Τερμάτισα επιτέλους το Dark Souls με τον βασικό μου χαρακτήρα (lvl 62) αφού πρώτα έσφαξα τους πάντες (που μπορούσες να σφάξεις ή έστω να διώξεις) με εξαίρεση τον Solaire (είχα ήδη ολοκληρώσει το quest του και μόνο ως phantom μπορούσα να τον δω) που θα πάει να τους βρει στο New game+ λίαν συντόμως. Όλες οι πανοπλίες στο +5/+9 και διάφορα καλά όπλα. Dark Lord ending.
Αλήθεια ποιον από τους δύο τερματισμούς θεωρείτε "καλό";
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Αν βγει στο PC το τελευταίο που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το online (σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια;). Και ως single player εμπειρία είναι αρτιότατο, απλά με το multi γίνεται ακόμη καλύτερο.
Εδώ πρέπει να δείξουν την αξία τους οι Diablo fans και να το στηρίξουν.
Leave a comment:
-
Titus εγώ σε PC θα το παίξω λογικά, μια που δε με κόβω να ασχολούμαι άμεσα, οπότε count me in
.
Leave a comment:
-
Το ξέρω, μάλλον θα καβαντζώσω ένα από κανά γνωστό. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο κόσμος στους servers. Το Demons Souls έχει μαζέψει όλο τον κόσμο και με το μεγάλο κοινό να είναι στις κονσόλες δεν ξέρω πόσο ποιοτικό θα ειναι στην τελική το multi του. Από την άλλη πολύς κόσμος έχει δηλώσει πως θα μπει, οπότε...
Leave a comment:
-
... έχε κι ένα gamepad stand by ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί καλό, χρυσό το keyboard/mouse αλλά για το Dark Souls, δεν το κόβω.
Leave a comment:
-
Σε φάση κωλόβυσμα στρατού, πήρα τηλέφωνο (...) και κανόνισα το Dark Souls να βγει για PC. Όλα δείχνουν προς τα εκεί, οπότε προετοιμάζομαι ψυχολογικά...
Leave a comment:
-
Όχι αυτά που λες είναι δωράκια του Gravelord Servant (αλλά ούτε τέτοια έχω δει).
Τα Vagrants είναι άλλου είδους τερατάκια τα οποία υποτίθεται κάνουν spawn εκεί που έχουν πεθάνει άλλοι παίκτες ή έχουν πετάξει πράγματα στο πάτωμα. Δες στο βίκι.
Leave a comment:
-
Αν εννοείς vagrants τις black phantom εκδόσεις των τεράτων της εκάστοτε περιοχής που είναι πιο δυνατά από τα κανονικά ναι έχω δει από μανιτάρια μέχρι Black Knights (μα πόσο μαυρίλα πια). Αν εννοείς κάτι άλλο δεν έχω δει ακόμα.Originally posted by straierΕγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω τίποτα από Gravelord... Ούτε Black Phantom ούτε να εισβάλλω. Κανένα από τα περίεργα τερατάκια (Vagrants;) έχεις συναντήσει;
Πλέον το γύρισα σε co - op για να τελειώσω το playthrough. Το PvP καλό, χρυσό αλλά με κούρασε υπερβολικά.
Leave a comment:
-
Εγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω τίποτα από Gravelord... Ούτε Black Phantom ούτε να εισβάλλω. Κανένα από τα περίεργα τερατάκια (Vagrants;) έχεις συναντήσει;
Leave a comment:
-
Την έχω πατήσει με τα Bow κτλ. Τις λίγες φορές που έκανα υπόκλιση τις έτρωγα ενώ όταν πρωτοξεκίνησα τις αναμετρήσεις βιαζόμουν και έριχνα πρώτος από μακριά lightning spears με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να την φάει στην μάπα την ώρα που έκανε bow. Πλέον, δεν κάνω καθόλου υπόκλιση και περιμένω στην θέση μου μερικά δεύτερα όποιον κάνει τέτοια animations.
Για το Gravelord Servant δεν έχω ασχοληθεί αλλά έχω δει αρκετές φορές black phantoms τερατίδια στον κόσμο μου. Την μία και μοναδική φορά που πάτησα ένα τέτοιο summon για να παλέψω τον κατοχό του με περίμεναν 3 παίκτες οπότε έφαγα φόλα.
Πολέμησα ένα τυπά 401 level που μάλλον είχε φαρμάρει το vitality στο άπειρο καθώς δεν ψόφαγε με τίποτα.
Leave a comment:
-
Δεν είπα πως αυτά που κάνεις είναι παράνομα, cheat κλπ. Και backstab όταν ο άλλος σου κάνει bow μπορείς να κάνεις. Απλά δεν είναι ευγενικό.
Με Gravelord Servant έχεις ασχοληθεί καθόλου; Δεν έχω καταφέρει ποτέ να εισβάλλω παρόλο που έχω βρει κάποια σημάδια...
Leave a comment:
-
Λυπάμαι αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω summon τον συμπαίκτη μου βγαίνει η πίστη λόγω συνδέσεων. Όταν όμως το επιτυγχάνω ή αποτυγχάνω μου κάνουν invade κάθε μέλος της φατρίας και τις περισσότερες φορές βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πολεμώ μόνος με 2 αντιπάλους και κάποιες φορές και 3Originally posted by straier View PostΓιατί απλούστατα φαρμάρεις άλλους παίκτες για ΧΡ σε δύο εναντίον ενός μάχες.
Ενώ είναι προφανές ότι είσαι εκεί για PvP καλείς και άλλους παίκτες να σε βοηθήσουν. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω δομής του παιχνιδιού, ο άλλος παίκτης έχει μηδενικές πιθανότητες νίκης εκτός κι αν είστε τελείως άχρηστοι. Αν δε, χρησιμοποιείτε και Estus Flask έχετε ξεφύγει τελείως.
Είναι σα να πηγαίνεις σε αγώνα δρόμου στίβου με μηχανάκι.
+ του ότι δεν προλαβαίνω πάντα να φάω τους NPC και τους άλλους εχθρούς οπότε έχω και αυτούς να προσέχω.
Σε ένα μέρος όπως το Darkwood Garden που η πλειοψηφία των παικτών παίζει με συμπαίκτες γιατί εγώ να μένω μόνος και να μην προσπαθώ να καλέσω το δικό μου phantom?
Όσον αφορά τα estus flasks από την στιγμή που το παιχνίδι μου δίνει την δυνατότητα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να cheatάρω γιατί να μην το κάνω όταν μπορώ?
Έχω νικήσει σαν Human ή Phantom 2 και 3 αντιπάλους ταυτόχρονα όπως και έχουμε ηττηθεί σαν ομάδα από έναν. Αν ο παίκτης ξέρει να παίζει καλά και δεν έχει προβλήματα σύνδεσης μπορεί να κάνει πολύ κακό σε flask και μη users.
Leave a comment:
Leave a comment: