Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Edit: Οταν ανοιξα τις πορτες στο Princess Chamber και φανερωθηκε η Gwynevere τα ειδα ολα , ποσο επικα το εχουν στησει...
    Αυτή η Gwynevere (όχι η κοπελιά του κλέφτηκε με τον Lancelot) ναι όντως είναι επιβλητική. Έχει κάτι το μεγαλοπρεπές πάνω της. Μίλα και συ ρε Straier μην τα λέω όλα μόνος μου.
    Εγώ έχω να πω μόνο ένα πράγμα:
    Amazing chest ahead!

Μην ακους το τρολ τον Ρεν και πας να της επιτεθείς, τουλάχιστον όχι τώρα. Αν το κάνεις δεν έχει γυρισμό και χάνεις κάποια σημαντικά πράγματα...

Για το δαχτυλίδι μη σκας, εύκολα βγαίνει. Και να πεθάνεις μπορείς πάντα να τους ξαναπροσπαθήσεις. Θα πρότεινα όμως να αγοράσεις ό,τι θέλεις από τον Shiva πρώτα πριν τους σκοτώσεις. Και ναι είναι πολύ χρήσιμο δαχτυλίδι και κάνεις και γυμναστικές.

Πες μου ότι όση ώρα κατέβαινες τα πανέμορφα φωτεινά μονοπάτια της Blightown μέχρι που περπάτησες στα καταγάλανα νερά της δεν ένιωσες ένα ρίγος να σε διαπερνάει;
    LOL. Χαλαρά η χειρότερη περιοχή του παιχνιδιού και αυτή με την οποία είμαι λιγότερο εξοικειωμένος. Για την Upper μιλάω. Ο βάλτος μου αρέσει αρκετά σαν περιοχή μπορώ να πω. Βέβαια με το Master Key δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να περάσει από κει.

Προσωπικό achievement: Leave no soul intact for 6 playthroughs.:troll:
    Εδώ λες ψέμματα. Δεν παίζει να τους σκότωσες όλους. Όσο και να προσπάθησα ο ένας σιδεράς και η μία Φλογοκράτειρα δεν πεθαίνουν που να χτυπιέσαι. Όπως και ο αρχαίος δράκος και η γάτα.

Είναι μετά να αναρωτιέσαι γιατί να σε invadάρουν μέχρι και οι πέτρες.
    Μπα μάλλον απλά επειδή είσαι πολύ υψηλό level.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Πες μου ότι όση ώρα κατέβαινες τα πανέμορφα φωτεινά μονοπάτια της Blightown μέχρι που περπάτησες στα καταγάλανα νερά της δεν ένιωσες ένα ρίγος να σε διαπερνάει;
    Αυτή η Gwynevere (όχι η κοπελιά του κλέφτηκε με τον Lancelot) ναι όντως είναι επιβλητική. Έχει κάτι το μεγαλοπρεπές πάνω της. Μίλα και συ ρε Straier μην τα λέω όλα μόνος μου.

Α Nooto κάνε ένα πείραμα και ρίξε ένα καλοζυγισμένο βέλος ανάμεσα στα μάτια της κολοσσιαίας πριγκίπισσας. Το σκηνικό που θα ακολουθήσει θα το νιώσεις βαθιά μέσα σου.

Προσωπικό achievement: Leave no soul intact for 6 playthroughs.:troll:
    Είναι μετά να αναρωτιέσαι γιατί να σε invadάρουν μέχρι και οι πέτρες.

Nooto o ninja και ο gay φίλος του ο Shiba είναι noobάδες. 2 hits με την βαριοπούλα και τελείωσες.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Βγηκε μετα απο απειρες προσπαθειες το διδυμο στο Anor Londo, ανετα η πιο δυσκολη μαχη μεχρι στιγμης και η πρωτη φορα που πηγα να σπασω το χειριστηριο. Αφησα το Lighting Spear και τελικα εφτιαξα (κυριως λογω αυτης της μαχης) το Fury Sword +5 το οποιο βοηθησε παρα πολυ. Ειχα διαβασει οτι η δευτερη μορφη (σκοτωσα τον χοντρο πρωτα) ειναι η πιο δυσκολη αλλα για μενα εν τελει αυτο ηταν το ευκολο μερος. Αν κατσεις πισω απο τις κολωνες (ακομα και αν αυτες εχουν σπασει), καμια επιθεση δεν σε ακουμπαει οποτε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να καθεσαι αντιδιαμετρικα απο το boss (εχοντας κεντρο μια κολωνα) και να τον παιζεις με μαγεια-τοξο απο μακρια (τον εφτασα στο 50% ετσι και μετα close range). Το πρωτο μερος απο την αλλη μου εσπασε τα νευρα κυριολεκτικα... Overall βεβαια μενει απο τις πιο αξιομνημονευτες στιγμες μεχρι τωρα (αντιφατικο ε ? )

Μια ερωτηση, εχει παρει κανεις σας το Dark Wood Grain Ring? Imo απο αυτα που εχω διαβασει ειναι το καλυτερο δαχτυλιδι του παιχνιδιου (κυριως επειδη θελω ταχυτητα) αλλα φοβαμαι να ξεκινησω τη διαδικασια για να το παρω γιατι μου φαινεται οτι εχει πολυ ρισκο και δεν ξερεις αν θα σου βγει. Οσοι το πηρατε, που πολεμησατε τον ninja που φυλαει τον Shiva (darkroot ή blighttown) και σε τι level? Ειναι ευκολη μαχη? Ειμαι 68 slv btw.

Edit: Οταν ανοιξα τις πορτες στο Princess Chamber και φανερωθηκε η Gwynevere τα ειδα ολα , ποσο επικα το εχουν στησει...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελικα οντως ο Logan δεν νοιαζεται για τον θανατο του Griggs, τον εσωσα στο Sen Fortress και παρουσιαστηκε στο Firelink κανονικα. Μου εφυγε ενα βαρος .

Soul Level 63, καθαρισα με Blight Town, Sen Fortress, Undead Asylum (επιτελους βγηκε ο Stray Demon) και πλεον βρισκομαι στο Anor Londo. Αφησα το Drake Sword και πλεον ειμαι με Lighting Spear +3 το οποιο με βολευει παρα πολυ μεχρι στιγμης. Απο πανοπλιες φοραω το Crimson Set που μου ταιριαζει απιστευτα κυριως λογω ταχυτητας αλλα και resistances που εχει. Τελος απο ασπιδες εχω καταληξει στην Eagle Shield μεχρι στιγμης (στο Anor Londo αρχισα να την χρησιμοποιω) ενω εχω στο +9 το pyromancy.

Απο covenants ειμαι ακομα σε αυτη του Petrus αλλα εχω αρχισει να μην την παλευω και μαλλον θα φυγω για να δοκιμασω και καποιες αλλες που εχω βρει (μολις τελειωσω Anor Londo -βασικα το boss μου μενει- δεν θα προχωρησω αλλο και θα ξεκινησω το ψαξιμο). Εχω μπει να βοηθησω αλλους παικτες σε bosses κλπ αλλα γενικα δε εχω ψαχτει καθολου με PvP-PvE, οποτε λεω να παω προς τα εκει σιγα σιγα.

Btw οι περιοχες του παιχνιδιου ειναι πραγματικα υπεροχες, ειδικα στο Anor Londo υπαρχει τρομερο imersion, σε ρουφαει κυριολεκτικα. Επιπλεον Sen Fortress, τα δαση στο Dark Root... το παιχνιδι εχει φανταστικο lore και χτιζει μυθολογια...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δε θυμάμαι καθόλου.Αλλά ήμουν αρχή ακόμα ρε συ.Ή Fluted Armor set ή Wizard armor set.
    Όχι ότι δεν είχα καλύτερες,απλά όποτε έκανα roll με τις άλλες έκανε 150 ώρες να κουνηθεί ο χαρακτήρας μου.Τελικά πήρα το Old King set και γούσταρα,μέχρι που έχασα τα saves.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Παιδιά σόρρυ αλλά αν κάνετε τέτοια λάθη μάλλον δεν έχετε μάθει καλά το παιχνίδι.
    Ποιά πανοπλία btw;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Με παρόμοιο τρόπο έχασα την καλύτερη μου πανοπλία στο Demon's Souls.Άφηνα πράγματα κάτω για να κάνω trade κλπ,αφήνω το χειριστήριο στον καναπέ να πάω τουαλέτα,πατιέται το R2,κάνει κωλοτούμπα,πέφτει σε γκρεμό,πάει η πανοπλία.Σόρρυ,άκυρη παρένθεση,αλλά ήθελα να το πω.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Καλά δε χάνεις και τίποτα φοβερό από completion. Μόνο τα λόγια τρελαμένου fanboy του Griggs αναφορικά με τον Logan και την κενοποίησή του. Ο Logan σχεδόν αγνοεί την ύπαρξή του Griggs.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το παραπάνω είναι ένα ακόμα παράδειγμα πως το κάπνισμα κάνει κακό και στην ψυχική υγεία.
    Χαχαχαχαχαχαχαχα, πραγματικα ομως .

Ενταξει για να πω την αληθεια, δεν ξενερωνω τοσο πολυ για τα spells αλλα για το οτι επαιζα μεχρι στιγμης οσο πιο προσεκτικα μπορουσα για να δω οσα περισσοτερα πραγματα γινεται (για το completion της υποθεσης), ε οπως και να το κανεις ειναι πραγματικα κριμα να κατσει η στραβη με τοσο γελοιο τροπο...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πιστεύω πως δε θα επηρεάσει το quest με το Logan αλλά θα έχεις λιγότερα διαθέσιμα spells (αλλά όχι λιγότερα είδη). Δεν το έχω κάνει για να είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω αν ο Logan νοιάζεται ιδιαίτερα για τον Griggs. Σε εμένα υπήρχε και ένα bug όπου ξαναεμφανίστηκε στο δωμάτιο που τον ελευθέρωσα αλλά μόνο να τον σκοτώσω μπορούσα όχι να του μιλήσω.

Το παραπάνω είναι ένα ακόμα παράδειγμα πως το κάπνισμα κάνει κακό και στην ψυχική υγεία.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Γρηγορη ερωτηση, αφου εφτασα στο τελος της Blight Town ανεβηκα στο Firelink απο τα New Londo Ruins και πηγα να αγορασω καποια πραγματα απο τους NPCs

1) Καθως μιλαγα με τον Griggs of Vinheim ακουμπησα στο ποδι μου το χειριστηριο για να στριψω ενα τσιγαρο και κατα λαθος πατηθηκε το R2... Θεος χωρεστον . Τι χανω τωρα? Εχω ξενερωσει λιγο αλλα ειμαι κοντα στις 30 ωρες οποτε δεν παιζει να το ξαναξεκινησω...
    2) Περα απο τα μαγικα κλπ ελπιζω να μην εχουν επηρεαστει τα quests με τον Big Hat Logan που απ'οτι διαβασα σχετιζονται ετσι?

Edit: Μολις ειδα οτι μπορουσα και να μην τον σκοτωσω... Το πρωτο χτυπημα τον εκανε εχθρικο αλλα θα μπορουσα να παω στον Oswald για να σβησω την πραξη με ανταλαγμα souls... Ειχα μεινει στο Demons Souls οπου δεν υπηρχε turning back και ετσι τον σκοτωσα δυστυχως . Anyway...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελικα δεν επρεπε να ξεκινησω το παιχνιδι . Απο τη μια βεβαια αν δεν το ξεκιναγα τωρα ισως να μην το επαιζα ποτε μιας και αυτη η περιοδος ειναι σαφως η πιο χαλαρη του τελευταιου χρονου απο την αλλη εχω καει τοσο πολυ που δεν περιγραφεται. Ειναι τοσο επιβλητικος ο κοσμος του, τοσο καθηλωτικο το gameplay, τοσο φοβερο το ολο presentation (η σκηνη με την Υδρα που την βλεπεις στο βαθος μεσα στην ομιχλη... epic is epic), τοσο πολλα τα τοσο που θελω να ξεφυγω και δεν μπορω...

Εχω παιξει πλεον γυρω στις 20+ ωρες και ειμαι level 50. Η αναπτυξη πηγαινει κυριως στο endurance προκειμενου ο χαρακτηρας να ειναι φτεροποδαρος (στο demons το build που ειχα κανει ηταν αρκετα αργο). Εβγαλα τα depths, το darkroot garden (το πρωτο μερος δηλαδη) και dark root basin. Επισης νικησα και το δρακο στο valley of the drakes. Γυρισα και στο Undead Asylum αλλα εφαγα τρελη ηττα απο τον stray demon (εχασα και 30.000 souls γιατι επεσα μεσα στην αρενα και τη δευτερη φορα που μπηκα πεθανα με το καλημερα) Το level design τηρουμενων των αναλογιων ακολουθει ενα σχεδιασμο παρομοιο με το human revolution υπο την εννοια οτι οι χωροι δεν ειναι τρελα ανοιχτοι αλλα εχουν πολλα μυστηκα μονοπατια που ειτε οδηγουν σε αντικειμενα ειτε δημιουργουν shortcuts (πραγματικα για σεμιναριο οπως ειχε αναφερει ο Vaynard).

Υπάρχει και σημείο για grinding στο Darkroot Garden πανεύκολο.
    Ναι το ανοιξα και ακολουθησα το βιντεακι που εχετε ποσταρει. Βασικα εκει βγηκαν τα σπασμενα (30.000 souls στο αψε σβησε) αλλα προς το παρον δεν θα το χρησιμοποιησω αλλο και θα προσωρησω. Εχεις δικιο Straier, λογω του σημειου αυτου μου εφυγε καπως το αγχος, παντως τα souls εχω τη εντυπωση οτι βγαινουν πολυ πιο ευκολα απ'οτι στο demons (απο την αλλη βεβαια υπαρχουν πολλαπλασια πραγματα για να τις ξοδεψεις).

Η μάχη με τα Gargoyles δε σε έκανε να σκεφτείς τους Maneaters (τελικά βέβαια πολύ πιο εύκολη);
    Ναι, οταν εσκασε και το δευτερο αυτο ακριβως σκεφτηκα . Οπως λες βεβαια ειναι πολυ πιο ευκολη (βασικα ο χωρος που παλευεις ειναι τεραστιος και δεν υπαρχει κινδυνος για τις κλασσικες πτωσεις).

Pyromancy πάει με όλα αλλά μαγεία και θαύματα δεν πάνε μαζί στην αρχή
    Ναι απο μαγεια κυριως με pyromancy ασχολουμαι, ειναι πολυ βολικο γιατι δεν εχει απαιτησεις σε int κλπ και το πας οπως θες.

Συνεχιζουμε, αν και θελω να πιστευω οτι απο δευτερα θα μειωσω τις στροφες γιατι δεν παει αλλο .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πάντως αν δεν έχεις πάρει επίπεδα στα covenants δεν πειράζει αν αφήσεις το ένα και πάρεις το άλλο. Για τις ψυχές πρέπει να σκεφτείς τι σε ενδιαφέρει να κάνεις. Pyromancy πάει με όλα αλλά μαγεία και θαύματα δεν πάνε μαζί στην αρχή. Πάντως μην ανησυχείς από ψυχές άλλο τίποτα. Υπάρχει και σημείο για grinding στο Darkroot Garden πανεύκολο.

Τον χάρτη με τον καιρό θα τον μάθεις και θα τον παίζεις στα δάχτυλά σου.

Η μάχη με τα Gargoyles δε σε έκανε να σκεφτείς τους Maneaters (τελικά βέβαια πολύ πιο εύκολη);

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι δεν ηταν Boss αυτο τελικα, λεω για εναν εχθρο που ηταν σαν αγριογουρουνο αλλα αρματομενο με ασημενια πανοπλια. Τον Capra Demon ναι τον εβγαλα, μου βγηκε η πιστη βεβαια... Δεν ειναι τοσο δυσκολη μαχη αλλα ειναι πολυ μικρος ο χωρος και συνηθως πεθαινα με το καλημερα σας (με το που εμπαινα).

Τωρα ειμαι στα Depths οπου εφαγα φολα απο το boss + curse απο τους βασιλισκους (εχω χτυπησει επισης την πρωτη καμπανα)... Εχω παρει τα πρωτα μαγικα + το talisman+ το γαντι για pyromancy και εχω μπει στην Way of the light Covenant (ή καπως ετσι), 37 level btw.

Το παιχνιδι ειναι τρομερα ανοιχτο και χανομαι σχετικα ευκολα, επιπλεον υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα για να ξοδεψεις souls (pyromancy, magic, miracles κλπ) που καπου χανομαι και δεν ξερω τι να πρωτοκανω πλεον. Γουσταρω παντως γιατι σου δινει πολλες επιλογες σχετικα νωρις για να επιλεξεις πραγματικα διαφορετικες προσεγγισεις...

Απο Covenants τωρα εχω αρχισει και μπαινω λιγο στο νοημα, αρχισα να αισθανομαι πιο ελευθερος από την ωρα που ειδα τι σου προσφερει ο Οσβαλτ.

Αυτα μεχρι στιγμης ;).

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα δοκιμασω λιγο και τον δρακο με βελη σε πρωτη φαση να δω λιγο το damage. Η επομενη σταση ειναι ενα Boss που μοιαζει με ταυρο (που αχνοφαινεται στον πυργο) αλλα προς το παρον φοβαμαι να παω μιας και σε κατι trailer που ειχα δει εμοιαζε απαλευτος...
    Χμμμ ποιον λες; Το Μινώταυρο τον έχεις ήδη βγάλει, δεν έχει άλλον ταυροαρχηγό... Και σε ποιον πύργο λες;

Leave a comment:

Working...
X