Announcement

Collapse
No announcement yet.

Battlefield 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    MW3 και τα @ρχιδια μου κουνιουνται.

Πρωτη φορα που BF ξεπερναει cod στο single player, για τους αλλους τομεις δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης, τωρα θυμηθηκαν οι καραγκιοζηδες να ξαναβαλουν lan support και dedicated servers, και ολα αυτα στην κουρελιασμενη quake3 engine για 8η συνεχομενη φορα, GO TO HELL

Το beta invite αργει ακομα παντως, τζαμπα αγορασα την tier one του MoH γαμω ?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    απολαύστε

[YOUTUBEHD]2AytmCYjjI8[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Πορωση

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Battlefield 3 is without a doubt an amazing looking game, but these new screenshots are just breathtaking.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Battlefield 3: O Κοjima εγκρίνει

Άντε Kojima βγάλε Metal Gear με FROSBITE 2.0 να τρελαθούμε

δεν εχει αναγκη ο Kojima και το mgs απο μια Frosbite μηχανη γραφικων, εχουν δικια τους και ειναι θεμα γοητρου.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Battlefield 3: O Κοjima εγκρίνει

Ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear, είδε -όπως και χιλιάδες άλλοι gamers- το 12λεπτο trailer για το επερχόμενο Battlefield 3 της DICE και μάλλον εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα, αφού έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο twitter: " Το 12λεπτο trailer του Battlefield 3 είναι εκπληκτικό". Το νέο FPS της DICE θα κυκλοφορήσει σε PS3, PC και Xbox 360 από την ΕΑ το Noέμβριο που μας έρχεται. Εμείς να σχολιάσουμε πως η έγκριση του Kojima θα πρέπει να θεωρείται ως μεγάλη επιβράβευση για έναν τίτλο που δεν έχει κυκλοφορήσει καν, καθώς ο δημιουργός δεν διστάζει να εκφράζεται με αυστηρότητα ακόμη και στα δικά του παιχνίδια, παρόλο που ο κόσμος τα θεωρεί αριστουργηματικά. Επί τη ευκαιρία, παραθέτουμε και το εν λόγω trailer που εντυπωσίασε τον Kojima...
    http://www.gameover.gr/news/Battlefi...%B9.15643.html

Άντε Kojima βγάλε Metal Gear με FROSBITE 2.0 να τρελαθούμε

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    ο χαρακτηρας στην φωτο απο το BF μου θυμιζει πολυ τον Dominic Purcell απο το prison break.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Battlefield 3 vs Call of Duty Black Ops: 720P HD Screenshot Comparison

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Εμενα δεν μου φαινεται COD με τπτ(εκτος αν τα BC μοιαζουν με COD),απο κει και περα ουτε το μισος για το COD καταλαβαινω αλλα τεσπα.
    Ούτε εμενα μου θυμίζει COD και εννοώ κυριώς το multi αλλά ούτε και το SP του Bad Company 2 μου θύμισε COD, είχε ένα δικό του τελείως διαφορετικό ύφος. Για την CPU εγώ κάτι ήξερα όταν πήρα i7, δεν μπορεί να μην χρειαστεί στο μέλλον, αν και ο evans έλεγε τα δικά του:xp:. Για την GPU, χέστηκα αν είναι Ati optimised ας πάρουν κάρτες Ati ή ας μην το παιξουν όσοι δεν έχουν κάρτες Ati ( το Bad Company 2 φυσάει με i7 και 58xx σε DX11 ενώ με λιγότερο από i7 και με nvidia χωλαίνει όσο νανε), εγώ το σκέφτομαι σοβαρά και για 5850 crossfire (όχι γιατί πιστεύω πως θα έχω πρόβλημα με την Frosbite 2.0) αν και θέλω πρώτα να πάρω καινούργιο μόνιτορ.

Crpl εντάξει πιστεύω πως το BF3 θα έχει ρυθμίσεις γραφικών και δεν θα είναι του στυλ Crysis 2.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Καλα μην φτασουμε σε σημειο να θεωρουμε ως αρνητικο,το οτι εχει πλεον single player και μαλιστα στην χειροτερη αξιοπρεπεστατο...

Εμενα δεν μου φαινεται COD με τπτ(εκτος αν τα BC μοιαζουν με COD),απο κει και περα ουτε το μισος για το COD καταλαβαινω αλλα τεσπα.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Στο οτι μοιαζει με αλλο ενα fps σε MW στησιμο, αλλο ενα cod4 με μικροαλλαγες στο gameplay και ολοκαινουργια μηχανη γραφικων για να μην τους λενε πως σερβιρουν ξαναζεσταμενο φαγητο.

Παραδεχομαι οτι εχει αρκετα καλη ατμοσφαιρα, σε καποια σημεια τουλαχιστον, αλλα αν εξαιρεσει κανεις τον τεχνικο τομεα ( πιο καθαρα και γυαλιστερα γραφικα, περισσοτερα εφφε, καλοδουλεμενος και ρεαλιστικος ηχος, + destruction για το κερασακι ) το τελικο αποτελεσμα που βλεπουμε στο βιντεο μοιαζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με cod.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Με τι ακριβώς συμφωνείς από αυτά που είπα ;

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Άσε BigBOSS συμφωνώ αλλά άκρη δε θα βγάλουμε ποτέ .

Το παιχνίδι δε με ενδιαφέρει σίγουρα, απλώς μου έκανε εντύπωση ο όλος ενθουσιασμός σας, μια που σε έναν άσχετο φαίνεται ένα ακόμα FPS με war-setting. Πάντως τα γραφικά είναι τρομερά.
    +1

Ενα γυαλισμενο cod4 βλεπω με περισσοτερο interactivity, ( σερνεις πτωματα οπως στο ArmA, ουαου ) και λιγοτερο στατικο περιβαλλον, προφανως αυτο πουλαει κιολας :S

Βλεπω και τους πισαδες σε διαφορα φορουμ να πορωνονται και καταλαβαινω οτι εχουν χασει το δασος λογω hype. Εξηγουμαι :

α)Τα γραφικα ειναι απο pre-alpha και πως οτι βλεπουμε θεωρητικα τρεχει σε ενα μηχανημα με ο θεος ξερει τι επεξεργαστη, ( h frostbite 1.5 τρωει τον i3 του evans και τον C2Q μου για πρωινο καθε φορα που φορτωνω την oasis ή την coldwar σε 32man server) και μια gtx580 στα 30fps fixed

β) καποια εφφε ειναι too much και καλο θα ειναι να λειπουνε απτο mp, οπως το object based motion blur.

γ)Οτι την αποτυχια το medal of honor την πηραμε πολλοι κυριως για το bf3 beta invite και ενω το παιχνιδι βγαινει το χειμωνα για την beta δεν εχουμε καμια επισημη ημερομηνια, στις συνεντευξεις τυπου γενικα λενε τα ιδια και τα ιδια ολοι.

δ)Οτι δεν εχουμε δει ακομα footage απτο mp. Δεν δινουμε ολοι 40 ευρω για 12 ωρες sp.

ε)Οτι δεν θα εχουμε mod tools - public server files - ουτε σοβαρο anti-cheat, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για καθε fps που φτιαχνεται πρωτα στο pc και μετα γινεται port στις κονσολες οπως προσπαθουν να μας πεισουνε.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Άσε BigBOSS συμφωνώ αλλά άκρη δε θα βγάλουμε ποτέ .
    A δλδ θα ειναι δειγμα next gen η εκδοση για pc και η console version θα ειναι last gen?
    Το ειπες και περιμενουμε να δουμε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γι'αυτό υπάρχουν πάντα τα bargains των 10 ευρώ.Γιατί τέτοιους τίτλους τους προτιμώ για SP.Γενικά δεν είμαι πολύ του μούλτι.Μου τη δίνει όταν χάνω.

Leave a comment:

Working...
X