κοστος στην κινηση. Οταν βγηκε το prepare to die το nerfαραν οσο δεν παει βεβαια (ειναι σχεδον αχρηστο πλεον).
λογικα τωρα θα εχεις παρει και το αντικειμενο που ανοιγει τα DLC areas. Τωρα πρεπει να σου μενει η Izalith και τα Ruins οποτε μετα βουρ για τη Ουλασιλ στο DLC, πιστευω θα σου αρεσουν παρα πολυ τα bosses εκει.
Leave a comment: