Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Συνεχιζω στο Undead Burg και πηρα το Drake Sword (υπηρχε ενα μυνημα που ελεγε βαρα την ουρα του δρακου). Προς το παρον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω (εχω strength 12) αλλα μαλλον θα παω προς τα εκει το leveling. Βρηκα και εναν γελοιο τροπο για τσαμπα souls (λογικα θα εχει αναφερθει), στο κεντρικο bonfire του Undead Burg υπαρχει μια σκαλα (την οποια δεν την ειχα προσεξει) και η οποια οδηγει κατευθειαν στον δρακο και στη μεση της γεφυρας. Τα υπολοιπα ειναι προφανη, βγαινεις για λιγο, ο δρακος σκοτωνει ολους τους εχθρους, παιρνεις 555 souls, κατεβαινεις τη σκαλα, κανεις rest στη bonfire, οι εχθροι κανουν respawn κ.ο.κ.

Εβγαλα και τον Dark Knight που φυλαγε ενα δαχτυλιδι (τον ανεβασα μεχρι εκει που τα zombie πετανε τις βομβες, ανεβηκα στη σκαλα και τον ειχα με το τοξο... το backstab δεν του τρωει παρα πολυ δυστυχως).

Θα δοκιμασω λιγο και τον δρακο με βελη σε πρωτη φαση να δω λιγο το damage. Η επομενη σταση ειναι ενα Boss που μοιαζει με ταυρο (που αχνοφαινεται στον πυργο) αλλα προς το παρον φοβαμαι να παω μιας και σε κατι trailer που ειχα δει εμοιαζε απαλευτος...

Btw οταν ειδα το πρωτο Boss στο Undead Burg χεστηκα πανω μου (δεν το περιμενα) αλλα οι designers ευτυχως σχεδιασαν την μαχη ωστε να ειναι ευκολη (λογω της σκαλας που υπαρχει στον πυργο).

Αυτα μεχρι στιγμης... Με covenant δεν εχω ασχοληθει και μαλλον θα μπω λιγο ign να δω τι παιζει, εχω βρει δυο τυπους που μου προτεινουν να μπω στην ομαδα τους (εναν στο κεντρικο hub και εναν στην περιοχη του δρακου) αλλα μου βγαζει στο μυνημα οτι πρεπει να αφησω το covenant που ειμαι αυτη τη στιγμη και ετσι δεν εκανα τιποτα γιατι το φοβηθηκα. Anyway, συνεχιζουμε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το εχω ξεκινησει και εγω απο χθες, τωρα για το πως θα παει δεν ξερω... διαβαζω τα posts στο thread (ειδικα αυτα του ren ) και φοβαμαι για το κατα ποσο θα το τελειωσω μιας και οι απαιτησεις ειναι πολλες (ειδικα απο πλευρας χρονου).

Εχω παιξει γυρω στις 5 ωρες οποτε δεν εχω να πω πολλα πραγματα. Σε πρωτη φαση ξενερωσα που εχουν περιορισει το customization του χαρακτηρα (χαρακτηριστικα προσωπου κλπ) και γενικοτερα ολες οι επιλογες μου φανηκαν γελοιες εμφανισιακα (εχουν βγαλει και το spike hair που ειχα στον χαρακτηρα μου στο Demons Souls). Απ'οτι καταλαβα ωστοσο, πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε ενδυμασιες ενω οι περισσοτερες κλασεις εχουν μασκες-κρανοι κλπ και ετσι ευτυχως δεν φαινεται η φατσα του ηρωα . Επισης ξενερωσα που στη θεση του soul form εχει μπει το zombie form (μα zombie ?) με την εμφανιση να δεχεται το τελειωτικο χτυπημα.

Anyway, περα απο την πλακα, η κλαση που διαλεξα ειναι thief, αντικειμενο Pendant και λογω της κλασης εχω και το master key. Τα γραφικα του παιχνιδιου μου φανηκαν καπως πιο θολα απο αυτα του Demons (παιζουν επισης και framedrops), απο την αλλη βεβαια το περιβαλλον εχει ανοιξει παρα πολυ ενω απο την αρχη κιολας βλεπεις πολυ ωραια χρωματα και εξωτερικες περιοχες. Στα της δυσκολιας κλασσικα πραγματα σε παρομοιο επιπεδο με τον προκατοχο μεχρι στιγμης. Btw απο το κεντρικο hub πηγα δεξια (ειναι το πιο ευκολο μερος ουσιαστικα) και εβγαλα και το πρωτο Boss. Προφανως απο Covenant, Humanity κλπ δεν εχω καταλαβει τιποτα αλλα θα αρχισω να τσεκαρω λιγο τα οσα εχετε πει στο thread. Αυτα προς το παρον, θα ακολουθησει και συνεχεια.

Εdit: Εχω φτασει ηδη level 20, το leveling ειναι σχετικα ευκολο στην παρουσα φαση..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    OMG new content DAT manticore DAT black dragon!!! :jumpy::jumpy:

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τίτε, πέρνα έξω. Δεν θέλω κανείς εδώ να προσβάλει το θείο το Diablo III. Αυτό το παιχνίδι ήταν, είναι και θα παραμένει το καλύτερο hack n' slash platform του είδους του. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτό.

Επίσης, παιδιά, έχω άσχημα νέα. Το συγκεκριμένο PC παιχνίδι θα το έχουν στο GFWL που σημαίνει ότι θα δούμε χιλιάδες προβλήματα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!

Ποιός ασχολείται με Diablo 3...

οσοι το παιξανε στις κονσολες?

AN και...αυτο το επιπλεον bosses με ιντριγκαρει λιγο, οπως και να εχει ειναι πολυ καλη ειδηση η μεταφορα του στο pc

ελα σεμνα με το diablo 3....:boff:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ...δε θελω αηδιες, ανηθικε Τιτε...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!

Ποιός ασχολείται με Diablo 3...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τέλεια νέα, τότε λογικά θα έχω το gaming pc μου εδώ (και μάλιστα αρκετά αναβαθμισμένο). Άντε με το καλό .

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To παιχνιδι θα ερθει οντως και σε PC κατα τον Αυγουστο με την προσθηκη νεων bosses.
    Η ειδηση ερχεται απο καποιο περιοδικο, περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες συντομα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι ειναι διασκεδαστικο και εγω στο τεταρτο playthrought σταματησα ενω ειχα το 1000αρι απο το τριτο, μετα απο απειρο βρωμοξυλο σε pvp, μπαινω ακομα αραια και που να παρω την δοση μου

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το ξέρω αλλά είμαι ακόμα στο δεύτερο playthrough. Επίσης πρέπει να σκοτώσω 2 φορές τον Gwyn (όχι ότι αλλάζει και πολλά βέβαια). Αλλά εντάξει, τα πιο δύσκολα του platinum πέρασαν.
    Πέρα από το platinum βέβαια αξίζει να παίξεις New Game+,++,...,κλπ απλά επειδή είναι διασκεδαστικό (καθώς και να ανεβάσω stats ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα όπλα). Ειδικά πλέον που ξέρω πολύ καλά όλες τις πίστες και θα περάσω τα bosses με τρελή σειρά.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θα πας για το platinum? μονο τον sif χρειαζεται να σκοτωσεις 3 φορες απο τα bosses

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νίκησα τους Four Kings στο New Game+ lvl 86 με default vitality και endurance, επιτέλους! Πήρα 5 levels μετά τη μάχη. Το τρίτο boss που σκότωσα στο δεύτερο playthrough μετά από Sif που είναι υποχρεωτικό να σκοτώσω για το δαχτυλίδι και την πεταλούδα μια που ήμουν στα μέρη της. Επόμενη στάση μάλλον Stray Demon και μετά θα πάω για Quelaag, Gargoyles κλπ. Το Μινώταυρο ίσως να τον αφήσω τελευταίο.
    Επίσης συνάντησα για πρώτη φορά Vagrant το οποίο παρατρίχα να με σκοτώσει κιόλας. Μοιάζει με καβουράκι με μια φωτεινή σφαίρα για σώμα και σου ρίχνει κάτι σαν Homing Soulmass.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Θεωρώ το Dark Lord ending λιγότερο κακό από το άλλο. Έχει το παιχνίδι τόσο μεγάλο lore και εξηγεί με λεπτομέρεια τα πάντα που το σκέφτεσαι πολύ το τέλος.

287 level & 564 ωρίτσες. Ποιο playthrough τελειώνω έχω ξεχάσει.:xp:

Leave a comment:

Working...
X