Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Γουστάαααρω
    Assassins Creed is

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Γουστάαααρω

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Γενικά θα χαρείς πολλά τέτοιου είδους σκηνοθετικά τερτίπια

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άργησες,αλλά το κάνεις σωστά.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το παίζω αυτό το διάστημα, ντροπή να μην έχω παίξει assassin's σε αυτή τη γενιά!
    Γενικά μου αρέσει.

Εξαιρετική η σκηνή στην αρχή που κοιτάνε τα αδέρφια την πόλη από ψηλά και εμφανίζεται το λογότυπο!

- It is a good life we lead brother.

- The best, may it never change.

- And may it never change us.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Το τελείωσα κι εγώ για άλλη μια φορά και μπορώ να πω ότι το κατευχαριστήθικα. Πριν καμιά εβδομάδα τελείωσα και το πρώτο οπότε μπορώ να κάνω άνετα σύγκριση. Πολύ καλό gameplay και περιβάλλων. Τα επαναλαμβανόμενα πράγματα υπάρχουν ακόμα αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό κάτι που έκανε το παιχνίδι ποιο ευχάριστο. Για το story δεν θα πω τίποτα καθώς νιώθω πολύ κατώτερος για να μιλήσω για αυτό το έπος...Επίσης να πω δύο λογάκια για το έξτρα περιεχόμενο καθώς έχω την GOTY έκδοση του παιχνιδιού. Τα Templar lairs και το Battle of Forli ήταν αρκετά όμορφα αλλά το Bonfire of the Veneties ήταν απαίσιο, σε επίπεδο να κάνεις επί μία ώρα τα ίδια πράγματα, αλλά τι να κάνεις διότι γεμίζει ένα κομμάτι της ιστορίας του Ezio.

Αυτά από εμένα

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κι εγώ που δεν είχα παίξει το πρώτο κάπου χάθηκα, αλλά έκαναν τη δουλειά τους τα internets.

Άκυρο, αλλά και τι δε θα έδινα για να δω κι ένα sandbox σε σάπιο cyberpunk theme που να αποτυπώνεται το ίδιο καλά.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κι εγώ το έχω τελειώσει, όμως από σενάριο δεν έχω καταλάβει και πολλά πράγματα. Όχι ότι έκατσα να δώσω σημασία κιόλας, με είχε συνεπάρει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, σε σημείο που πέρναγα την ιστορία στο ντούκου. Ήθελα να ξεκινήσω το Revelations για Κων/πολη, Καππαδοκία κλπ, αλλά μιας και το ξεκίνησα έτσι θα πιάσω το Brotherhood.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    To ιδιο ακριβως ειχα παθει κι εγω (αν και με ενθουσιασε περισσοτερο απο οσο δειχνεις εσυ), θεωρω οτι η ποικιλια τοπιων και πολεων του ACII ειναι αξεπεραστη οχι μονο για την σειρα, αλλα και για πολυ μεγαλυτερο ευρος τιτλων.

Ειδικα η Βενετια ειναι ο,τι καλυτερο εχω παιξει ποτε σε επιπεδο ομορφιας περιβαλλοντος.
    Όχι, κοίτα, προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ, απλά σε επίπεδο gameplay θα μπορούσε να μη κινείται σε τόσο ρηχά νερά. Η δυναμική του τίτλου είναι αλλού και είναι τέτοια που, τολμώ να πω, ότι λίγοι τη φτάνουν. Η αποτύπωση των πόλεων ξεπερνά οτιδήποτε έχω συναντήσει σε videogame και αυτό είναι κάτι που μετράει πάρα πολύ σε ένα Action/Adventure.

Πραγματικά βυθίζεσαι στον κόσμο του παιχνιδιού κι ακόμα και η αγγαρεία που θα κάνεις στο, σουρεάλ μετά από σημείο, σκηνικό όπου καλείσαι για 100η φορά να πλακώσεις άλλον έναν τύπο που απατάει τη γυναίκα του, όταν το quest λαμβάνει χώρα σε έναν τόσο ζωντανό κόσμο, γίνεται αρκετά ευχάριστα.

Καλά η αποτύπωση της Βενετίας δεν υπάρχει, είναι ποίηση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Που να δεις την Κωνσταντινούπολη.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    To ιδιο ακριβως ειχα παθει κι εγω (αν και με ενθουσιασε περισσοτερο απο οσο δειχνεις εσυ), θεωρω οτι η ποικιλια τοπιων και πολεων του ACII ειναι αξεπεραστη οχι μονο για την σειρα, αλλα και για πολυ μεγαλυτερο ευρος τιτλων.

Ειδικα η Βενετια ειναι ο,τι καλυτερο εχω παιξει ποτε σε επιπεδο ομορφιας περιβαλλοντος.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    LTTP, σήμερα το τέλειωσα κι εγώ.

Για να πω την αλήθεια περίμενα πολύ περισσότερα σε επίπεδο gameplay. Πολύ επαναλαμβανόμενα τόσο τα main όσο και τα secondary missions, ενώ και το σύστημα μάχης, ενώ σου δίνει αρκετές επιλογές και θα μπορούσε να είναι πολύ καλό, δε φροντίζει να τις αναδείξει στη πράξη με αποτέλεσμα οι περισσότερες να είναι underdeveloped. Όλο το παιχνίδι βγαίνει με άμυνα + counter και dodge. Τα tombs, χωρίς να εντυπωσιάζουν, ήταν από τα πιο δυνατά σημεία του τίτλου σε επίπεδο gameplay.

Το αρκετά ενδιαφέρον, όπως όλα δείχνουν, σενάριο, το εξαιρετικό presentation και η κυριολεκτικά φανταστική και ολοζώντανη αποτύπωση των πόλεων, η οποία είναι ίσως η κορυφαία που έχω συναντήσει ποτέ σε videogame, είναι όλα τα λεφτά στο παιχνίδι. Καταφέρνουν να σε βυθίσουν τόσο πολύ στο κόσμο του που σχεδόν ξεχνάς τις αδυναμίες στο gameplay.

Το τέλος με έψησε πολύ να βάλω άμεσα το επόμενο, αλλά μάλλον θα περιμένει.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κάνε τα Subject 16 sidequests πάντως

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Με λίγο περισσότερες από 20 ώρες gameplay πιστεύω πως είμαι κοντά στο τέλος. Έχω 5/6 seals, 17/20 σελίδες, τα πάντα χτισμένα στη Βίλα κλπ. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς, όμως θα περιμένω να τελειώσω πρώτα αυτό. Από σενάριο δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει και πολλά επειδή χώθηκα κατ' ευθείαν στο 2ο, όμως πιστεύω πως αν διαβάσω κάπου τι έπαιξε στο 1 θα βγάλω άκρη. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές, το gameplay πολύ ωραίο, τα τοπία πανέμορφα και γενικά δείχνει πως έχει πέσει πολύ δουλειά. Μοναδικά αρνητικά μέχρι στιγμής είναι τα επαναλαμβανόμενα side quests (που τα έχω αφήσει στην άκρη), η διάρκεια των μελωδιών κατά τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού και οι θησαυροί που είναι πολλοί για να μαζέψω και πλέον δεν ασχολούμαι επειδή κάθε λίγο καβατζώνω 45 χιλιάρικα από τη Βίλα. Αλλά γενικά ψιλοπράματα σχετικά με το τι προσφέρει συνολικά το παιχνίδι.

Αυτά εν συντομία, περισσότερα μόλις το τερματίσω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Wikipedia=>Assassin's Creed 1=>Plot/Story
    και είσαι έτοιμος.
    Αv δεν σου αρέσει θα προτείνω να γίνεις ban.O Bartman θα με υποστηρίξει σίγουρα,οπότε δεν θα'μαι μόνος μου.

Leave a comment:

Working...
X